Vloeistofdichte Boekhout Sportschoolvloer

Een professionele sportschool straalt kwaliteit uit. Dit begint met een degelijke vloer die geen gebreken vertoont. De ideale garagevloer is zeer sterk, duurzaam, vloeistofdicht en eenvoudig schoon te houden.

Op zoek naar een ideale sportschoolvloer?

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Snel en goed geplaatst

U ondervindt minimale hinder door het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met u af.

Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Door de vloer gefaseerd te leggen kunt u doorwerken terwijl de vakmannen van Boekhout uw vloer plaatsen. De PVC vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

Kortom: u heeft in korte tijd een perfect verlijmde vloer met vanzelfsprekend volledige garantie.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Geluiddempend

  De PVC toplaag heeft een isolerende en geluiddempende werking. Hierdoor kan er comfortabel en rustig worden gewerkt.

 • Veerkrachtig

  PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm)

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Scheurbestendig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig.

 • Snel gelegd en direct te belopen

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen.

 • Gefaseerd aan te brengen

  Het is mogelijk om de bedrijfsvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken dan samen met u een planning welke dagen er gelegd kan worden. Zo hoeft u uw bedrijf niet te sluiten tijdens de werkzaamheden.

 • Eenvoudig te reinigen

  Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. Bij een PVC-vloer is vloerverwarming toepasbaar.

 • Representatief en naadloos

  Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Gerecycled pvc

  Onze PVC vloeren zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC. De vloeistofdichtheid garandeert dat gelekte chemicaliën niet in het milieu terechtkomen.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

 • Bestand tegen zware belasting

  De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

Vloeistofdichte pvc sportschoolvloer van Boekhout

Voor uw sportschool zoekt u een mooie, representatieve vloer die geschikt is voor het intensieve gebruik dat u voor ogen hebt. De vloeistofdichte vloeren van Boekhout passen uitstekend in dit plaatje.

 

Een vloeistofdichte pvc bedrijfsvloer, de beste sportvloer voor uw sportschool

Uw sportschool moet er schoon, fris en sportief uitzien, maar tegelijkertijd uitstekend bestand zijn tegen de zware belasting van fitnessapparaten die intensief worden gebruikt. En dat de vloer ook hygiënisch moet zijn en snel schoon te maken spreekt vanzelf. Een pvc vloeistofdichte vloer combineert alle eigenschappen die de vloer van uw sportschool nodig heeft.

 

Een sterke en duurzame sportschoolvloer die bovendien hygiënisch en milieuvriendelijk is

De vloeren in uw sportschool worden intensief belast. Fitnessapparaten zijn natuurlijk zwaar, maar het intensieve gebruik ervan door uw klanten vormt de werkelijke belasting voor uw sportschoolvloer. Ook het trainen met halters en gewichten, zeker als die op de grond kunnen vallen, moet door uw vloer worden opgevangen. De pvc vloeren van Boekhout zijn stootvast en slijtvast. Ze raken niet beschadigd door schuiven en stoten en kunnen het gewicht van alle fitnessapparaten zonder problemen dragen. En uiteraard zijn ze voorbereid op de dynamiek in de fitnessbranche. Nieuwe trends en vervanging van oude apparaten zullen ervoor zorgen dat er geregeld apparaten verplaatst of verschoven zullen worden. Het is geen probleem voor de sterke Boekhout vloeren, die er tijdens hun hele levensduur mooi uit blijven zien.

 

Maar stootvastheid, slijtvastheid en kracht zijn niet de enige criteria voor een goede fitnessvloer. In uw sportschool wordt gesport en gezweet en u zult alle ruimtes in uw bedrijf snel en effectief willen reinigen. Onze pvc vloeren zijn vloeistofdicht en dat betekent dat u zonder problemen snel alle ruimtes nat kunt reinigen. Omdat de vloer één geheel vormt en volledig naadloos is, de naden worden thermisch dichtgelast, krijgt vuil nergens de gelegenheid zich in kieren op te hopen. De vloeren voldoen aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV en u kunt ze desgewenst zelf doortrekken naar de wanden om daarmee één geheel te vormen.

 

En vanzelfsprekend zijn uw nieuwe pvc vloeren milieuvriendelijk. Het pvc dat in de vloertegels wordt gebruikt is van 100% hergebruikt pvc uit oude stroomkabels. Ook speelt uw vloer een actieve rol in uw plannen voor energiebesparing, want het pvc heeft goede temperatuur-isolerende eigenschappen. Het geluid van de actieve sporters in uw ruimte wordt aangenaam gedempt door de geluidsdempende eigenschappen van het pvc. En omdat de vloer vloeistofdicht is, hoeft u niet bang te zijn dat gebruikte schoonmaakmiddelen doorlekken naar andere ruimtes of in de bodem terechtkomen. Uw vloer is in alle opzichten een duurzame bedrijfsvloer.

Een sportieve, trendy en comfortabele sportschoolvloer, en veilig bovendien

Bij een sportschool draagt de vloer direct bij aan de sportieve uitstraling van uw bedrijf. Dankzij het ruime assortiment in kleuren en stijlen, kunt u uw ideeën voor de styling van uw vloer volledig realiseren, waarbij ook de naam of het logo van uw sportschool in de vloer kan worden verwerkt. Omdat de vloer wordt opgebouwd uit tegels kan er vrijuit met kleuren worden gecombineerd. U kunt bijvoorbeeld met kleurverschillen werken om verschillende delen en functies binnen uw sportschool optisch van elkaar te scheiden, of voor het accentueren van looproutes.

 

Een mooie vloer betekent niet dat u moet inleveren op comfort. Het pvc is niet alleen geluidsdempend, wat niet onbelangrijk is in een sportschool, maar ook comfortabel om op te lopen dankzij de ergonomisch veerkrachtige pvc vloertegels. Bovendien maakt het materiaal het mogelijk om uw vloer te combineren met vloerverwarming op de plaatsen die u wilt.

 

Bovenal is uw nieuwe fitnessvloer veilig voor uw sporters, uw instructeurs en andere medewerkers. U zorgt er uiteraard voor dat uw vloeren droog zijn als er intensief wordt gesport, maar de anti-slip eigenschappen van onze pvc vloeren zorgen ervoor dat er zelfs op een vochtige vloer na het schoonmaken slechts een minimale kans op glijpartijen is. En dat geldt uiteraard ook in de kleedruimtes waar de vloeren regelmatig vochtig zullen zijn. Daarbij dragen de vloeistofdichte vloeren bij aan de brandveiligheid. In het pvc zitten brandvertragende materialen verwerkt waardoor u een brandvertragende vloer in uw sportschool heeft.

 

Een zeer kosteneffectieve schoolvloer, die we snel en effectief plaatsen

U wilt uw geld zoveel mogelijk investeren in nieuwe apparaten en goede instructeurs. Boekhout helpt u daarbij. Onze vloeren hebben een scherpe prijsstelling per vierkante meter dankzij het schaalvoordeel dat wij als grote inkoper hebben bij de producenten van kwaliteitsvloeren. Maar ook na de aanschaf zult u enthousiast zijn over de kosteneffectiviteit van uw nieuwe vloer. Uw pvc sportschoolvloer is zowel onderhoudsarm gedurende de lange levensduur als bijzonder snel schoon te maken, waarmee u kunt bezuinigen op schoonmaakkosten.

 

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Wij plaatsen uw vloer bijzonder snel en efficiënt in uw sportschool. De vloer kan zonder problemen of ingewikkelde voorbewerkingen op vrijwel iedere ondervloer worden gelegd en verlijmd. Daarna lijmen we de tegels onderling aan elkaar, lassen de naden thermisch dicht en uw vloer is klaar. Er is geen lange droogtijd nodig en uw sportschoolvloer kan direct weer volledig worden belast. Uw dagelijks schema zal slechts minimaal worden onderbroken en bovendien plannen onze vloerenleggers alles in detail in met u en uw medewerkers.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren