Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Esdoorn PVC van Boekhout

Andere benamingen voor maple zijn ook wel esdoorn en ahorn. Maple heeft een wit of crème achtig wit tot bruinachtige kleur. De kleur is afhankelijk van de leeftijd van de boom. Tussen spint- en kernkleur zit weinig tot geen verschil. Ook kunnen er mergvlekken door insecten voorkomen in dit type hout. De boom zelf heeft een maximale hoogte tussen de 20 en 40 meter. De diameter varieert tussen de 0,3 en 1,5 meter dikte. Uiteraard zijn de maten van de bomen afhankelijk van het groeigebied. De esdoorn groeit in Europa, West- Azië, Oostelijk Noord- Amerika en Canada.

Voorbeelden van maple PVC vloeren

Boekhoutstroken zoals BredaMedemblik en Alkmaar hebben een houtpatroon dat lijkt op echt esdoorn hout. Stalen van deze vloeren zijn direct opvraagbaar.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen? Wij staan u graag te woord om u nog gerichter te informeren. Bel of mail en u heeft in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog antwoord. Wilt u liever advies op maat? Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Beautysalon-vloeren

  • Kantoorvloeren

  • Restaurantvloeren design

  • Schoolvloeren

Klik hier voor meer toepassingen