banner
banner
< Terug

PVC strokenvloer – Hengelo ClickPVC

Hengelo is een vloer met pit, donkerbruin van kleur met lichte tinten. De fijne houtlijnen in dit design doen denken aan echte teakhouten of rubberboom planken. Een top vloer om te leggen in een restaurant, neemt veel charme en gezelligheid met zich mee. Ook goed toepasbaar in andere ruimtes zoals een fietsenwinkel.

 

Toepasbaarheid PVC vloer Hengelo

Op een vlakke ondervloer worden deze stroken gelijmd. Onze experts willen uw ondervloer graag egaliseren voordat zij de vloer plaatsen. Met een v- groef worden de individuele planken goed zichtbaar. Wilt u vloerverwarming onder deze PVC vloer leggen, dan is dat geen probleem. Deze vloer leent zich perfect voor vloerverwarming. Daarnaast dempt de vloer het geluid, waardoor minder galm ontstaat. Qua legwerk kunt u kiezen voor traditionele legwijzen, maar ook voor creatieve manieren van leggen.

 

Specificaties PVC vloer Hengelo

De Helmond PVC planken zijn in verhouding breder ten opzichte van de rest van deze serie. Dit geeft een strak en chic effect aan deze vloer. De maten zijn 914 mm lang en 228 mm breed. Met een toplaag van 0,55 mm is deze vloer gemaakt om veel druk en beweging op de vloer aan te kunnen. Deze bovenlaag is de beschermende laag van de vloer. Kwalitatief is deze vloer zeer hoogwaardig en voldoet aan de noodzakelijke keurmerken en is in het bezit van de juiste certificaten. De vloer is onderhoudsarm en erg hygiënisch, u hoeft zich geen zorgen te maken dat er vuil intrekt. Voor stalen kunt u direct bij ons terecht. 

Staal aanvragen

Technische specificaties*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen
Vloersoort Heterogene planken/tegels EN 649
Totale dikte 2,5 mm EN 428
Totaalgewicht 3,34 m2 / 200,40 m2  
Restindruk 0,05 mm EN 433
Bestand tegen stoelwielen Ja, type W EN 12529
Vloerverwarming Ja, geschikt max. 28℃  
Brandweerstand Bfl-s1 EN 13501-1
Warmtedoorlaatweerstand 0,02 m2 K / W ISO 8302
dB waarde 4 dB ISO 10140
Lichtechtheid > 6 EN 20105-B02/2
Stroomgeleiding > 1010 Ω  
Chemicaliën bestand Ja* EN 423
Stroefheidsklasse R9  


*Bij korte inwerking van gebruikelijke huishoudmiddelen