Slijtlaag PVC vloer | Boekhout Bedrijfsvloeren

Slijtlaag vloer

Vloeistofdichte Boekhoutvloer®

Onze vloeren zijn gemaakt van duurzaam en onverwoestbaar PVC. De centimeter dikke vloertegels worden zowel onderling als op de ondervloer verlijmd. Het resultaat is een ijzersterke vloer met een bijzonder hoge drukbelastbaarheid die bestand is tegen een zware inventaris. Of er nu veel wordt geschoven met zware spullen, of overheen wordt gelopen of gereden, uw nieuwe vloer blijft mooi. En ook tegen vallend gereedschap en scherpe onderdelen is de vloer uitstekend bestand.

 

PVC Design vloeren

Deze laag is de bovenste laag van het product en is gemaakt van polyurethaan (PU). Dit is een kunststof die bescherming biedt tegen slijtage en daardoor een langere levensduur bevordert. Onze Design PVC vloeren hebben een slijtlaagdikte van maarliefst 0,55 millimeter en zijn daarmee geschikt voor intensief gebruik. Onze vloeistofdichte vloeren bestaan uit homogeen PVC.

 

Een lange levensduur?

Onder een lange levensduur verstaan wij een vloer die tegen intensief gebruik kan. Zo zijn onze vloeren ontworpen om dagelijks op te bewegen en te werken. Krassen, deuken en zelfs scheuren worden op die manier (tot op zekere hoogte) voorkomen.

 

Slijtlaag en onderhoud

Onze PVC vloeren zijn zeer slijtvast door de dikke slijtlaag, maar zijn daarnaast ook bijna onderhoudsvrij. De slijtlaag heeft namelijk een mat uiterlijk die stroef en tegelijkertijd glad is. Hierdoor is de vloer erg hygiënisch en gebruiksvriendelijk.

 

Meer weten over PVC vloeren?

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving