Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Verschillende soorten PVC designs

Hieronder zijn verschillende soorten PVC design vloeren weergegeven


PVC afzelia vloer

PVC eiken vloer

PVC essen vloer

PVC grenen vloer

PVC iroko hout vloer

PVC kersen vloer

PVC mahonie vloer

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Veelgestelde vragen

Is een pvc designvloer vloeistofdicht?

Nee, de vloer is niet vloeistofdicht. Wel is de vloer waterbestendig, wat betekent dat vocht niet in de pvc-planken kan trekken. Het is echter niet geschikt voor ruimtes waar veel vloeistoffen worden gemorst, zoals professionele keukens of discotheken. Het is wel ideaal voor gebruik in restaurants en feestzalen. Onze adviseurs kunnen u meer informatie geven over geschikte toepassingen.

Wat is de prijs van een design Boekhout vloer?

De prijs van een design Boekhout vloer varieert, omdat elk project uniek is en zijn eigen arbeidstijd heeft. Factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder andere de productie per vierkante meter per dag, voor- en nabewerkingen, bereikbaarheid en het type vloer. Meestal kunt u binnen één werkdag een indicatief voorstel ontvangen voor de kosten van een vloer die geschikt is voor uw toepassing en oppervlakte.

Welke ondervloer is geschikt voor een pvc designvloer?

PVC designvloeren worden meestal geplaatst over beton, cementdekvloer of anhydriet. Ook is plaatsing over bestaande vloeren zoals gietvloeren, linoleum of keramische tegels mogelijk. In sommige gevallen kan plaatmateriaal als ondervloer dienen, maar dit is minder gebruikelijk. Uw adviseur zal u informeren over de geschikte ondervloer en installatieprocedure.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Wilt u meer weten?

Heeft u nog andere vragen? Wij staan u graag te woord om u nog gerichter te informeren. Bel of mail en u heeft in de meeste gevallen dezelfde werkdag nog antwoord. Wilt u liever advies op maat? Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor vrijblijvend advies. Ook is het mogelijk om een gratis proefpakket aan te vragen.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Beautysalon-vloeren

  • Kantoorvloeren

  • Kapsalonvloeren

  • Restaurantvloeren design

Klik hier voor meer toepassingen