Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Soorten witte vloeren

Witte vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Boekhout levert diverse varianten. Ter inspiratie kunt u wellicht eens kijken in ons assortiment van witte vloeren.

Moerdijk is bijvoorbeeld een PVC vloer die erg strak en helder van design is. Deze vloer is wit crèmig van kleur met een grijs tintje. 

Uiteraard leveren wij ook witte planken. Roermond is hier een goed voorbeeld van. De eiken houtstructuren in deze vloer zijn erg goed te zien. Het mooie lichte witte hout geeft een heldere aanblik in uw ruimte.

Toepassingen witte vloeren

Een witte vloer kan goed toegepast worden in onder andere uw keuken, een massagesalon of bijvoorbeeld een kapperszaak. Onze vloeren zijn niet enkel optisch schoon, ze hebben ook echt een hygiënisch oppervlak. Zo heeft u een onderhoudsvriendelijke vloer die frisheid uitstraalt.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen? Wij staan u graag te woord om u nog gerichter te informeren. Bel of mail en u heeft in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog antwoord. Wilt u liever advies op maat? Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Beautysalon-vloeren

  • Kantoorvloeren

  • Restaurantvloeren design

  • Schoolvloeren

Klik hier voor meer toepassingen