< Terug naar alle Blogs

 

Garagevloer van vloeistofdicht pvc bij Garage Wim Mulder Eerbeek

 

Eind 2017 heeft Boekhout een vloeistofdichte werkplaatsvloer in de garage bij Autobedrijf Wim Mulder in Eerbeek geplaatst. Dit bedrijf is gevestigd aan de Stuijvenburchstraat 26 en is ingericht met een showroom, receptie, kantoorgedeelte, magazijn, kantine en werkplaats. Bij dit autobedrijf kunt u terecht met elk merk auto.

 

Twee kleursecties in de vloeistofdichte vloer

Het is mogelijk elke kleurcombinatie aan te gaan. In de meeste gevallen zullen wij toch maximaal twee verschillende kleuren aanraden voor de tegels. De voegen zouden dan nog wel een andere kleur kunnen hebben. Bij Wim Mulder is ervoor gekozen om de vloer op te delen in twee kleursecties. De werkplekken met autobruggen zijn voorzien van een zwarte pvc-vloer. Daaromheen is een grijskleurige pvc-vloer geplaatst.

 

Goed schoon te maken en representatief

Het type vloer waar de garage voor heeft gekozen is een egaal gekleurde pvc-tegel van 50 x 50 centimeter bij 10 millimeter dik. Deze tegels zijn onderling met elkaar verbonden middels een koudlas-verbinding. De vloer is verlijmd met de ondervloer en is naadloos in de voeg versmolten met een pvc-lasrobot.

 

In totaliteit maken deze eigenschappen de vloer tot een erg hygiënische en representatieve vloer. Het materiaal is namelijk niet zuigend, naadloos en laat niets door. Door het strakke tegeldesign creëert u een professionele ruimte.

 

Antislip en isolerend met een groot loopcomfort

In garages is het belangrijk dat de vloer antislip is en dat mensen er lang op kunnen werken zonder lichamelijke klachten. Vloeistofdichte vloeren van Boekhout dragen hier goed aan bij. Onze vloeren zijn door en door antislip en veren iets mee. Zo is het zelfs in natte toestand en met olie op de vloer mogelijk om zorgeloos door te werken en niet uit te glijden. De structuur zorgt daarnaast voor een fijn verend loopoppervlak die warmte isoleert.

 

Mening van de garage

Ongeveer driekwart na plaatsing is een collega van Boekhout vloeren langs geweest bij het autobedrijf om te kijken hoe het gaat met de vloer en het bedrijf. Het was relatief druk en daarom is er een kort gesprek geweest met een van de monteurs en gevraagd om zijn mening. ‘De vloer bevalt hartstikke goed, ziet er goed uit en ik heb het idee dat het in de winter ook een stukje warmer was hier door de vloer, kan dat?’ Zei deze meneer. Ja zeker kan dat, was het antwoord met een blijk van waardering voor de tevredenheid.

 

Namens Boekhout willen we eenieder van Autobedrijf Wim Mulder van harte bedanken en een gelukkig toekomst wensen!