Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Specificaties notenhout PVC

Notenhout komt van de walnotenboom. Andere benamingen zijn Europees noten, Amerikaans noten en nogal blanco. De lichtgrijze bruine tot warm donkerbruine kleuren kenmerken deze plank. Groeit in Europa, Azië en Amerika en kan tussen de 15 en 45 meter hoog worden met een diktemaat tussen de 0,5 en 1,8 meter. De structuur van de nerf is fijn tot matig en de draden zijn recht, soms warrig of golvend.

Waar en hoe te bestellen?

Onder het kopje Boekhout stroken vindt u de diverse PVC houtstroken. De houtsoorten staan bij de producten, wellicht doet u inspiratie op en vindt u een perfecte vloer voor uw woonhuis of bedrijfsruimte. Voorbeelden van notenhout PVC planken in deze collectie zijn onder andere HeerlenPurmerend en Zwijndrecht.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen? Wij staan u graag te woord om u nog gerichter te informeren. Bel of mail en u heeft in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog antwoord. Wilt u liever advies op maat? Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Beautysalon-vloeren

  • Kantoorvloeren

  • Restaurantvloeren design

  • Schoolvloeren

Klik hier voor meer toepassingen