Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

In volsteensverband leggen

Het leggen kan gedaan worden met stroken of planken, maar meestal worden tegels gebruikt. Belangrijk bij het leggen is dat de ondervloer egaal wordt gemaakt. Indien de ondervloer nog niet geëgaliseerd is, kan ons team dat uiteraard voor u verzorgen. Omdat bij dit verband het leggen zonder overslag gebeurt, ontstaat een soort rastermotief.

 

Voorbeeld vloeren

Wij leveren verschillende soorten tegels in diverse kleuren en motieven. Zo hebben we de kasteellook Etten-Leur tegel die perfect geschikt is om in een volsteensverband te leggen. Goes heeft ongeveer dezelfde kleur, maar heeft een effen opdruk.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Veel gestelde vragen

Kan ik de vloer in de toekomst eenvoudig verwijderen?

De click- en looselay-varianten kunnen gemakkelijk worden gedemonteerd. De lijmvariant is iets lastiger en vereist meestal een professionele 'vloerenstripper' voor verwijdering.

Is een pvc designvloer vloeistofdicht?

Nee, de vloer is niet vloeistofdicht. Wel is de vloer waterbestendig, wat betekent dat vocht niet in de pvc-planken kan trekken. Het is echter niet geschikt voor ruimtes waar veel vloeistoffen worden gemorst, zoals professionele keukens of discotheken. Het is wel ideaal voor gebruik in restaurants en feestzalen. Onze adviseurs kunnen u meer informatie geven over geschikte toepassingen.

Wat is de prijs van een design Boekhout vloer?

De prijs van een design Boekhout vloer varieert, omdat elk project uniek is en zijn eigen arbeidstijd heeft. Factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder andere de productie per vierkante meter per dag, voor- en nabewerkingen, bereikbaarheid en het type vloer. Meestal kunt u binnen één werkdag een indicatief voorstel ontvangen voor de kosten van een vloer die geschikt is voor uw toepassing en oppervlakte.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen