Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Voordelen en nadelen van Boekhout Hamerslag

De relatief voordelige PVC-kliktegel kent voor- en nadelen ten opzichte van vloeistofdichte PVC-vloeren. Zo is de kliktegelvloer te verhuizen en zijn de tegels middels het handige kliksysteem eenvoudig zelf te leggen. Verandert u regelmatig van locatie? Uw vloer verhuist in een handomdraai met u mee.

Het grootste nadelige verschil met onze vloeistofdichte PVC-tegel is dat de vloer niet vloeistofdicht is. De naden worden immers niet thermisch gelast, met als gevolg dat gemorste vloeistoffen kunnen weglekken naar de ondergrond.

Boekhout Hamerslag kliktegels onderscheiden zich door hun eenvoudige installatie, milieuvriendelijke benadering, veelzijdige toepassingen, duurzaamheid en gemak in onderhoud:

Wat maakt Boekhout Hamerslag Kliktegels bijzonder?

Boekhout Hamerslag kliktegels onderscheiden zich door hun eenvoudige installatie, milieuvriendelijke benadering, veelzijdige toepassingen, duurzaamheid en gemak in onderhoud:

 • Eenvoudige Installatie: De kliktegels zijn ontworpen met een handig kliksysteem, waardoor ze zonder lijm of complexe apparatuur snel geïnstalleerd kunnen worden.
 • Milieuvriendelijk: Boekhout Hamerslag hecht veel waarde aan duurzaamheid. Onze kliktegels worden vervaardigd met gerecycled PVC-materiaal en zijn volledig recyclebaar, waardoor ze een groene keuze zijn voor milieubewuste projecten.
 • Veelzijdigheid: Of u nu een industriële vloer, garagevloer, sportschoolvloer of speelruimte voor kinderen wilt inrichten, Boekhout Hamerslag kliktegels passen zich aan aan elke omgeving. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende patronen, kleuren en afmetingen.
 • Duurzaamheid: Deze kliktegels zijn ontworpen om lang mee te gaan, zelfs in veeleisende omgevingen. Ze zijn bestand tegen zware belasting, slijtage en chemicaliën, waardoor ze een kostenefficiënte keuze op de lange termijn zijn.
 • Onderhoudsgemak: Het schoonmaken en onderhouden van Boekhout Hamerslag kliktegels is eenvoudig. Ze zijn bestand tegen vlekken en kunnen gereinigd worden met standaard schoonmaakmiddelen.
Direct, duidelijk, dichtbij!
Kliktegels: eenvoudig zelf plaatsen
Zo gezegd, zo gelegd!

Toepassingen van Boekhout Hamerslag Kliktegels

Boekhout Hamerslag kliktegels vinden hun toepassing in diverse sectoren:

 • Industrieel: Ze bieden een duurzame vloeroplossing voor fabrieken, werkplaatsen en magazijnen.
 • Commercieel: Geschikt voor gebruik in winkels, showrooms en kantoorruimtes, waar zowel esthetiek als duurzaamheid van belang zijn.
 • Residentieel: Ideaal voor garages, hobbyruimtes en zelfs terrassen, om een schone en aantrekkelijke vloer te creëren.
 • Sport en Fitness: Boekhout Hamerslag kliktegels zijn perfect voor sportscholen, fitnesscentra en sportvloeren dankzij hun schokabsorberende eigenschappen.
 • Kinderen: Ze bieden een veilige en kleurrijke ondergrond voor speelruimtes en kinderdagverblijven.

Boekhout Hamerslag kliktegels zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en dragen bij aan een schonere planeet. Ontdek de veelzijdigheid en duurzaamheid van Boekhout Hamerslag kliktegels en laat uw vloerprojecten tot leven komen.

Contact en vraag offerte aan!

Meer informatie over Boekhout Hamerslag?

Wilt u meer weten over onze Boekhout Hamerslag PVC-kliktegels? Bel of mail ons of kom langs in onze showroom voor meer informatie. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek op locatie. Daarnaast kunnen wij u kosteloos samples toesturen zodat u het materiaal op uw gemak kunt bekijken en vergelijken met andere vloersoorten.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Onderwijsvloeren

 • Praktijklokaalvloeren

 • Showroomvloeren

 • Winkelvloeren

Klik hier voor meer toepassingen