Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Eigenschappen van de sucupira

Deze houtsoort heet ook wel sucupira preta, tatabu of zwarte kabbes. De boom groeit in Venezuela, Suriname, Guyana en Brazilië met een hoogte van 30 tot maximaal 45 meter. Wat betreft de diameter worden de stammen tussen de 0,5 en 1,2 meter dik. Het kleurenpalet van de sucupira loopt uiteen van bruin tot donkerbruin of soms bruinrood. De nerf in het hout is matig tot grof en de draden lopen meestal recht en hier en daar in kruisdraden of golvende draden.

Sucupira PVC in het echt zien

De Vlaardingen PVC stroken hebben een motief dat doet denken aan sucupira hout. Wilt u deze strook of een andere strook in het echt zien, dan kunt u deze per direct als vloerstaal bij ons opvragen.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen? Wij staan u graag te woord om u nog gerichter te informeren. Bel of mail en u heeft in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog antwoord. Wilt u liever advies op maat? Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Beautysalon-vloeren

  • Kantoorvloeren

  • Restaurantvloeren design

  • Schoolvloeren

Klik hier voor meer toepassingen