Vloeistofdichte Supermarktvloer

Bent u op zoek naar een topkwaliteit vloer voor uw supermarkt? In uw winkelruimte wilt u ongetwijfeld een praktische, veilige vloer met een stijlvolle, uitnodigende uitstraling hebben liggen. Een PVC supermarktvloer van Boekhout, voldoet ruim aan deze eisen.

De ideale vloer voor toepassing in supermarkten

Een supermarktvloer wordt intensief gebruikt. Het moet bestand zijn tegen het veelvuldig belopen worden en het gebruik van winkelkarretjes of palletwagens. Stellingen moeten verplaatst kunnen worden zonder dat er afdrukken zichtbaar blijven.

 • Geluiddempend: PVC vloertegels zijn van nature geluiddempend. Supermarkten zijn doorgaans druk bezocht, met meerdere klanten die tegelijkertijd hun dagelijkse boodschappen doen. Zij zullen geen geluidshinder ondervinden van rijdende karretjes, luidruchtige kinderen of andere winkelgeluiden.
 • Antislip, ook als de vloer nat is: ingelopen regen of sneeuw, gemorste producten die direct opgedweild worden;  uw winkelvloer blijft veilig voor klanten en personeel.
 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm): een makkelijk te reinigen, gladde vloer zonder achterblijvend vuil, dankzij de thermisch dichtgelaste naden.
 • Snel gelegd en direct te belopen: Lange tijd uw supermarkt sluiten betekent verlies in omzet. Wij kunnen snel en eventueel gefaseerd leggen. De vloer is direct beloopbaar. U hoeft uw supermarkt dus niet, of slechts korte tijd te sluiten, naar gelang uw eigen voorkeur.

Het is een optie om uw supermarktvloer een combinatie van verschillende kleuren en belijning te geven. U kunt verschillende kleuren PVC-tegels combineren en uw supermarktlogo in de tegels verwerken. Met gekleurde belijning markeert u eenvoudig specifieke afdelingen en looproutes. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden en heten u van harte welkom in onze luxe showroom in Nieuwegein.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Een nieuwe supermarktvloer, in korte tijd gerealiseerd

Met een vloeistofdichte supermarkt vloer van Boekhout Bedrijfsvloeren bent u niet alleen verzekerd van de ideale, veilige en stijlvolle supermarktvloer; u krijgt van ons ook altijd betrouwbaar advies en duidelijke informatie vooraf. Wij stemmen het plaatsingsplan volledig af op uw voorkeuren. Dit werkt zowel voor u als klant, als voor ons het prettigst. Het is daarbij tijd- en kostenbesparend.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Wij bieden een perfect verlijmde vloer, in korte tijd gelegd en met volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren