banner

Sportschool vloer | Boekhout Bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc sportschoolvloer van Boekhout

Voor uw sportschool zoekt u een mooie, representatieve vloer die geschikt is voor het intensieve gebruik dat u voor ogen hebt. De vloeistofdichte vloeren van Boekhout passen uitstekend in dit plaatje.

 

Een vloeistofdichte pvc bedrijfsvloer, de beste sportvloer voor uw sportschool

Uw sportschool moet er schoon, fris en sportief uitzien, maar tegelijkertijd uitstekend bestand zijn tegen de zware belasting van fitnessapparaten die intensief worden gebruikt. En dat de vloer ook hygiënisch moet zijn en snel schoon te maken spreekt vanzelf. Een pvc vloeistofdichte vloer combineert alle eigenschappen die de vloer van uw sportschool nodig heeft.

 

Een sterke en duurzame sportschoolvloer die bovendien hygiënisch en milieuvriendelijk is

De vloeren in uw sportschool worden intensief belast. Fitnessapparaten zijn natuurlijk zwaar, maar het intensieve gebruik ervan door uw klanten vormt de werkelijke belasting voor uw sportschoolvloer. Ook het trainen met halters en gewichten, zeker als die op de grond kunnen vallen, moet door uw vloer worden opgevangen. De pvc vloeren van Boekhout zijn stootvast en slijtvast. Ze raken niet beschadigd door schuiven en stoten en kunnen het gewicht van alle fitnessapparaten zonder problemen dragen. En uiteraard zijn ze voorbereid op de dynamiek in de fitnessbranche. Nieuwe trends en vervanging van oude apparaten zullen ervoor zorgen dat er geregeld apparaten verplaatst of verschoven zullen worden. Het is geen probleem voor de sterke Boekhout vloeren, die er tijdens hun hele levensduur mooi uit blijven zien.

 

Maar stootvastheid, slijtvastheid en kracht zijn niet de enige criteria voor een goede fitnessvloer. In uw sportschool wordt gesport en gezweet en u zult alle ruimtes in uw bedrijf snel en effectief willen reinigen. Onze pvc vloeren zijn vloeistofdicht en dat betekent dat u zonder problemen snel alle ruimtes nat kunt reinigen. Omdat de vloer één geheel vormt en volledig naadloos is, de naden worden thermisch dichtgelast, krijgt vuil nergens de gelegenheid zich in kieren op te hopen. De vloeren voldoen aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV en u kunt ze desgewenst zelf doortrekken naar de wanden om daarmee één geheel te vormen.

 

En vanzelfsprekend zijn uw nieuwe pvc vloeren milieuvriendelijk. Het pvc dat in de vloertegels wordt gebruikt is van 100% hergebruikt pvc uit oude stroomkabels. Ook speelt uw vloer een actieve rol in uw plannen voor energiebesparing, want het pvc heeft goede temperatuur-isolerende eigenschappen. Het geluid van de actieve sporters in uw ruimte wordt aangenaam gedempt door de geluidsdempende eigenschappen van het pvc. En omdat de vloer vloeistofdicht is, hoeft u niet bang te zijn dat gebruikte schoonmaakmiddelen doorlekken naar andere ruimtes of in de bodem terechtkomen. Uw vloer is in alle opzichten een duurzame bedrijfsvloer.

Een sportieve, trendy en comfortabele sportschoolvloer, en veilig bovendien

Bij een sportschool draagt de vloer direct bij aan de sportieve uitstraling van uw bedrijf. Dankzij het ruime assortiment in kleuren en stijlen, kunt u uw ideeën voor de styling van uw vloer volledig realiseren, waarbij ook de naam of het logo van uw sportschool in de vloer kan worden verwerkt. Omdat de vloer wordt opgebouwd uit tegels kan er vrijuit met kleuren worden gecombineerd. U kunt bijvoorbeeld met kleurverschillen werken om verschillende delen en functies binnen uw sportschool optisch van elkaar te scheiden, of voor het accentueren van looproutes.

 

Een mooie vloer betekent niet dat u moet inleveren op comfort. Het pvc is niet alleen geluidsdempend, wat niet onbelangrijk is in een sportschool, maar ook comfortabel om op te lopen dankzij de ergonomisch veerkrachtige pvc vloertegels. Bovendien maakt het materiaal het mogelijk om uw vloer te combineren met vloerverwarming op de plaatsen die u wilt.

 

Bovenal is uw nieuwe fitnessvloer veilig voor uw sporters, uw instructeurs en andere medewerkers. U zorgt er uiteraard voor dat uw vloeren droog zijn als er intensief wordt gesport, maar de anti-slip eigenschappen van onze pvc vloeren zorgen ervoor dat er zelfs op een vochtige vloer na het schoonmaken slechts een minimale kans op glijpartijen is. En dat geldt uiteraard ook in de kleedruimtes waar de vloeren regelmatig vochtig zullen zijn. Daarbij dragen de vloeistofdichte vloeren bij aan de brandveiligheid. In het pvc zitten brandvertragende materialen verwerkt waardoor u een brandvertragende vloer in uw sportschool heeft.

 

Een zeer kosteneffectieve schoolvloer, die we snel en effectief plaatsen

U wilt uw geld zoveel mogelijk investeren in nieuwe apparaten en goede instructeurs. Boekhout helpt u daarbij. Onze vloeren hebben een scherpe prijsstelling per vierkante meter dankzij het schaalvoordeel dat wij als grote inkoper hebben bij de producenten van kwaliteitsvloeren. Maar ook na de aanschaf zult u enthousiast zijn over de kosteneffectiviteit van uw nieuwe vloer. Uw pvc sportschoolvloer is zowel onderhoudsarm gedurende de lange levensduur als bijzonder snel schoon te maken, waarmee u kunt bezuinigen op schoonmaakkosten.

 

Wij plaatsen uw vloer bijzonder snel en efficiënt in uw sportschool. De vloer kan zonder problemen of ingewikkelde voorbewerkingen op vrijwel iedere ondervloer worden gelegd en verlijmd. Daarna lijmen we de tegels onderling aan elkaar, lassen de naden thermisch dicht en uw vloer is klaar. Er is geen lange droogtijd nodig en uw sportschoolvloer kan direct weer volledig worden belast. Uw dagelijks schema zal slechts minimaal worden onderbroken en bovendien plannen onze vloerenleggers alles in detail in met u en uw medewerkers.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw sportschool

 Zeer slijtvast en stootvast
 Eenvoudig te reinigen
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Chemisch bestendig
 Representatief en stijlvol
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk
 Brandvertragend

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving