Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Grijze PVC vloeren van Boekhout

U kunt hierbij denken aan een antracietkleurige vloer zoals Rijssen of de Kerkrade PVC vloer die lichtgrijs van kleur is. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van ons uitgebreide assortiment aan grijze PVC vloeren. Wij bieden zowel grijskleurige tegels als stroken.

Toepassingen grijze vloer

Grote grijze tegels zorgen voor een stoere look in bijvoorbeeld uw vergaderruimte. Kleine grijze tegels zorgen weer meer voor een knusse ruimte. Een goed voorbeeld van een mooie grijze vloertegel is Hof van Twente.

Grijze PVC houten planken zijn momenteel ook een trend. Houtpatronen doen vaak huiselijk en warm aan. De grijze kleur voegt hier iets moderns aan toe. Een goed voorbeeld van een prachtige grote grijze PVC plank is Middelburg.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Wilt u meer weten?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen? Wij staan u graag te woord om u nog gerichter te informeren. Bel of mail en u heeft in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog antwoord. Wilt u liever advies op maat? Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Beautysalon-vloeren

  • Kantoorvloeren

  • Restaurantvloeren design

  • Schoolvloeren

Klik hier voor meer toepassingen