banner
banner

Snackbar vloeren | Boekhout bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte PVC snackbarvloer van Boekhout

Of de klant nu binnen komt voor een lekkere snack, een drankje of een ijsje, uw snackbar of patatzaak moet er altijd schoon, fris en toegankelijk uitzien. De vloeistofdichte vloeren van Boekhout zijn bijzonder hygiënisch, snel te reinigen en verkrijgbaar in een grote variatie aan frisse kleuren en stijlen. De perfecte binnenkomer voor uw snackbar.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc vloeren, de perfecte bedrijfsvloer voor uw snackbar.

Een moderne snackbar moet aan veel eisen voldoen, waarbij de hygiëne eisen natuurlijk wel de allerbelangrijkste zijn. Maar ook de stootvastheid en slijtvastheid zijn belangrijke eisen als een vloer zo intensief gebruikt wordt als in uw snackbar. En als snackbar eigenaar wilt u uiteraard niet teveel betalen voor uw snackbarvloer. Allemaal eisen waaraan een Boekhout vloer een prima invulling geeft.

 

Een snackbarvloer die hygiënisch is, bijzonder milieuvriendelijk en duurzaam

Hygiëne is een cruciale eis voor iedere horecagelegenheid, maar zeker voor snackbars, cafetaria's en restaurants. Alles dat u serveert moet vers zijn en vrij van ongewenste ziektekiemen. Die focus op hygiëne en voedselveiligheid begint op uw vloer. Alleen als uw vloer geen naden en kieren heeft waar vuil zich kan ophopen, en alleen als uw vloer perfect, snel en zo vaak als nodig kan worden schoongemaakt, weet u zeker dat u op de strenge normen als die van HACCP bent voorbereid. De vloeistofdichte vloeren van Boekhout voldoen hieraan. De vloer, die overigens doorgetrokken kan worden naar de wanden om daarmee één geheel te vormen, wordt dankzij het proces van thermisch lassen helemaal naadloos geplaatst en voldoet volledig aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 

Uw ambitie is een snackbar waar het druk is. Waar klanten in en uit lopen en waar uw personeel druk bezig is met de bereiding en het afleveren van bestellingen. Uw vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout is hiertegen bestand en slijtvast. Hoe vaak het meubilair ook wordt verschoven, wat er ook op de grond valt en hoe zwaar uw snackbarinventaris ook is, uw bedrijfsvloer kan er tegen en blijft bijzonder fraai.

 

Overigens is uw bedrijfsvloer niet alleen hygiënisch en robuust, u bent ook de eigenaar van een milieuvriendelijke vloer. Er wordt gebruik gemaakt van 100% gerecycled pvc bij de productie van de pvc tegels, terwijl de warmte-isolerende eigenschappen helpen om het energiegebruik in uw snackbar te beperken. Daarbij is de vloer geluidsdempend, wat de sfeer en het werkklimaat in uw snackbar bevordert.

 

Een frisse en prettige snackbarvloer, die ook nog eens bijzonder veilig is

Het pvc van de Boekhout vloeren biedt een frisse, hygiënische aanblik waarmee uw snackbar voor de dag kan komen. U kunt kiezen uit een ruim aanbod aan kleuren en stijlen en ook kunt u de naam van de snackbar of het logo in de tegels laten terugkomen. Maar er zijn meer manieren om een gevarieerde vloer te krijgen. Met verschillende tegelkleuren kunt u bijvoorbeeld verschillende delen van uw bedrijf, zoals de keuken, de toonbank of het zitgedeelte optisch scheiden. Uw vloer helpt van uw snackbar een prettige en overzichtelijke ruimte te maken waar gasten graag verblijven en terugkomen.

 

U hoeft daarbij geen concessies te doen aan de veiligheid. Omdat er in uw snackbar wordt gewerkt met elektrische apparaten en hete gerechten worden klaargemaakt, bent u bijzonder alert op de brandveiligheid. Onze bedrijfsvloeren helpen een onverhoopte brand zoveel mogelijk te vertragen dankzij de brandvertragende materialen die in het pvc zijn toegepast. Een extra bijdrage aan de veiligheid van snackbarmedewerkers en klanten is de grote slipvastheid. Natuurlijk is uw vloer regelmatig vochtig van het schoonmaken en natuurlijk wordt er wel eens wat gemorst, maar uitglijden blijft met een Boekhout vloer tot een minimum beperkt.

 

Het is prettig staan, werken en wachten in uw snackbar dankzij de ergonomisch veerkrachtige, en daarmee bijzonder comfortabele pvc tegels. Die tegels kunnen daarbij perfect gecombineerd worden met vloerverwarming, waarmee uw snackbar ook in koudere perioden een heerlijk comfortabele horecaplek is.

 

Een snackbarvloer met weinig onderhoud, goedkoop en snel geplaatst

Met onze waterdichte pvc vloeren heeft u optimaal rendement uit uw investering. Boekhout koopt als zakelijke vloerenspecialist tegen scherpe tarieven in en kan u daarmee een lage prijs garanderen. Daarbij zijn de vloeren onderhoudsarm en gaan ze dankzij de gebruikte kwaliteitsmaterialen bijzonder lang mee.

 

Het plaatsen van de vloer betekent niet dat u uw werkzaamheden moet onderbreken. De pvc vloeistofdichte vloer kan zonder ingewikkelde voorbewerkingen op vrijwel ieder ondervloer worden gelegd en het verlijmen gaat bijzonder snel. Na plaatsing is er geen lange droogtijd en kan de vloer direct worden belast. Maar bovenal stemmen onze vloerenexperts nauwkeurig het plaatsingsplan met u af zodat uw werkzaamheden zoveel mogelijk ongehinderd door kunnen gaan.

 

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw snackbar

 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Brandvertragend
 Eenvoudig te reinigen
 Zeer slijtvast en stootvast
 Antislip
 Representatief en stijlvol
 Chemisch bestendig
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving