Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Wat kan Boekhout vertellen over eikenhout?

Onder eikenhout valt hout van de Europese eik, Amerikaanse witte eik en Amerikaanse rode eik. Elke soort heeft eigen kenmerkende eigenschappen. Kleuren variëren van geelbruin tot donkerbruin. Eiken kunnen een hoogte bereiken tussen de 25 en 45 meter en hebben een diameter tussen de 1,2 en 1,8 meter dikte. De nerf is grof en het draad is recht. Het bijzondere van de eik is dat hij onder de juiste omstandigheden wel 500 jaar oud kan worden.

Eiken PVC vloeren zijn er bij Boekhout genoeg

Een geschikte eiken PVC vloer voor uw bedrijf vindt u bij ons. Er zijn meerdere vloeren met een eikenmotief zoals de Lansingerland. Voor een moderne look kunt u bijvoorbeeld de Leidschendam kiezen die een eiken white wash look heeft. De eiken PVC vloeren zijn direct als staal verkrijgbaar.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen? Wij staan u graag te woord om u nog gerichter te informeren. Bel of mail en u heeft in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog antwoord. Wilt u liever advies op maat? Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Beautysalon-vloeren

  • Kantoorvloeren

  • Restaurantvloeren design

  • Schoolvloeren

Klik hier voor meer toepassingen