Schuren van uw ondervloer door Boekhout

De dekvloer schuren en andere voorbereidingen als stralen en frezen zijn erg belangrijk voor het eindresultaat van uw vloerenproject. Een mooie en duurzame pvc bedrijfsvloer begint met een goed geprepareerde dekvloer. U voorkomt ermee dat oneffenheden in de dekvloer na verloop van tijd problemen geven. Met een goede voorbehandeling van de dekvloer profiteert u dan ook optimaal van de duurzaamheid van een pvc vloer. Boekhout vloerenleggers zorgen dus eerst dat de dekvloer zo nodig wordt geschuurd, gefreesd en eventueel gestraald. Hoe dat schuren, frezen en stralen van vloeren plaatsvindt, wordt hieronder kort toegelicht.

Dekvloer schuren

Veel dekvloeren zijn van beton. Ook zandcement dekvloeren komen vaak voor. Daarin kunnen na verloop van tijd beschadigingen ontstaan en ook komen we regelmatig dekvloeren tegen die oorspronkelijk niet de juiste eindafwerking hebben gekregen. Door dekvloeren te schuren, maken we ze weer als nieuw. De vloer heeft geen oneffenheden meer en vormt in geschuurde staat de perfecte basis om een pvc vloer op te lijmen. Een volmaakt strak gelegde pvc vloer begint dan ook met een vlak geschuurde dekvloer. Een nauwkeurig karwei dat de Boekhout vloerspecialisten deskundig voor u uitvoeren met behulp van professionele schuurmachines.

Stofvrij stralen van vloeren

Soms volstaat schuren niet en moet er een laagje van de vloer worden afgehaald om deze geschikt te maken als dekvloer onder onze pvc tegels. In dat geval kunnen wij de betreffende vloer stofvrij stralen. Daarmee kunnen bijvoorbeeld betonvloeren worden geprepareerd als ondervloer, maar kan ook een oude tegelvloer geschikt worden gemaakt. Het resultaat is een perfecte basis waarop we uw pvc bedrijfsvloer volmaakt egaal kunnen plaatsen. Onze machines werken daarbij rustig en schoon, zodat u binnen uw bedrijf minimaal overlast heeft van deze activiteiten.

Vloeren frezen

In een aantal gevallen kan het nodig of raadzaam zijn om uw vloeren te frezen. Dat is met name het geval als de dekvloer niet de juiste hoogte heeft om er een pvc vloer op te plaatsen. Bijvoorbeeld als er een te hoge betonvloer is gestort. Of als de vloer niet overal dezelfde hoogte blijkt te hebben en scheef loopt. In die gevallen volstaan schuren en zelfs het stralen van de vloer niet. Met onze freesmachines zorgen we dan dat er nauwkeurig en op de juiste plaatsen een laagje van de vloer wordt gefreesd. Zodat die daarna overal de juiste hoogte heeft om onze pvc vloertegels op aan te brengen.

Vraag over een vloer?

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Onze experts adviseren u uitgebreid over de voorbehandeling

De Boekhout vloerexperts kunnen uitstekend beoordelen of en zo ja welke vloerbehandeling nodig is om uw dekvloeren gereed te maken voor het plaatsen van de pvc vloer. Dat spreken we duidelijk met u af en vindt u ook terug in uw offerte. Op die manier weet u zeker dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Boekhout werkt uitsluitend met professionele vloerbewerkingsmachines voor het schuren, stralen en frezen van uw dekvloeren. Dat zorgt voor een optimaal eindresultaat en omdat onze medewerkers zijn getraind om met deze apparaten om te gaan, werken ze snel en efficiënt. Op een perfect geprepareerde dekvloer leggen we vervolgens uw mooie nieuwe pvc vloer. Het eindresultaat is een strakke, robuuste en representatieve pvc bedrijfsvloer.

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren