Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

In blokverband leggen

Dit patroon bestaat uit meerdere ‘blokken’. Deze blokken worden gevormd door de stroken bijvoorbeeld horizontaal boven elkaar of verticaal naast elkaar te leggen. Door dit om en om toe te passen, ontstaat het blokverband. Bij het leggen, moet de ondervloer glad en vlak zijn. Mocht dit niet zo zijn, dan verzorgt ons team dit graag voor u.

Voorbeeld vloeren

Dit model wordt onder andere veel gebruikt in grote open ruimtes zoals hallen en zalen. De blokken zorgen voor meer overzicht en symmetrie in ruimtes. Dit is duidelijk te zien bij de Leidschendam PVC vloer op de foto. Uiteraard zijn veel van onze vloeren in een blokverband te leggen.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Veel gestelde vragen

Kan ik de vloer in de toekomst eenvoudig verwijderen?

De vloer kan worden verwijderd, meestal machinaal voor grote oppervlakken en met handgereedschap voor kleinere oppervlakken. Er kan echter een lijmrest achterblijven op uw ondervloer, die u moet verwijderen door te schuren.

Is een pvc designvloer vloeistofdicht?

Nee, de vloer is niet vloeistofdicht. Wel is de vloer waterbestendig, wat betekent dat vocht niet in de pvc-planken kan trekken. Het is echter niet geschikt voor ruimtes waar veel vloeistoffen worden gemorst, zoals professionele keukens of discotheken. Het is wel ideaal voor gebruik in restaurants en feestzalen. Onze adviseurs kunnen u meer informatie geven over geschikte toepassingen.

Wat is de prijs van een design Boekhout vloer?

De prijs van een design Boekhout vloer varieert, omdat elk project uniek is en zijn eigen arbeidstijd heeft. Factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder andere de productie per vierkante meter per dag, voor- en nabewerkingen, bereikbaarheid en het type vloer. Meestal kunt u binnen één werkdag een indicatief voorstel ontvangen voor de kosten van een vloer die geschikt is voor uw toepassing en oppervlakte.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen