Vloeistofdichte Schoolvloeren

Een schoolvloer heeft veel te lijden, niet alleen van de vele tientallen tot honderden voeten van uw leerlingen die dagelijks door gangen en lokalen lopen en rennen. Mogelijk werkt u in praktijklokalen ook met chemicaliën, of zware gereedschappen en materialen.

 

Vloeistofdichte pvc schoolvloeren van Boekhout

Uw vloer moet misschien tussentijds gereinigd worden en daarbij veilig blijven, ook in natte toestand. U zoekt hoogstwaarschijnlijk een vloer die tegen een stootje kan, antislip is (ook in natte toestand) en ook nog eens representatief is voor de kwaliteit en veiligheid van uw school; wij adviseren vloeistofdichte PVC vloertegels. PVC voldoet aan die normen en heeft meer sterke kwaliteiten:

 • Geluiddempend: PVC heeft van nature geluiddempende eigenschappen. Het lawaai dat uw enthousiaste leerlingen produceren wordt gedempt. 
 • Gefaseerd aan te brengen: door middel van een strak plaatsingsschema, dat volledig is afgestemd op uw wensen kunnen wij er voor zorgen dat uw school niet volledig gesloten hoeft te worden tijdens het leggen. U zit dus niet vast aan schoolvakanties. 
 • Stoot- en slijtvast: PVC laat geen afdrukken achter van tafels, stoelen, ook niet als hiermee wordt geschoven. Onze vloertegels zijn ook bestand tegen veelvuldig belopen, zonder sporen achter te laten. 
 • Bestand tegen zware belasting: PVC is oersterk en bestand tegen de intensieve belasting waaronder een schoolvloer gebukt gaat. Prettige bijkomstigheid is dat u hiermee een duurzame aankoop doet. PVC is daarbij goed en eenvoudig te reinigen, uw vloer blijft dus als nieuw, ook bij zware belasting.

 

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Zoekt u een vloer voor uw basis- of middelbare school die aan deze standaarden voldoet? Of heeft u vragen, behoefte aan extra informatie of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op. Naast de uitgebreide informatie die u op onze website vindt, kunt u de vloeren en toepassingsmogelijkheden ook komen bekijken in onze riante showroom in Nieuwegein.

Onze vloeistofdichte PVC schoolvloeren zijn in vele kleuren leverbaar en ook de belijning kan worden aangepast. U kunt bijvoorbeeld verschillende afdelingen of looprichtingen markeren met andere kleuren. Ook verwerking van het logo van uw school is mogelijk.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Uw school wordt snel en goed voorzien van een nieuwe vloer

Een school kan niet zomaar dagenlang dicht, dat begrijpen wij. U wilt mogelijk ook niet vastzitten aan schoolvakanties als het gaat om het leggen van de vloer. Wij kunnen snel voor u aan de slag en garanderen daarnaast minimale hinder van onze vloerenexperts. Zij maken vooraf een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat volledig met uw wensen af.

 

Een PVC schoolvloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. De PVC vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast. Ook is eenvoudige reiniging meteen vanaf het begin mogelijk.

 

Kortom: een ideale, stootbestendige en veilige vloer in korte tijd gelegd.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren