Slijtvaste pvc vloer

Onze vloeren zijn gemaakt van duurzaam en onverwoestbaar PVC. De centimeter dikke vloertegels worden zowel onderling als op de ondervloer verlijmd. Het resultaat is een ijzersterke vloer met een bijzonder hoge drukbelastbaarheid die bestand is tegen een zware inventaris. Of er nu veel wordt geschoven met zware spullen, of overheen wordt gelopen of gereden, uw nieuwe vloer blijft mooi. En ook tegen vallend gereedschap en scherpe onderdelen is de vloer uitstekend bestand.

 

PVC Design vloeren

Deze laag is de bovenste laag van het product en is gemaakt van polyurethaan (PU). Dit is een kunststof die bescherming biedt tegen slijtage en daardoor een langere levensduur bevordert. Onze Design PVC vloeren hebben een slijtlaagdikte van maarliefst 0,55 millimeter en zijn daarmee geschikt voor intensief gebruik. Onze vloeistofdichte vloeren bestaan uit homogeen PVC.

 

Een lange levensduur?

Onder een lange levensduur verstaan wij een vloer die tegen intensief gebruik kan. Zo zijn onze slijtvaste vloeren ontworpen om dagelijks op te bewegen en te werken. Krassen, deuken en zelfs scheuren worden op die manier (tot op zekere hoogte) voorkomen.

Vraag over vloeren?

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Onze PVC vloeren zijn zeer slijtvast door de dikke slijtlaag, maar zijn daarnaast ook bijna onderhoudsvrij. De slijtlaag heeft namelijk een mat uiterlijk die stroef en tegelijkertijd glad is. Hierdoor is de vloer erg hygiënisch en gebruiksvriendelijk.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren