banner
banner

Schoolvloeren | Boekhout bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc schoolvloeren van Boekhout

Voor scholen en alle andere onderwijsinstellingen zijn de vloeistofdichte pvc vloeren een zeer geschikte keuze. Deze sterke, slijtvaste en veilige vloeren zijn eenvoudig schoon te houden en voldoen ook aan alle andere eisen die u aan de vloeren in uw klaslokalen en gangen stelt.

 

MBO Amersfoort en Boekhout PVC Vloeren

Boekhout Vloeren heeft aan de Modemweg 3 in Amersfoort een prachtige vloer geplaatst. Deze garage heet De Garage en wordt gerund door leerlingen van het MBO Amersfoort dat in hetzelfde gebouw gevestigd is. 

 

"Geweldige samenwerking gehad met Boekhout Bedrijfsvloeren bij ons in de garage een vloeistofdichte vloer laten leggen en het werkt uitstekend voor ons en ook voor de leerlingen van het MBO Amersfoort en De Garage."

 

- Erik, Opzichter De Garage, www.mboamersfoort.nl

5/5

 

Lees hier de volledige blog


Uw betrouwbare vloeren expert voor de zakelijke markt

✓   Voor grote en kleine ondernemingen

✓   Snelle respons, snel schakelen en snel (evt. gefaseerd) plaatsen

✓   Veel expertise

✓   Hoge service & garantie

✓   Levering uit grote voorraad

✓   Direct het juiste advies en prijs

✓   Doen wat we zeggen en beloven

✓   Perfecte projectbegeleiding

✓   Veel referenties en klantbeoordelingen

✓   Wij denken graag mee

 


 

Een pvc vloeistofdichte vloer, de beste vloer voor op school

De vloeren van een schoolgebouw moeten aan veel eisen voldoen. Ze dienen uiteraard slijtvast zijn want de lokalen en gangen worden intensief gebruikt, maar u wilt ook een optimale veiligheid voor de leerlingen, studenten en docenten. En natuurlijk wilt u de vloer snel kunnen reinigen en moet hij er fris en toegankelijk uitzien.

 

Meer weten over schoolvloeren van PVC ?

 

Een schoolvloer die duurzaam, hygiënisch en milieuvriendelijk is

De vloer in een schoolgebouw moet tegen een stootje kunnen. De gangen en klaslokalen worden dagelijks intensief gebruikt. Er wordt gerend of zelfs geworsteld, er vallen spullen en er wordt geschoven met stoelen, tafels en ander meubilair. En uiteraard zijn er ruimtes die nog voor een veelheid aan andere doelen worden gebruikt, van toneelzaal tot ouderavond. Pvc vloeistofdichte vloeren kunnen dit zonder problemen aan. U krijgt een slijtvaste en stootvaste vloer die zeer robuust is en er gedurende zijn lange levensduur bijzonder mooi uit blijft zien.

 

De vloeren in een school worden natuurlijk vies. Leerlingen lopen 's ochtends het vuil mee naar binnen, er wordt gemorst, dingen vallen tijdens de praktijklessen en zelfs als u al die dingen probeert tot een minimum te beperken, zijn de vloeren aan het eind van de dag toch weer vuil. En tegelijkertijd is bijna iedere schooldirecteur gedwongen om zo weinig mogelijk uit te geven aan schoonmaakkosten. Onze vloeistofdichte vloeren bieden daar een oplossing voor. De vloeren, waarvan de naden thermisch zijn dichtgelast, zijn volledig vloeistofdicht conform de vloeistofdichtheidsnorm VVV. Er zijn geen naden waarin vuil zich kan ophopen en nat reinigen van de vloer kan snel en goed gebeuren.

 

De nieuwe schoolvloer zal ook duurzaam en milieuvriendelijk zijn als u kiest voor een Boekhout vloer. Dankzij de waterdichte vloeren zullen er nooit schoonmaakmiddelen of andere stoffen door de vloer naar andere ruimtes of de bodem kunnen lekken. De pvc tegels zijn geproduceerd uit 100% gerecycled pvc en de tegels hebben warmte-isolerende eigenschappen zodat u efficiënt omgaat met uw energie. Bovendien is het erg prettig dat onze pvc tegels geluidsdempend zijn met honderden leerlingen die vol energie zitten en dat ook graag laten horen.

 

U wilt een veilige leeromgeving bieden aan leerlingen, hun ouders en de schoolmedewerkers. Een vloeistofdichte pvc vloer past in zo'n veilige omgeving. Het is waarschijnlijk niet de bedoeling dat er in de gangen wordt gerend, maar als dat toch gebeurt, hoeft u zich weinig zorgen te maken over glijpartijen. Onze vloeren zijn bijzonder anti-slip en de kans op uitglijden is klein, ook als de vloer vochtig is door de schoonmaak of binnengelopen regenwater. Onze vloeren zijn ook brandvertragend. De brandvertragende materialen in het pvc zorgen ervoor dat als er onverhoopt brand ontstaat, het vuur zich niet snel via de vloer zal verspreiden.

 

Dat betekent allemaal niet dat u concessies hoeft te doen aan het comfort voor docenten, leerlingen en andere medewerkers. Ze krijgen allemaal een comfortabele werk- en leeromgeving dankzij de ergonomisch veerkrachtige vloertegels, die u desgewenst kunt combineren met vloerverwarming. Boekhout vloeren passen in een comfortabele en behaaglijke school.

 

Leerlingen starten de dag natuurlijk graag op een uitnodigende en leuke plek. Onze vloeren maken ieder schoolgebouw licht, fris en aantrekkelijk. We hebben een ruim assortiment aan kleuren en stijlen waarmee u uw vloer er precies naar wens kunt laten uitzien. Door te spelen met verschillende kleuren en belijning kunt u ook verschillende functies binnen de school of looproutes accentueren. En wilt u de naam van uw school of een logo in de vloer laten terugkomen? Dat is geen probleem, we leveren de tegels met exact de print die u wenst.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw schoolgebouw

 • Zeer slijtvast en stootvast

 • Eenvoudig te reinigen

 • Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)

 • Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)

 • Antislip

 • Chemisch bestendig

 • Representatief en stijlvol

 • Hoogwaardig verlijmd

 • Ergonomisch

 • Veerkrachtig

 • Warmte- en geluidisolerend

 • Geschikt voor vloerverwarming

 • Milieuvriendelijk

 • Brandvertragend

 

Een zeer kosteneffectieve schoolvloer, die we snel en efficiënt plaatsen

Boekhout vloeren is een grote marktspeler op het gebied van vloeren voor bedrijven, scholen en instellingen. Wij kopen onze vloeistofdichte vloeren groot in en plaatsen onze kwaliteitsvloeren dan ook voor een scherpe prijs per vierkante meter. Uw vloer heeft bovendien een bijzonder lange levensduur en u zult merken dat zowel de onderhoudskosten als de schoonmaakkosten erg laag liggen bij deze pvc vloeren.

 

Een pvc vloeistofdichte vloer wordt bijzonder snel en efficiënt geplaatst. Op vrijwel iedere ondervloer kunnen onze vloeren zonder extra voorbereidingen direct worden verlijmd en dankzij het vrijwel ontbreken van droogtijd kan de vloer onmiddellijk weer worden belast. Onze experts maken samen met u een compleet en gedetailleerd plan van aanpak voor de plaatsing waardoor de onderbreking van het rooster tot een minimum wordt beperkt.

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving