banner

Winkelvloeren | Boekhout Bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc winkelvloer van Boekhout

In ieder type winkel, van kledingboetiek tot bouwmarkt, is een pvc vloeistofdichte vloer de beste keuze. Deze vloeren zijn sterk, slijtvast en representatief en voldoen aan alle eisen die u aan winkelvloeren stelt.

 

Een pvc vloeistofdichte winkelvloer, de beste bedrijfsvloer voor uw winkel

Als retailer stelt u hoge eisen aan de nieuwe bedrijfsvloer die u voor uw winkel of winkelketen selecteert. U wilt uiteraard een representatief visitekaartje voor uw winkel, maar ook moet uw winkelvloer slijtvast en eenvoudig te reinigen zijn. En uiteraard wilt u bedrijfseconomisch de juiste keuze maken. Juist die combinatie maakt de vloeistofdichte pvc bedrijfsvloeren van Boekhout uitermate geschikt.

 

Een duurzame, hygiënische en zeer milieuvriendelijke detailhandelvloer

Uw winkelvloeren worden intensief belast. Of u nu een modewinkel heeft, een doe-het-zelf zaak of een groentewinkel, klanten lopen in en uit. Leveranciers en vakkenvullers rijden door uw winkel met bevoorradingskarren, palletwagens, trolleys en wat er ook maar gebruikt wordt om de winkel te bevoorraden. En uiteraard zult u uw winkelindeling af en toe willen veranderen, zodat er geschoven wordt met stellingen, vitrines en andere winkelinventaris. Onze pvc vloeren bestaan uit hoogwaardig pvc, dat ijzersterk, stootvast en slijtvast is. U krijgt een robuuste winkelvloer die krasvast en slijtvast is en die bovendien een bijzonder lange levensduur heeft. U heeft een retailvloer waar u vele jaren mee vooruit kunt.

 

Wat u ook verkoopt, winkelvloeren moeten vaak worden schoongemaakt. Zeker op plaatsen waar u goederen heeft staan die aan strenge hygiëne-eisen moeten voldoen, of bij producten met snel lekkende verpakkingen, wilt u onder openingstijd snel en effectief de vloer nat kunnen reinigen, desgewenst met gebruik van schoonmaakmiddelen. Onze vloeistofdichte pvc vloeren hebben naden die thermisch aan elkaar zijn gelast en dat heeft belangrijke voordelen. Er lekt gegarandeerd niets weg van uw vloer naar de ruimtes eronder en er zijn geen naden waar het vuil zich kan ophopen. Schoonmaken gaat snel, eenvoudig en grondig. Onze vloeren voldoen hiermee aan de eisen van zowel de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening), als aan de strenge HACCP normen.

 

Maar u wilt eisen op gebieden als robuustheid en hygiëne niet laten botsen met uw wens voor een duurzame en milieuvriendelijke vloer. En dat hoeft ook niet als u kiest voor een vloeistofdichte pvc vloer. Omdat onze vloeren volledig vloeistofdicht zijn, weet u al dat er geen chemicaliën kunnen weglekken, maar ook de vloer zelf is gemaakt van milieuvriendelijke grondstoffen. Al het pvc in onze vloeren komt uit 100% gerecycled pvc. Het pvc is bovendien warmte-isolerend, zodat uw nieuwe vloer direct bijdraagt aan het beheersen van uw energiekosten.

Representatieve winkelvloeren, uiterst comfortabel en veilig bovendien

Uw winkelvloer kan volledig naar wens worden samengesteld en vormgegeven. Boekhout bedrijfsvloeren zijn beschikbaar in een groot assortiment aan kleuren, stijlen en diktes. Bovendien wordt de vloer opgebouwd uit tegels van 50 bij 50 centimeter en kunt u dus verschillende kleuren combineren, bijvoorbeeld om looppaden of verschillende afdelingen binnen uw winkel duidelijk te markeren. En uiteraard kunnen ook uw bedrijfsnaam of logo in de vloer worden verwerkt. Met Boekhout bedrijfsvloeren heeft u een representatieve retailvloer.

 

Die vloer moet tegelijkertijd natuurlijk wel veilig zijn voor klanten en personeel, en dat zijn de pvc vloeren dan ook. Het slipvaste pvc voorkomt ongewenste glijpartijen, zelfs als de vloer soms vochtig is van het binnengelopen regenwater of een snelle schoonmaakbeurt. De vloer is bovendien brandvertragend dankzij de speciale brandvertragende materialen in het pvc van de vloertegels.

 

Toch hoeft u absoluut geen concessies te doen aan het comfort voor uw klanten, uw medewerkers en uzelf. Het gebruikte pvc in de vloertegels is ergonomisch veerkrachtig een fijne ondergrond voor uw klanten die in alle rust hun keuze willen maken en uw medewerkers die vaak het grootste deel van hun dag staand of lopend doorbrengen en dus extra baat hebben bij een ergonomische vloer. Bovendien kan de vloer worden gecombineerd met vloerverwarming en zorgt daarmee voor een comfortabele en behaaglijke winkelervaring.

 

Rendabele winkelvloeren, snel en effectief geplaatst.

In de retail kunnen de marges dun zijn, dus u zult met een kritische blik kijken naar de investeringskosten en onderhoudskosten voor een nieuwe vloer. Gelukkig zult u merken dat de aankoop van een pvc vloer een zeer rendabele investering is. Als pvc vloerenexpert kopen we groot en scherp in bij de toonaangevende farbrikanten en dat ziet u terug in een scherpe prijs per vierkante meter. Maar bijna net zo belangrijk is dat u met deze investering een vloer heeft met een zeer lange levensduur en bijzonder lage onderhoudskosten. Zelfs als u de dagelijkse tijdwinst bij het reinigen van de vloer nog niet eens meerekent, heeft u al een bijzonder positieve businesscase voor uw retailvloeren.

 

Uiteraard wilt u uw winkel niet sluiten voor het plaatsen van een nieuwe vloer en daar gaan onze vloerexperts u bij helpen. Door samen met u een gedetailleerd en overwogen installatieplan te maken, beperken we de overlast voor uw klanten en medewerkers tot het absolute minimum. Bovendien is de vloer snel na plaatsing volledig te belasten. We verlijmen de tegels onderling en op de ondervloer en lassen daarna de naden thermisch dicht. Er is vrijwel geen droogtijd en direct erna kan de vloer alweer worden gebruikt. Ook de voorbereidingen zijn goed in te plannen. De vloer kan op bijna ieder type ondervloer worden gelijmd zonder extra voorbewerkingen. Uw nieuwe vloer is in bedrijf voor u het weet.

 

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw winkel of winkelketen

 Zeer slijtvast en stootvast
 Eenvoudig te reinigen
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Chemisch bestendig
 Representatief en stijlvol
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk
 Brandvertragend

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving