< Terug naar alle Blogs

 

Cateringvloer bij DADO Utrecht

 

DADO is een culinair cateringbedrijf waar je terecht kunt in hun eetwinkel, catering kunt laten verzorgen en maaltijden kunt laten bezorgen. Alle gerechten zijn handmatig in de eigen keuken bereid. Wat er op het ‘menu’ staat, is seizoensgebonden. Hiervoor worden zoveel mogelijk biologische, duurzame, seizoens- en streekproducten gebruikt.

 

DADO is er voor de particulier en de zakelijke klant. Kom ook een binnen aan de Nachtegaalstraat 38 om bijvoorbeeld een maaltijdsalade met tapas en een bijpassende wijn te proeven.

 

Een schone werkvloer in de keuken

Voor alle gerelateerde werkzaamheden in de keuken van DADO dient er een schone basis te zijn. Elke keuken heeft met regels omtrent hygiëne te maken. Daarom is een naadloze vloer die gemaakt is van niet zuigend materiaal ideaal. Om deze reden heeft DADO ervoor gekozen om een vloeistofdichte Boekhout vloer aan te laten leggen.

 

Hoe is het nu met de vloer?

In februari 2018 is de vloeistofdichte pvc tegelvloer van en door Boekhout aangelegd in de keuken van DADO. Ongeveer vier maanden daarna zijn we op bezoek geweest om een kijkje te nemen. Is de vloer naar wens? Of zijn er ook nadelen?

 

Er is gesproken met eigenaar Harm en kokkin Suzanne. De vloer ligt er goed en strak in. Ook Harm en Suzanne beamen dit. Al kokend en regelend vertellen ze beiden dat de vloer zeer naar wens is en dat hij goed zijn werk doet. Er zijn eigenlijk geen klachten zeggen ze.

 

Voordelen van een pvc keukenvloer van Boekhout

Een keukenvloer zoals die bij de keuken van DADO gelegd is, heeft een aantal belangrijke voordelen voor de gebruikers. Deze voordelen komen voort uit het materiaal en de legwijze. Het materiaal is niet zuigend, slijtvast, antislip, geluid dempend en meeverend. Door de vloer met een 3-voudige borging te leggen, draagt de legwijze ook behoorlijk mee aan het comfort en gebruiksgemak van de vloer.

 

De vloer is compleet naadloos en vloeistofdicht opgeleverd. Dit komt doordat de vloer niet alleen verlijmd, maar ook gelast is. Hierdoor voldoet de keukenvloer zeker aan de HACCP-normen en komt hij in aanmerking voor de vloeistofdichtheidsverklaring.

 

Service en garantie Boekhout Bedrijfsvloeren

Het is belangrijk dat een werkvloer duurzaam is. De ideale werkvloer moet zo lang mogelijk functioneel en representatief blijven. Daarom kiest u voor Boekhout Bedrijfsvloeren. Met een degelijke service en concreet advies komt u het verst. Op een vloeistofdichte vloer krijgt u standaard 3 jaar garantie, ook daarbuiten kunt u altijd op onze service rekenen.

 

Bedankt DADO!

Een trotse klant zoals DADO hebben wij het liefst. Het was fijn om met jullie samen te werken en wij willen jullie bedanken namens ons hele team!