Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Mooie voorbeelden

Er zijn meerdere varianten beschikbaar van donkere houten vloeren. Alphen aan den Rijn is bijvoorbeeld een PVC strokenvloer die uit meerdere donkerhouten plankjes lijkt te bestaan. Voor een warme donkerbruine vloer kunt u kiezen voor de Hardenberg PVC vloer. Deze vloer heeft een warme rode gloed. 

Wist u dat?

De donkerhouten PVC planken in ons assortiment hebben veelal een natuurgetrouw en heterogeen design. Dit betekent dat elke plank een unieke opdruk heeft voor een realistische look. Donkere PVC vloeren kunt u in meerdere ruimtes leggen. Vaak worden donkere kleuren gebruikt om meer gezelligheid en sfeer te creëren. Functioneel in bijvoorbeeld restaurants en cafés.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen? Wij staan u graag te woord om u nog gerichter te informeren. Bel of mail en u heeft in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog antwoord. Wilt u liever advies op maat? Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Beautysalon-vloeren

  • Kantoorvloeren

  • Restaurantvloeren design

  • Schoolvloeren

Klik hier voor meer toepassingen