Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Boekhout PVC graniet vloer

Onze vloeren zijn kwalitatief erg goed. De PVC graniet vloeren vormen hierop geen uitzondering. De slijtlaag van 0,55 garandeert een lange levensduur en de structuur werkt goed isolerend. Daarnaast is het materiaal wettelijk goedgekeurd en voorzien van een hygiënisch oppervlak. Zo neemt u bij ons een kwalitatief hoogstaande vloer af die gemakkelijk te onderhouden is. Ideaal voor elke bedrijfsruimte.

Voorbeeld PVC graniet vloeren

Een voorbeeld van een granietlook tegel is Lochem. Deze grijze tegel heeft grove betonlook met een korrelig design. Ook een zwarte korrelige PVC tegel is bij ons te verkrijgen, bekijk bijvoorbeeld eens de Zuidplas tegel. Klassieke graniettegels worden ook door ons aangeboden. Ter inspiratie kunt u bijvoorbeeld Oldambt bekijken. Deze vloer heeft een zacht oker, zacht bruin tot lichtgrijze kleur die op het typische graniet lijkt.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen? Wij staan u graag te woord om u nog gerichter te informeren. Bel of mail en u heeft in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog antwoord. Wilt u liever advies op maat? Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Beautysalon-vloeren

  • Kantoorvloeren

  • Restaurantvloeren design

  • Schoolvloeren

Klik hier voor meer toepassingen