Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Elleboogverband leggen

De vorm en legwijze lijken op een visgraatverband. Het verschil is vooral dat het materiaal in de lengte- en breedte as van de ruimte wordt gelegd in plaats van diagonaal. Hierdoor ontstaat een soort klinkerpatroon. Voordat wij de vloer leggen, is het noodzakelijk dat de ondervloer geëgaliseerd is. Ons ervaren team kan dit voor u uitvoeren.

Voorbeeld vloeren

Elleboogverbanden geven een elegant uiterlijk aan ruimtes. Gebruik voor dit verband het liefst korte strookjes zoals bij een visgraatverband. Voorbeelden van vloerstroken die u in een elleboogpatroon kunt laten plaatsen zijn bijvoorbeeld Breda en Zwolle. Uiteraard zijn andere planken en tegels ook geschikt om in dit verband te leggen.

Direct, duidelijk, dichtbij!
Luxe uitstraling, eenvoudig onderhoud!
Zo gezegd, zo gelegd!

Veel gestelde vragen

Kan ik de vloer in de toekomst eenvoudig verwijderen?

De click- en looselay-varianten kunnen gemakkelijk worden gedemonteerd. De lijmvariant is iets lastiger en vereist meestal een professionele 'vloerenstripper' voor verwijdering.

Is een pvc designvloer vloeistofdicht?

Nee, de vloer is niet vloeistofdicht. Wel is de vloer waterbestendig, wat betekent dat vocht niet in de pvc-planken kan trekken. Het is echter niet geschikt voor ruimtes waar veel vloeistoffen worden gemorst, zoals professionele keukens of discotheken. Het is wel ideaal voor gebruik in restaurants en feestzalen. Onze adviseurs kunnen u meer informatie geven over geschikte toepassingen.

Wat is de prijs van een design Boekhout vloer?

De prijs van een design Boekhout vloer varieert, omdat elk project uniek is en zijn eigen arbeidstijd heeft. Factoren die van invloed zijn op de prijs zijn onder andere de productie per vierkante meter per dag, voor- en nabewerkingen, bereikbaarheid en het type vloer. Meestal kunt u binnen één werkdag een indicatief voorstel ontvangen voor de kosten van een vloer die geschikt is voor uw toepassing en oppervlakte.

Klik hier voor meer veel gestelde vragen