< Terug naar alle Blogs

 

Kantoorvloer, kantine en toiletvloer bij De Nieuwe Slager in Naarden

 

De Nieuwe Slager in Naarden kenmerkt zich door haar hoge hygiëne standaarden, transparante communicatie en producten zonder onnodige of onnatuurlijke toevoegingen. Deze slagerij die als grootleverancier dient, is ambachtelijk en modern.

 

De slagerij bestaat al meer dan 80 jaar, maar mag zijn naam van nieuwe slager met eer dragen. Dit komt omdat zij altijd vooruitstrevend zijn in efficiënte werkwijzen, korte communicatielijnen en moderne technieken.

 

Modern en hygiënisch met een vloeistofdichte pvc vloer

De hoge hygiëne standaarden zijn bijvoorbeeld al goed te merken in het kantoor, kantine en de toiletten. Alles is spik en span en er ligt een doorlopende vloeistofdichte vloer van Boekhout Bedrijfsvloeren. Dit was wettelijk niet verplicht, maar toch is er gekozen om deze vloer aan te schaffen in verband met hygiëne en representativiteit.

 

Transparante communicatie

Ongeveer drie jaar voordat Boekhout op servicebezoek is geweest in juni 2018 is de vloer gelegd. Leo van Etten is algemeen directeur en contactpersoon. Wat voor hem vooral belangrijk is, is transparante communicatie. Waarmaken wat je zegt en geen onwaarheden vertellen. Dit geldt voor iedereen in het bedrijf en alle betrokken partijen.

 

Zo is ook gekozen voor Boekhout. Ook klanten kiezen hierom voor De Nieuwe Slager. Ze proeven de puurheid en de ambacht van het vlees. Bekende klanten zijn bijvoorbeeld restaurantketen La Place en hotelketen van der Valk.

 

Bedankt!

Namens alle medewerkers van Boekhout Bedrijfsvloeren willen wij De Nieuwe Slager in Naarden bedanken. We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en hebben als jong bedrijf veel geleerd van de transparante communicatie.