Vloeistofdichte Boekhout Studentproof vloer

Een duurzame vloer zonder schade, nu en in de toekomst.

Wat houden de termen "hufterproof" en "studentproof" precies in?

Hufterproof is een populair woord voor vandalisme-bestendig. Het wordt vooral toegepast op (de constructie van) gebouwen, van hun inrichting en (de bevestiging van) straatmeubilair en kunstwerken in een openbare ruimte. De varianten huftervast en hufterbestendig zijn in de volksmond minder gangbaar, maar iedereen begrijpt wel wat er wordt bedoeld.

Hufterproof en studentproof vloeren van Boekhout

  • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

  • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

  • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

  • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Vraag over een vloer?

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Studentproof is een gerelateerde, oudere term die vooral in en om onderwijsinstellingen en studentenhuizen gebezigd wordt en een vergelijkbare betekenis heeft, maar met een iets minder negatieve lading: het bestand zijn tegen dronken of anderszins jolige en nonchalant met hun omgeving omspringende studenten
Deze term wordt ook regelmatig gebruikt bij criteria voor het ontwerp van laboratorium- of andere practicumapparatuur en softwareconfiguraties van computersystemen, waar studenten op moeten werken.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren