Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Trapsgewijs leggen

Het leggen gebeurt op een egale ondervloer. Eventueel kunnen wij dit voor u verzorgen. Vervolgens wordt er elke keer ongeveer een kwart lengte van de plank overgeslagen ten opzichte van de onder- of bovenliggende plank. Dit kan zowel staand als liggend gedaan worden.

Voorbeeld vloeren

Deze legvariant kan worden toegepast bij zowel tegels als stroken. Een voorbeeld van een trapsgewijs gelegde PVC tegelvloer is Amsterdam. Bergen op Zoom is een PVC strokenvloer die trapsgewijs is gelegd. Uiteraard is dit legverband ook toe te passen op andere PVC tegel- en strokenvloeren.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Veel gestelde vragen

Kan ik de vloer in de toekomst eenvoudig verwijderen?

De click- en looselay-varianten kunnen gemakkelijk worden gedemonteerd. De lijmvariant is iets lastiger en vereist meestal een professionele 'vloerenstripper' voor verwijdering.

Is een pvc designvloer vloeistofdicht?

Nee, de vloer is niet vloeistofdicht. Wel is de vloer waterbestendig, wat betekent dat vocht niet in de pvc-planken kan trekken. Het is echter niet geschikt voor ruimtes waar veel vloeistoffen worden gemorst, zoals professionele keukens of discotheken. Het is wel ideaal voor gebruik in restaurants en feestzalen. Onze adviseurs kunnen u meer informatie geven over geschikte toepassingen.

Wat is de prijs van een design Boekhout vloer?

De prijs van een design Boekhout vloer varieert, omdat elk project uniek is en zijn eigen arbeidstijd heeft. Factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder andere de productie per vierkante meter per dag, voor- en nabewerkingen, bereikbaarheid en het type vloer. Meestal kunt u binnen één werkdag een indicatief voorstel ontvangen voor de kosten van een vloer die geschikt is voor uw toepassing en oppervlakte.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen