Vloeistofdichte Boekhout Snackbar vloeren

Of de klant nu binnen komt voor een lekkere snack, een drankje of een ijsje, uw snackbar of patatzaak moet er altijd schoon, fris en toegankelijk uitzien. De vloeistofdichte vloeren van Boekhout zijn bijzonder hygiënisch, snel te reinigen en verkrijgbaar in een grote variatie aan frisse kleuren en stijlen. De perfecte binnenkomer voor uw snackbar.

Vloeistofdichte PVC snackbarvloer van Boekhout

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Geluiddempend

  De PVC toplaag heeft een isolerende en geluiddempende werking. Hierdoor kan er comfortabel en rustig worden gewerkt.

 • Veerkrachtig

  PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm)

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Scheurbestendig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig.

 • Snel gelegd en direct te belopen

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen.

 • Gefaseerd aan te brengen

  Het is mogelijk om de bedrijfsvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken dan samen met u een planning welke dagen er gelegd kan worden. Zo hoeft u uw bedrijf niet te sluiten tijdens de werkzaamheden.

 • Eenvoudig te reinigen

  Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. Bij een PVC-vloer is vloerverwarming toepasbaar.

 • Representatief en naadloos

  Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Gerecycled pvc

  Onze PVC vloeren zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC. De vloeistofdichtheid garandeert dat gelekte chemicaliën niet in het milieu terechtkomen.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

 • Bestand tegen zware belasting

  De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

Boekhout vloeistofdichte pvc vloeren, de perfecte bedrijfsvloer voor uw snackbar.

Een moderne snackbar moet aan veel eisen voldoen, waarbij de hygiëne eisen natuurlijk wel de allerbelangrijkste zijn. Maar ook de stootvastheid en slijtvastheid zijn belangrijke eisen als een vloer zo intensief gebruikt wordt als in uw snackbar. En als snackbar eigenaar wilt u uiteraard niet teveel betalen voor uw snackbarvloer. Allemaal eisen waaraan een Boekhout vloer een prima invulling geeft.

 

Een snackbarvloer die hygiënisch is, bijzonder milieuvriendelijk en duurzaam

Hygiëne is een cruciale eis voor iedere horecagelegenheid, maar zeker voor snackbars, cafetaria's en restaurants. Alles dat u serveert moet vers zijn en vrij van ongewenste ziektekiemen. Die focus op hygiëne en voedselveiligheid begint op uw vloer. Alleen als uw vloer geen naden en kieren heeft waar vuil zich kan ophopen, en alleen als uw vloer perfect, snel en zo vaak als nodig kan worden schoongemaakt, weet u zeker dat u op de strenge normen als die van HACCP bent voorbereid. De vloeistofdichte vloeren van Boekhout voldoen hieraan. De vloer, die overigens doorgetrokken kan worden naar de wanden om daarmee één geheel te vormen, wordt dankzij het proces van thermisch lassen helemaal naadloos geplaatst en voldoet volledig aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 

Uw ambitie is een snackbar waar het druk is. Waar klanten in en uit lopen en waar uw personeel druk bezig is met de bereiding en het afleveren van bestellingen. Uw vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout is hiertegen bestand en slijtvast. Hoe vaak het meubilair ook wordt verschoven, wat er ook op de grond valt en hoe zwaar uw snackbarinventaris ook is, uw bedrijfsvloer kan er tegen en blijft bijzonder fraai.

 

Overigens is uw bedrijfsvloer niet alleen hygiënisch en robuust, u bent ook de eigenaar van een milieuvriendelijke vloer. Er wordt gebruik gemaakt van 100% gerecycled pvc bij de productie van de pvc tegels, terwijl de warmte-isolerende eigenschappen helpen om het energiegebruik in uw snackbar te beperken. Daarbij is de vloer geluidsdempend, wat de sfeer en het werkklimaat in uw snackbar bevordert.

 

 

Een frisse en prettige snackbarvloer, die ook nog eens bijzonder veilig is

Het pvc van de Boekhout vloeren biedt een frisse, hygiënische aanblik waarmee uw snackbar voor de dag kan komen. U kunt kiezen uit een ruim aanbod aan kleuren en stijlen en ook kunt u de naam van de snackbar of het logo in de tegels laten terugkomen. Maar er zijn meer manieren om een gevarieerde vloer te krijgen. Met verschillende tegelkleuren kunt u bijvoorbeeld verschillende delen van uw bedrijf, zoals de keuken, de toonbank of het zitgedeelte optisch scheiden. Uw vloer helpt van uw snackbar een prettige en overzichtelijke ruimte te maken waar gasten graag verblijven en terugkomen.

 

U hoeft daarbij geen concessies te doen aan de veiligheid. Omdat er in uw snackbar wordt gewerkt met elektrische apparaten en hete gerechten worden klaargemaakt, bent u bijzonder alert op de brandveiligheid. Onze bedrijfsvloeren helpen een onverhoopte brand zoveel mogelijk te vertragen dankzij de brandvertragende materialen die in het pvc zijn toegepast. Een extra bijdrage aan de veiligheid van snackbarmedewerkers en klanten is de grote slipvastheid. Natuurlijk is uw vloer regelmatig vochtig van het schoonmaken en natuurlijk wordt er wel eens wat gemorst, maar uitglijden blijft met een Boekhout vloer tot een minimum beperkt.

 

Het is prettig staan, werken en wachten in uw snackbar dankzij de ergonomisch veerkrachtige, en daarmee bijzonder comfortabele pvc tegels. Die tegels kunnen daarbij perfect gecombineerd worden met vloerverwarming, waarmee uw snackbar ook in koudere perioden een heerlijk comfortabele horecaplek is.

 

Een snackbarvloer met weinig onderhoud, goedkoop en snel geplaatst

Met onze waterdichte pvc vloeren heeft u optimaal rendement uit uw investering. Boekhout koopt als zakelijke vloerenspecialist tegen scherpe tarieven in en kan u daarmee een lage prijs garanderen. Daarbij zijn de vloeren onderhoudsarm en gaan ze dankzij de gebruikte kwaliteitsmaterialen bijzonder lang mee.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Het plaatsen van de vloer betekent niet dat u uw werkzaamheden moet onderbreken. De pvc vloeistofdichte vloer kan zonder ingewikkelde voorbewerkingen op vrijwel ieder ondervloer worden gelegd en het verlijmen gaat bijzonder snel. Na plaatsing is er geen lange droogtijd en kan de vloer direct worden belast. Maar bovenal stemmen onze vloerenexperts nauwkeurig het plaatsingsplan met u af zodat uw werkzaamheden zoveel mogelijk ongehinderd door kunnen gaan.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren