banner

Showroom vloeren | Boekhout bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc showroomvloer van Boekhout

Als showroomvloer is een pvc vloeistofdichte vloer ongeëvenaard. Deze vloeren combineren kracht en slijtvastheid met een uiterst representatief uiterlijk dat past bij uw showroom.

 

Een pvc vloeistofdichte showroomvloer, de beste bedrijfsvloer in uw showroom

De vloeren in uw showroom moeten aan hoge eisen voldoen. Een showroom combineert een zakelijke en representatieve uitstraling met een bedrijfsvoering die behoorlijk dynamisch is. Het tentoongestelde assortiment in de showroom zal regelmatig wisselen, soms moeten objecten zoals auto's of fietsen de showroom in- en weer uitgereden worden en tussendoor wilt u natuurlijk zoveel mogelijk klanten verwelkomen. Een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout is een optimale keuze in deze dynamische bedrijfsomgeving.

 

Een duurzame, hygiënische en milieuvriendelijke showroomvloer

Een showroomvloer wordt op verschillende manieren belast. Natuurlijk hoopt u dat er veel klanten langskomen en ook intensief en geïnteresseerd door uw zaak lopen. Maar in veel showrooms zal ook regelmatig, vaak meerdere keren per jaar, het tentoongestelde assortiment worden gewijzigd. Vaak gaat het daarbij om zwaardere producten en het in- en uitrijden van deze producten vormen een intensieve belasting voor uw showroomvloeren. En bij producten als auto's of motoren zullen het gehele jaar door voertuigen in en uit rijden, zeker als de showroommodellen ook direct verkocht worden. Dat de vloer stevig, slijtvast en stootvast moet zijn, is dan ook geen vraag. De pvc vloeren van Boekhout zijn bestand tegen een zeer zware belasting, zijn krasvast en stootvast en hebben een zeer lange levensduur.

 

Uw showroom moet er tiptop uitzien en schoonmaken is wellicht een automatisme binnen uw bedrijf. Het is dan wel handig als ook de vloeren daar perfect geschikt voor zijn. U wilt uw vloeren snel maar volledig kunnen reinigen en dat moet in veel gevallen ook nat gebeuren en met gebruik van schoonmaakmiddelen. Het vloeistofdichte karakter van onze pvc vloeren - ze voldoen volledig aan de eisen van de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening) - is daarin een enorme hulp. Nergens kan water of schoonmaakmiddel via de vloer weglekken en omdat de naden zelfs thermisch zijn dichtgelast kan zich ook nergens vuil ophopen. Een vloeistofdichte showroomvloer reinigt u snel en effectief.

 

Dat betekent overigens niet dat u wilt inleveren op zaken als duurzaamheid en milieu, en dat hoeft ook niet met een vloeistofdichte pvc vloer. Dat begint al met het feit dat dankzij de vloeistofdichtheid u geen enkel risico loopt dat bijvoorbeeld chemicaliën via uw vloer naar andere ruimtes of in de bodem kunnen weglekken. Maar ook de milieuvriendelijke materialen, onze pvc tegels worden gefabriceerd uit 100% gerecycled pvc, dragen bij aan het duurzame karakter van de vloer. Zeker als we weten dat de vloer ook nog eens een bijzonder lange levensduur heeft. En het pvc is ook nog eens warmte-isolerend, zodat uw nieuwe showroomvloer direct bijdraagt aan uw doelstellingen.

Representatieve en comfortabele showroomvloeren, en veilig bovendien

Bij een showroom zijn zaken als uitstraling, stijl en representativiteit sleutelwoorden. Alles moet kloppen en passen bij de producten die u wilt verkopen. Uw nieuwe bedrijfsvloer helpt u daarbij. Er is een uitgebreid pallet aan kleuren en stijlen beschikbaar waaruit u kunt kiezen en ook uw bedrijfsnaam of logo kunnen in de vloer worden verwerkt. Bovendien geeft de opbouw van de vloer uit losse tegels u de gelegenheid om vrijuit te combineren met verschillende kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende afdelingen binnen uw showroom, of de looproutes, duidelijk markeren.

 

Een mooie vloer alleen is natuurlijk niet genoeg, hij moet ook comfortabel zijn voor uw gasten en uw verkoopmedewerkers. Het ergonomische pvc in de vloertegels zorgen voor een optimaal comfort, ook als u langere tijd op de vloer moet staan of lopen. Uw klanten zullen in alle rust kunnen rondlopen en uw verkopers blijven graag staan. Een vloeistofdichte pvc vloer kan ook prima worden gecombineerd met vloerverwarming voor het verdere comfort, terwijl de geluidsdempende eigenschappen een verademing zijn als de akoestiek van de showroom wat minder is.

 

Diezelfde showroomvloer moet natuurlijk wel veilig zijn voor klanten en verkopers, maar dat is bij onze pvc vloeren vanzelfsprekend het geval. De slipvastheid garandeert dat ongewenste glijpartijen tot een minimum beperkt blijven, zelfs als de vloer soms vochtig is door een snelle reinigingsbeurt of binnengelopen regen of sneeuw. De vloer draagt ook bij aan de brandveiligheid, dankzij de brandvertragende materialen die in het pvc zijn verwerkt.

 

Rendabele showroomvloeren, snel en effectief geplaatst

Showrooms hebben meestal een groot vloeroppervlak en u zult dus kritisch zijn op de prijs per vierkante meter. Terecht, en onze vloeistofdichte pvc vloeren zullen u positief verrassen. Als groothandel in bedrijfsvloeren kopen wij rechtstreeks in bij de grote producenten en de schaalvoordelen laten we graag terugzien in een scherpe prijsstelling. Maar ook de andere voordelen zijn kostentechnisch interessant. Een pvc vloeistofdichte vloer zal zeer lang meegaan, is onderhoudsarm en door het ontbreken van naden zal ook het dagelijkse schoonmaken sneller kunnen gaan. Alles bij elkaar is een vloeistofdichte pvc vloer een zeer rendabele showroomvloer.

 

Uw showroom moet zoveel als mogelijk open blijven bij het installeren van de nieuwe vloer. Onze vloerenexperts maken in nauw overleg met uw medewerkers een gedetailleerd installatieplan waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen. De overlast voor uw medewerkers en klanten blijft tot een minimum beperkt. Er zijn geen uitgebreide voorbehandelingen nodig, want onze vloer kan op vrijwel iedere ondervloer worden aangebracht. Het lijmproces en thermisch lassen gaan snel en omdat er vrijwel geen droogtijd is, kan de vloer vrijwel direct na installatie al volledig worden belast.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw showroom

 Zeer slijtvast en stootvast
 Eenvoudig te reinigen
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Chemisch bestendig
 Representatief en stijlvol
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk
 Brandvertragend

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving