Voordelen vloeistofdichte PVC vloeren

Voordelen Vloeistofdichte PVC vloeren

Met een vloeistofdichte PVC vloer combineert u een groot aantal voordelen:

 • Brandvertragend (brandklasse B1). De vloeistofdichte PVC vloer vertraagt de ontwikkeling van een onverhoopte brand binnen uw bedrijf en draagt bij aan een veilige ontruiming en tijdige bestrijding.

 • Anti-slip. Zelfs als de vloer vochtig is omdat hij net is gereinigd of omdat er regenwater of sneeuw naar binnen wordt gelopen, blijft het PVC goed te belopen zonder uit te glijden.

 • Zeer slijtvast. Of er nu veel wordt geschoven met zware spullen, of veel overheen wordt gelopen of gereden, uw nieuwe vloer blijft mooi.

 • Vloeistofdicht. Het gebruikte PVC en de thermisch gelaste naden maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Goed en gemakkelijk te reinigen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP genormeerde bedrijfsomgeving.

 • Chemisch bestendig. Het dikke en sterke pvc is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

 • Bestand tegen zware belasting. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid en is bestand tegen een zware inventaris.

 • Geschikt voor vloerverwarming. Het is uitstekend mogelijk uw nieuwe bedrijfsvloer met vloerverwarming te combineren.

 • Warmte- en geluidisolerend. Het gebruikte PVC met een dikte van een centimeter heeft een uitstekende warmte isolatie en is sterk geluidsdempend. In een ruimte met PVC vloeren kan comfortabel en rustig worden gewerkt.

 • Milieuvriendelijk. Onze PVC vloeren zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC. De vloeistofdichtheid garandeert dat gelekte chemicaliën niet in het milieu terechtkomen.

 • Hoogwaardig verlijmd. De vloertegels worden zowel onderling als op de ondervloer verlijmd. Het resultaat is een ijzersterke en zeer stabiele vloer.

 • Ergonomisch en veerkrachtig. Het gebruikte PVC is bijzonder comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Representatief. Het brede pallet aan kleuren en stijlen zorgt dat ieder bedrijf de juiste vloer krijgt die past bij de bedrijfsstijl. Bedrijfsnaam en logo kunnen in de vloer worden verwerkt.

 • Stootbestendig en krasbestendig. Vallend gereedschap, scherpe onderdelen, de dikke PVC vloer kan er tegen en behoudt de mooie uitstraling.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren