< Terug naar alle Blogs

 

Garagevloer bij Autobedrijf Wils in Valkenswaard

 

Voor een autobedrijf is een goede vloer van enorm belang. Zo ook voor Autobedrijf Wils die gekozen heeft voor een vloeistofdichte Boekhout vloer van pvc. Dit is een tegelvloer die naadloos middels lijmen en lassen wordt opgeleverd. De reden van aanschaf is omdat het bedrijf ging verhuizen naar een ander pand.

 

De werkzaamheden bij het bedrijf

Het is bij Autobedrijf Wils mogelijk om auto’s te kopen en/of te onderhouden. Deze garage richt zich op de automerken Seat en Škoda. Voor het onderhoud van de auto’s kun je alle vormen van onderhoud bedenken.

 

Zelfs het balanceren van de auto wordt hier gedaan omdat daar alle geschikte kennis en apparatuur voor is. Het bedrijf is zeer service gericht en heeft daarom een gezellige showroom waar gastvrij personeel werkt.

 

Waarom een pvc vloer in de garage?

Ten eerste is een vloeistofdichte vloer wettelijk verplicht in een garage. De reden hierachter is dat schadelijke stoffen zo niet door de vloer in het milieu terecht komen, maar apart afgevoerd kunnen worden. Een pvc vloer is daarnaast erg representatief en functioneel in een garage.

 

Een pvc tegelvloer heeft een strak en egaal design en is voorzien van de beste eigenschappen. Pvc is stug, maar toch flexibel genoeg om lekker beloopbaar te zijn. Het dempt geluid en heeft een isolerende functie. Ook is het materiaal antislip waardoor gevaarlijke situaties voorkomen worden. Tot slot zijn eventuele reparaties zo gepiept omdat er enkel een of meerdere tegels weggesneden en vervangen hoeven te worden.

 

Wat vindt het bedrijf van de vloer?

Tijdens het bezoek eind 2017 is gesproken met de heer Wils. Na een korte rondleiding zijn er wat foto’s gemaakt en is er ook gesproken met een aantal automonteurs. Iedereen was erg te spreken over de vloer en vond het prettig om op te werken. Een van de monteurs zei zelfs: ‘Ik heb een keer een kopje koffie laten vallen, maar deze brak niet eens kapot!’ Uiteraard vinden wij van Boekhout zulke verhalen fantastisch en zijn we erg blij met tevreden klanten zoals Autobedrijf Wils.

 

Boekhout wil Autobedrijf Wils van harte bedanken voor de fijne samenwerking en het bezoek. Ook wensen wij jullie een hele fijne toekomst in het nieuwe pand!