Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

In een ladderpatroon leggen

Dit patroon wordt gelegd door de stroken horizontaal boven elkaar te leggen met aan de weerszijden verticale stroken in de lengte. Zo ontstaan er allemaal afzonderlijke ‘trappen’ of ‘ladders’. Voor het beste resultaat is het noodzaak dat de ondervloer goed recht en glad is alvorens wij de vloer leggen. Uiteraard is het mogelijk om dit door ons te laten doen.

Voorbeeld vloeren

Dit legverband kan overal geplaatst worden, maar is vooral populair in restaurants en bars. Hier zorgt het namelijk voor een nette en toch gezellige sfeer. Uiteraard hebben ook de kleur en het motief daar invloed op. Ter inspiratie kunt u bijvoorbeeld de Maassluis en Oosterhout PVC vloeren eens bekijken. 

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Veel gestelde vragen

Kan ik de vloer in de toekomst eenvoudig verwijderen?

De click- en looselay-varianten kunnen gemakkelijk worden gedemonteerd. De lijmvariant is iets lastiger en vereist meestal een professionele 'vloerenstripper' voor verwijdering.

Wat is de prijs van een design Boekhout vloer?

De prijs van een design Boekhout vloer varieert, omdat elk project uniek is en zijn eigen arbeidstijd heeft. Factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder andere de productie per vierkante meter per dag, voor- en nabewerkingen, bereikbaarheid en het type vloer. Meestal kunt u binnen één werkdag een indicatief voorstel ontvangen voor de kosten van een vloer die geschikt is voor uw toepassing en oppervlakte.

Is een pvc designvloer vloeistofdicht?

Nee, de vloer is niet vloeistofdicht. Wel is de vloer waterbestendig, wat betekent dat vocht niet in de pvc-planken kan trekken. Het is echter niet geschikt voor ruimtes waar veel vloeistoffen worden gemorst, zoals professionele keukens of discotheken. Het is wel ideaal voor gebruik in restaurants en feestzalen. Onze adviseurs kunnen u meer informatie geven over geschikte toepassingen.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen