Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Halfsteensverband leggen

Om een halfsteensverband te leggen worden de stroken, planken of tegels horizontaal in rijen gelegd waarbij er een overslag is van een halve ‘steen’. De tegels verspringen dus een halve tegel ten opzichte van de naastliggende rijen. Uiteindelijk ontstaat er zo een halfsteensverband in de vloer. Denk er bij het leggen aan dat de ondervloer egaal moet zijn. Het Boekhout team egaliseert desgewenst de ondervloer.

Voorbeeld vloeren

Voor badkamers en keukens wordt dit verband vaak toegepast. Uiteraard is het ook mogelijk om in andere ruimtes een halfsteens vloer te nemen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Beverwijk PVC vloer die halfsteens gelegd is bij een receptiebalie. Of naar de Heemskerk vloer die in halfsteens verband kan worden toegepast in een hotelkamer. Ook kunt u een halfsteens gelegde vloer kiezen in uw kantoor, zie bijvoorbeeld de Castricum PVC vloer.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Veel gestelde vragen

Kan ik de vloer in de toekomst eenvoudig verwijderen?

De click- en looselay-varianten kunnen gemakkelijk worden gedemonteerd. De lijmvariant is iets lastiger en vereist meestal een professionele 'vloerenstripper' voor verwijdering.

Is een pvc designvloer vloeistofdicht?

Nee, de vloer is niet vloeistofdicht. Wel is de vloer waterbestendig, wat betekent dat vocht niet in de pvc-planken kan trekken. Het is echter niet geschikt voor ruimtes waar veel vloeistoffen worden gemorst, zoals professionele keukens of discotheken. Het is wel ideaal voor gebruik in restaurants en feestzalen. Onze adviseurs kunnen u meer informatie geven over geschikte toepassingen.

Wat is de prijs van een design Boekhout vloer?

De prijs van een design Boekhout vloer varieert, omdat elk project uniek is en zijn eigen arbeidstijd heeft. Factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder andere de productie per vierkante meter per dag, voor- en nabewerkingen, bereikbaarheid en het type vloer. Meestal kunt u binnen één werkdag een indicatief voorstel ontvangen voor de kosten van een vloer die geschikt is voor uw toepassing en oppervlakte.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen