Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Informatie PVC hout merbau

Echt merbauhout heeft een gele tot oranjebruine kleur die eventueel donkerbruin tot donker roodbruin kan zijn. De nerf van merbau is matig grof en de draden lopen recht ten opzichte van de lengteas met een aantal kruisdraden. De structuur en kleur lijken sterk op die van afzeliahout. Merbaubomen hebben een hoogte variërend tussen de 35 en 50 meter en hebben een gemiddelde dikte van ongeveer 90 centimeter. Andere namen voor merbau zijn ook wel melila, ipil en inzia.

Merbau PVC stroken bestellen

U kunt direct bij ons een staal aanvragen. Merbau PVC planken zijn bijvoorbeeld Hoorn en Oss. Voor meer informatie, vragen en of proefstalen kunt u bij ons terecht via verschillende kanalen. 

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen? Wij staan u graag te woord om u nog gerichter te informeren. Bel of mail en u heeft in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog antwoord. Wilt u liever advies op maat? Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Beautysalon-vloeren

  • Kantoorvloeren

  • Restaurantvloeren design

  • Schoolvloeren

Klik hier voor meer toepassingen