Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Voorbeeld Boekhout PVC natuursteen vloer

In ons assortiment zijn meerdere tegels te vinden met een natuurgetrouwe steenlook. Beverwijk is hier een voorbeeld van. Deze tegel is donkergrijs tot zwart van kleur en heeft een design dat lijkt op een heldere sterrennacht. Daarnaast bieden wij bijvoorbeeld ook PVC steentegels zoals de Nijkerk en Heemskerk die lijken op een nostalgische kasteelvloer.

Technische specificaties

De vloeren in de tegel- en strokenserie bieden een goede bescherming tegen slijtage dankzij een toplaag van 0,55 millimeter dikte. Daarnaast zijn onze vloeren voorzien van de wettelijk vereiste keurmerken en certificaten. Het onderhoud zal ook weinig moeite kosten door het schone design. Tot slot isoleert de vloer uw bedrijfsruimte ook nog eens goed.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen? Wij staan u graag te woord om u nog gerichter te informeren. Bel of mail en u heeft in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog antwoord. Wilt u liever advies op maat? Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Beautysalon-vloeren

  • Kantoorvloeren

  • Restaurantvloeren design

  • Schoolvloeren

Klik hier voor meer toepassingen