Vloeistofdichte Saunavloer

Een vloer voor een sauna, spa of wellnesscenter kiezen lijkt ingewikkeld. U wilt uiteraard een vloer die luxe uitstraalt, maar tevens veilig en hygiënisch is. Met de fraaie PVC vloertegels heeft u de meest ideale oplossing voor deze eisen. Onze vloeistofdichte PVC saunavloeren zijn in vele kleuren leverbaar, passend bij uw huisstijl. Ook verwerking van uw logo is mogelijk.

Vloeistofdichte pvc saunavloeren van Boekhout

 • Antislip: een PVC saunavloer is een vloer die ook in natte toestand niet glad wordt.  Daarmee is de vloer in uw hele saunacomplex toepasbaar, zelfs in de meest natte ruimtes waar op blote voeten of slippers wordt gelopen.

 • Eenvoudig te reinigen: een van de grote voordelen van PVC vloertegels is dat deze vloeren naadloos worden gelegd en eenvoudig te reinigen zijn, zonder ingewikkelde schoonmaakinstructies.

 • Hygiënisch: de vloeistofdichte bedrijfsvloeren van Boekhout passen volledig binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-norm.

 • Vloeistofdicht: Boekhout PVC horecavloeren voldoen aan de VVV-norm. U heeft geen last van kieren waartussen vuil ophoopt en water of andere vloeistoffen weglekken. Uw vloer is daarmee hygiënisch en makkelijk in onderhoud.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

De meest ideale vloer voor een sauna

Zoekt u een saunavloer die aan deze standaarden voldoet? Naast de uitgebreide informatie die u op onze website vindt, kunt u de vloeren en toepassingsmogelijkheden ook komen bekijken in onze riante showroom in Nieuwegein. Heeft u vragen, behoefte aan een afspraak of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op.

 

Een goede samenwerking en service vinden wij belangrijk!

Vanzelfsprekend staat service bij Boekhout bedrijfsvloeren voorop. Wij werken graag met heldere afspraken, zodat beide partijen niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Wij garanderen daarnaast minimale hinder bij het leggen van de vloer. Onze vloerenexperts maken vooraf een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat volledig met uw wensen af.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Een PVC saunavloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. De PVC vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast, ook bij lage temperaturen. Doordat wij gefaseerd kunnen leggen is het mogelijk om uw sauna- of wellnesscomplex gedeeltelijk open te houden voor uw gasten.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren