Isolerende PVC vloer | Boekhout Bedrijfsvloeren

Isolerende vloer

Om een aangename bedrijfsruimte te creëren is het belangrijk dat de ruimte goed geïsoleerd is. Hiermee bedoelen we dat warmte wordt vastgehouden en dat geluiden niet teveel doorklinken. Een goede PVC vloer is bijvoorbeeld in staat om warmte en geluiden op te nemen. Onze vloeren zijn daarom zeer geschikt om te leggen in zowel grotere als gehorige ruimtes.

 

Geluiddemping

Laminaat en klik PVC zijn voorbeelden van vloeren die veel minder goed geluid dempen. Dit komt omdat deze vloeren zwevend worden aangebracht waardoor een tussenruimte ontstaat.

Bij onze PVC tegels en stroken heeft u dat probleem niet omdat onze vloeren direct worden verlijmd met de ondervloer. Daarnaast is PVC ook nog eens een stuk fijner van structuur waardoor geluiden beter opgenomen worden.

 

Warmteopname

Wat voor geluidsisolatie geldt, geldt ook voor warmte-isolatie. De structuur van onze PVC vloeren neemt namelijk warmte goed op. Zo past de vloer zich aan de omgevingstemperatuur aan en houdt hij deze aangename warmte lang vast. Omdat onze PVC vloeren zo goed isoleren kan er ook op energiekosten worden bespaard.

 

Meer weten over PVC vloeren?

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving