banner
banner

Winkel vloeren | Boekhout Vloeren

Pvc strokenvloeren in de retail, van winkel tot warenhuis

In een winkelpand moet alles kloppen. Het interieur moet klanten uitnodigen om binnen te komen en ze op hun gemak stellen. Een vloer die bij het interieur past is daarbij onontbeerlijk. Tegelijkertijd stelt de vloer nogal wat eisen op het gebied van robuustheid, veiligheid en comfort. En natuurlijk wilt u een vloer met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met een pvc strokenvloer kiest u voor de ideale mix van eigenschappen voor uw winkelvloer. Van drogisterij tot fietsenwinkel, de pvc strokenvloer voldoet aan alle eisen.

 

Een aantrekkelijke pvc strokenvloer voor ieder type winkel

Zeker in het online tijdperk moet u in de retail uw beste beentje voorzetten om klanten te vinden en te binden. Het winkelinterieur speelt daarbij een belangrijke rol. Want het eerste besluit dat een klant neemt is of hij of zij sowieso wel binnenkomt en daarvoor is de sfeer die uw winkel uitstraalt natuurlijk belangrijk. Die sfeer moet passen bij uw producten en doelgroep.

We beseffen vaak niet hoe belangrijk een vloer is voor die sfeer. Met de pvc strokenvloeren van Boekhout heeft u de keuze uit een groot palet aan vloerstijlen. Een strak en modern ingerichte sportwinkel, een stijlvolle juwelierszaak of een rustieke vloer voor een boekenwinkel, met pvc vloerstroken kunt u werkelijk alle kanten op. U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende toplagen. Of u nu een lamellen houtvloer zoekt, of een robuuste natuursteen uitvoering, we hebben er de juiste pvc vloer voor. En door de grote variatie aan legpatronen kunt u de vloer volledig laten aansluiten bij uw wensen. Volsteens, halfsteens, wildverband of visgraat. Met de pvc vloerstroken van Boekhout heeft u de volledige vrijheid in uw winkelpand. Ook woonwinkels kiezen om deze reden vaak voor een pvc winkelvloer. Een betere bevestiging van de kwaliteit kunnen is niet te krijgen.

 

Sterke en slijtvaste winkelvloeren

Tegelijkertijd weet iedere retail ondernemer hoe zwaar zijn vloeren het te verduren krijgen. We krijgen bijvoorbeeld bij drukke warenhuizen, sportwinkels en elektronicawinkels vaak vragen over de slijtvastheid en robuustheid van onze vloeren. Juist daarin is pvc gelukkig onverslaanbaar. Met het sterke pvc en de extra sterke en slijtvaste toplaag heeft u een ijzersterke combinatie die iedere belasting aankan. Of het nu gaat om eindeloze aantallen bezoekers – wie droomt er niet van als retailer – tot het verschuiven van de winkelinventaris, onze vloeren zijn erop berekend. En ook de fietsen in de fietsenwinkel en de zware fitnessapparaten in de sportzaak vormen geen enkel probleem voor pvc vloeren.

Winkelvloeren die u snel kunt reinigen

Een winkel moet er altijd op en top uitzien. Een vuile vloer wilt u direct en snel schoon kunnen maken. Ook daarvoor is pvc bijzonder handig. Door het egale oppervlak zonder kieren of scheurtjes is een pvc strokenvloer snel te reinigen. Zeker bij bijvoorbeeld dierenwinkels of fietsenwinkels is dat natuurlijk ideaal. Ook drogisterijen kiezen om deze reden vaak voor een praktische en toch mooie pvc strokenvloer.

 

Een comfortabele en veilige winkelvloer

Voor het winkelpubliek moet de winkelruimte natuurlijk comfortabel zijn. De vloer moet prettig aanvoelen en fijn lopen voor klanten en medewerkers. Wat de pvc strokenvloer extra prettig maakt, is de geluiddempende werking. Ook heeft de vloer een uitstekende warmte isolatie en kan de vloer zonder problemen worden gecombineerd met vloerverwarming. Het loopcomfort van pvc stroken maakt de vloer bijzonder populair bij schoenwinkels, maar uiteraard kiezen ook mode- en kledingwinkels graag voor zo’n comfortabele winkelvloer. U hoeft bij onze vloeren niet bang te zijn voor klanten die uitglijden. Dankzij de slipvaste toplaag op onze pvc winkelvloeren, beperkt u het risico op uitglijden tot het minimum. Ook bij gladde schoenen in het natte jaargetijde.

 

Duurzaamheid, belangrijk voor winkeleigenaren

Als winkeleigenaar kiest u bij voorkeur voor een duurzame vloer. De veelzijdige pvc strokenvloeren zijn in dat geval een voor de hand liggende keuze. Met de sterk isolerende werking van het pvc kunt u daadwerkelijk besparen op uw verwarmingskosten. Daarnaast worden bij de productie van onze vloeren oude pvc restanten en snijverliezen hergebruikt. Bovendien zorgt de robuustheid van de vloer voor een uitzonderlijk lange levensduur. U maakt met een pvc winkelvloer dan ook een bijzonder duurzame keuze.

 

Uitstekende winkelvloer met een prima cost-of-ownership

Zoals iedere ondernemer let u als winkelier natuurlijk scherp op de kosten. U zoekt winkelvloeren met een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Een levensduur waarin de vloeren bovendien mooi en representatief blijven. Daarvoor is pvc een weloverwogen keuze. De robuustheid van onze vloeren maakt dat ze jarenlang in uitstekende staat blijven, hoe intensief ze ook worden belopen.

Uiteraard maken we met u een legplan voor de vloer zodat uw klanten zo weinig mogelijk last hebben van de plaatsing van uw vloer. Als het nodig is zorgen we eerst dat de ondervloer geschuurd en geëgaliseerd wordt. Daarna kunnen we de nieuwe vloer snel plaatsen en lijmen. Direct hierna kan de vloer alweer worden belast. Uiteraard geven we een lange fabrieksgarantie op de vloer en garantie op de plaatsing ervan.

Enkele voordelen van een pvc strokenvloer voor winkels

Hygiënisch en eenvoudig te reinigen
 Representatief en stijlvol
 Antislip
 Zeer sterk en slijtvast
 Hoogwaardig verlijmd
 Warmte- en geluidsisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving