Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Random in stroken leggen

Met willekeurig of random in stroken leggen, bedoelen we dat de PVC stroken of planken willekeurig achter elkaar zijn gelegd zonder dat is gelet op de verspringing ten opzichte van de onderliggende of bovenliggende rijen. De legrichting maakt ook niet uit, de stroken kunnen zowel horizontaal als verticaal door elkaar gelegd worden. Wat belangrijk is, is dat de ondervloer goed recht is. Het eventuele egaliseren van de ondervloer kunnen wij voor u verzorgen.

 

Voorbeeld vloeren

Op de foto zijn de Fryske Marren PVC stroken willekeurig in stroken gelegd in een slaapkamer. Voor bedrijfstoepassingen is dit legverband ook zeer geschikt. Zie hiervoor bijvoorbeeld de Hoorn PVC vloer die random gelegd is in een bar. Om een nog specialer karakter te geven aan uw bedrijfsruimte kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een planchetvloer die willekeurig is gelegd. Zie hiervoor onder andere de Lelystad en Purmerend PVC vloeren. 

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Veel gestelde vragen

Kan ik de vloer in de toekomst eenvoudig verwijderen?

De click- en looselay-varianten kunnen gemakkelijk worden gedemonteerd. De lijmvariant is iets lastiger en vereist meestal een professionele 'vloerenstripper' voor verwijdering.

Is een pvc designvloer vloeistofdicht?

Nee, de vloer is niet vloeistofdicht. Wel is de vloer waterbestendig, wat betekent dat vocht niet in de pvc-planken kan trekken. Het is echter niet geschikt voor ruimtes waar veel vloeistoffen worden gemorst, zoals professionele keukens of discotheken. Het is wel ideaal voor gebruik in restaurants en feestzalen. Onze adviseurs kunnen u meer informatie geven over geschikte toepassingen.

Wat is de prijs van een design Boekhout vloer?

De prijs van een design Boekhout vloer varieert, omdat elk project uniek is en zijn eigen arbeidstijd heeft. Factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder andere de productie per vierkante meter per dag, voor- en nabewerkingen, bereikbaarheid en het type vloer. Meestal kunt u binnen één werkdag een indicatief voorstel ontvangen voor de kosten van een vloer die geschikt is voor uw toepassing en oppervlakte.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen