Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Het leggen van een PVC visgraat vloer

Dit verband kan met de meeste vloerstroken worden gelegd. De aanwezigheid van een egale ondervloer is beslist belangrijk voor een strak eindresultaat. Uiteraard kunt u het egaliseren door ons laten uitvoeren.

Het leggen gebeurt in een v-vorm, ofwel de stroken worden haaks op elkaar gelegd. Alle v- vormen op elkaar vormen het visgraatverband. Kleine stroken zijn vaak beter geschikt om in een visgraatverband te leggen dan grote stroken. Met kleine strookjes is het motief namelijk beter zichtbaar.

Voorbeeld vloeren

Boekhout Bedrijfsvloeren heeft een aantal PVC vloeren in zijn assortiment die speciaal gemaakt zijn om in visgraatverband te leggen. Dit zijn kleinere strookjes van 45,7 centimeter bij 7,6 centimeter die ideaal zijn om in dit verband te leggen. Voorbeelden zijn Vlaardingen Visgraat en Maassluis Visgraat.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Veel gestelde vragen

Kan ik de vloer in de toekomst eenvoudig verwijderen?

De vloer kan worden verwijderd, meestal machinaal voor grote oppervlakken en met handgereedschap voor kleinere oppervlakken. Er kan echter een lijmrest achterblijven op uw ondervloer, die u moet verwijderen door te schuren.

Is een pvc designvloer vloeistofdicht?

Nee, de vloer is niet vloeistofdicht. Wel is de vloer waterbestendig, wat betekent dat vocht niet in de pvc-planken kan trekken. Het is echter niet geschikt voor ruimtes waar veel vloeistoffen worden gemorst, zoals professionele keukens of discotheken. Het is wel ideaal voor gebruik in restaurants en feestzalen. Onze adviseurs kunnen u meer informatie geven over geschikte toepassingen.

Wat is de prijs van een design Boekhout vloer?

De prijs van een design Boekhout vloer varieert, omdat elk project uniek is en zijn eigen arbeidstijd heeft. Factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder andere de productie per vierkante meter per dag, voor- en nabewerkingen, bereikbaarheid en het type vloer. Meestal kunt u binnen één werkdag een indicatief voorstel ontvangen voor de kosten van een vloer die geschikt is voor uw toepassing en oppervlakte.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen