Vloeistofdichte Snackbar vloeren

Een goede samenwerking en service vinden wij belangrijk!

Wij gaan pas aan de slag als al uw vragen zijn beantwoord. Wij garanderen daarnaast minimale hinder bij het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken vooraf een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat met uw wensen af. Want een goede samenwerking en uitstekende service is voor beide partijen het meest efficiënt.

Voor uw snackbar kiest u voor een veilige, hygiënische en stijlvolle vloer

 • Hygiënisch: Hygiëne is topprioriteit in een snackbar. De vloeistofdichte bedrijfsvloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-norm.

 • Vloeistofdicht: Boekhout PVC snackbarvloeren voldoen aan de VVV-norm. U heeft geen last van kieren waartussen vuil en gemorst frituurvet ophoopt of vloeistoffen weglekken. Uw vloer is daarmee makkelijk en extra hygiënisch in onderhoud.

 • Antislip: in iedere frietzaak wordt gemorst. Een PVC bedrijfsvloer is een vloer die ook in natte toestand niet glad wordt. 

 • Snel gelegd en direct te belopen: snackbarvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen.

Wij informeren u graag over de vele andere voordelen en wat de mogelijkheden zijn voor uw snackbar. Iedere vorm van horeca stelt andere eisen. Daarom vinden wij het belangrijk om goed te luisteren naar uw specifieke wensen. Alleen zo kunnen wij een eerlijk advies op maat geven. Onze heldere visie, overtuiging en jarenlange ervaring garanderen een strakke planning en open communicatie.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Wij begrijpen dat u uw snackbar liever niet sluit. Waarschijnlijk is dit ook niet nodig, want PVC vloertegels kunnen op iedere ondervloer worden gelegd, zonder ingewikkelde voorbereidingen. De vloer is gefaseerd aan te brengen, zodat het mogelijk is om tijdens uw sluitingstijden van uw snackbar een deel van de vloer te leggen. U kunt uw frietzaak in de meeste gevallen openen op de tijden zoals u bent gewend, wij gaan dan de volgende dag weer verder met het resterende deel. De PVC vloer kan na de minimale droogtijd direct licht worden belast.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Wij garanderen een perfect verlijmde vloer, in korte tijd gelegd en met vanzelfsprekend volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren