Vloeistofdichte Showroomvloer

Bent u op zoek naar een ideale, stijlvolle vloer voor uw showroom? In uw showroom wilt u, aangezien u de hele dag door klanten ontvangt, ongetwijfeld een praktische vloer met een representatieve uitstraling hebben liggen. De vloeren in uw showroom moeten daarnaast aan hoge eisen voldoen. Het tentoongestelde assortiment in de showroom zal ongetwijfeld regelmatig wisselen, dus de belastbaarheid moet bestand zijn tegen dergelijke dynamiek.

Vloeistofdichte pvc showroomvloer van Boekhout

 • Zwaar belastbaar: Met een wisselend assortiment zal er vaak worden opgebouwd en afgebroken, mogelijk in combinatie met in- en uitrijden van karren of zelfs voertuigen: PVC is hier tegen bestand.

 • Snel gelegd en direct te belopen: uw showroomvloer kan snel worden gelegd, en is direct te belopen. U ondervindt zo min mogelijk tijdverlies. 

 • Gefaseerd te leggen: Terwijl onze mannen bezig zijn met leggen, kunt u op de stukken die droog zijn, alweer beginnen met het opbouwen van uw showroom. Uw showroom hoeft dus niet te sluiten.

 • Eenvoudig te reinigen: uw showroom dient er iedere dag weer spik en span uit te zien. PVC is eenvoudig te reinigen en blijft er als nieuw uitzien. 

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

De perfecte vloer voor uw showroom

Het is mogelijk om uw showroomvloer een combinatie van verschillende kleuren en belijning geven. Er kunnen ook verschillende kleuren PVC-tegels worden gecombineerd en uw logo kan in de tegels worden verwerkt.  Hiermee kunt u bijvoorbeeld specifieke afdelingen en looproutes markeren. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden. 

 

Een nieuwe showroomvloer, in korte tijd gelegd

Wij vinden service, een korte reactietijd en betrouwbaar en duidelijk advies wij uiterst belangrijk. Daarom zorgen wij vooraf altijd voor een duidelijk plaatsingsplan en minimale hinder bij het leggen van de vloer. Kortom: een planning volledig afgestemd op uw wensen. Dit werkt zowel voor u als klant, als voor ons het prettigst en is daarbij tijd- en kostenbesparend.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Wij bieden een perfect verlijmde vloer, in korte tijd gelegd en met volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren