Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Waarom kiezen voor PVC-kliktegels?

Kliktegels van Boekhout Bedrijfsvloeren hebben net als de vloeistofdichte PVC-vloertegels een hoge stoot- en krasbestendigheid, antislipwaarde, geluidsdemping en meer. Daarentegen zijn ze niet geschikt voor toepassingen die vragen om een vloeistofdichte ondergrond. Het grootste voordeel is de eenvoudigheid waarmee deze vloer kan worden gedemonteerd en verplaatst.

De zwevende PVC-kliktegels worden door middel van een eenvoudige, stevige puzzelverbinding in elkaar geklikt. Zo is het mogelijk om de vloer keer op keer te verhuizen zonder op kwaliteit in te leveren. Eenmaal gelegd, heeft u een stevige, stootvaste ondergrond, geschikt voor veel werkzaamheden. De extreem sterke en geluiddempende vloer kan zowel permanent als verhuisbaar worden geplaatst.

Liever toch een volledig vloeistofdichte en HACCP-vloer? Kies dan voor de vloeistofdichte Boekhout PVC-vloer.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Kliktegels: eenvoudig zelf plaatsen
Zo gezegd, zo gelegd!

Technische informatie over onze demonteerbare kliktegels

Onze demonteerbare bedrijfsvloer is sterk, robuust en zeer slijtvast. De veiligheid is gewaarborgd dankzij de brandvertragende eigenschappen en slipvastheid.

 • Afmetingen
  De afmetingen van de tegels zijn verschillend van 49 x 49, 50 x 50 of 53 x 53 cm groot met een dikte van 5 mm t/m 20 mm. Deze dikte zorgt ervoor dat ze enerzijds hanteerbaar en anderzijds stevig en robuust zijn; geschikt voor intensief gebruik.
 • Algemene kenmerken
  De vloer is comfortabel, warmte- en geluidsisolerend en kan eventueel worden gecombineerd met vloerverwarming. Kliktegels zijn erg sterk, eenvoudig demonteerbaar en verhuisbaar. De PVC-tegels zijn gefabriceerd uit 100% gerecycled PVC.
 • Uiterlijke kenmerken
  De kliktegel is standaard leverbaar in zwart, antraciet en grijs. Ook andere kleuren zijn mogelijk. Er zijn accessoires zoals oplooptegels, plinten en markeringen beschikbaar.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van PVC-kliktegels?

 • Makkelijk te monteren en demonteren
 • Verplaatsbaar
 • Duurzaam geproduceerd
 • Lange levensduur
 • Stootvast/slijtvast
 • Antislip
 • Extreem geluiddempend
 • Eenvoudig te reinigen
 • Geschikt voor vloerverwarming

Contact en vraag offerte aan!

Veel gestelde vragen

Voor welke toepassing is de vloer geschikt?

Deze vloeren zijn geschikt voor toepassingen waar de vloer niet zwaar wordt belast en waar niet veel met vloeistoffen wordt gewerkt. Denk hierbij aan privégarages, droge magazijnen, opslagruimtes, showrooms, entresols, kantoren en meer.

Is de PVC-Boekhout clickvloer vloeistofdicht?

Nee, de vloeren zijn niet vloeistofdicht, maar wel waterbestendig. Dat betekent dat water niet in de tegels kan trekken, maar wel naar de ondergrond kan. De vloer is niet geschikt voor professionele vloeistofdichte omgevingen waar veel met vloeistoffen wordt gewerkt.

Kan ik met mijn auto over de vloer rijden?

Ja, het is mogelijk om met een auto over de vloer te rijden. We adviseren echter voorzichtig te zijn, vooral bij het stilstaand draaien van zware voertuigen, omdat de vloer niet verlijmd is en de tegels los van elkaar kunnen komen. Onze adviseurs kunnen u hierover meer vertellen.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen

Zijn PVC-kliktegels geschikt voor mijn bedrijf?

Bent u op zoek naar een robuuste bedrijfsvloer die verplaatsbaar is? Een vloer die mee te nemen is naar beurzen of andere evenementen? Of bent u van plan om op termijn te gaan verhuizen en wilt u de vloer meenemen? Dan zijn kliktegels de meest ideale oplossing. Het eenvoudige kliksysteem zorgt voor een naadloze verbinding. 

Kijk ook bij de referenties op maat van onze vele tevreden klanten om u te laten inspireren. Wilt u eerst voelen hoe sterk de tegels zijn? Vraag dan het gratis proefpakket aan of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Werkt u met vloeistoffen en/of chemicaliën? Moet uw bedrijf voldoen aan de HACCP-eisen? Kliktegels zijn niet vloeistofdicht te monteren. Kijk in dat geval naar de mogelijkheden van een vloeistofdichte PVC-bedrijfsvloer.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Ateliervloeren

 • Dierenasielvloeren

 • Drukkerijvloeren

 • HACCP-vloeren

Klik hier voor meer toepassingen