banner
banner

Sauna vloeren | Boekhout bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc saunavloeren van Boekhout

Als exploitant van een saunacomplex, wellnesscenter of spa heeft u behoefte aan een waterdichte, stijlvolle en multifunctionele vloer. De vloeistofdichte pvc vloeren van Boekhout zijn de perfecte match bij deze eisen.

 

Een vloeistofdichte pvc saunavloer, de professionele vloer voor uw saunacentrum

De vloeren in een saunacenter of wellnesscentrum moeten vloeistofdicht zijn. Niet alleen omdat er uiteraard nog wel eens water op terecht komt, maar ook omdat u de vloer vaak en goed wilt reinigen. Maar de vloeren moeten ook stijlvol zijn, duurzaam en comfortabel. Voor uw bedrijfsvoering is het bovendien handig als u zoveel mogelijk één type vloer in alle ruimtes kunt gebruiken. U zoekt dus een multifunctionele vloer voor uw saunabedrijf.

 

Een vloeistofdichte, hygiënische en slijtvaste saunavloer die bovendien milieuvriendelijk is

Voor uw sauna is een belangrijke eis aan de vloeren de vloeistofdichtheid. Uiteraard in de saunaruimtes zelf en in andere badruimtes, maar ook in de sanitairruimtes, kleedhokjes en andere plekken is het erg handig als u een vloer heeft die snel en grondig met veel water en schoonmaakmiddelen kan worden gereinigd. De vloeistofdichte vloeren van Boekhout worden niet alleen perfect verlijmd, maar ook worden de naden van de vloer thermisch gelast, waardoor de vloer naadloos is en er nergens vuil kan achterblijven en ophopen. Zeker in een omgeving met hogere temperaturen en vochtigheid is dat van enorm belang. En uiteraard voldoen onze vloeren aan de eisen van de strenge vloeistofdichtheidsnorm VVV. Overigens kan het vloeistofdichte pvc ook op de wanden worden gebruikt voor extra hygiëne en schoonmaakgemak.

 

Tegelijkertijd moet uw saunavloer goed tegen een zware belasting kunnen. Er staat een zware inventaris in uw centrum die bovendien ook nog wel eens verplaatst moet worden. Daar moet de vloer tegen kunnen maar ook wilt u dat uw vloer niet te snel slijt door het gebruik door uw bezoekers en medewerkers. Boekhout vloeistofdichte pvc vloeren zijn sterk, stootvast en slijtvast. Ze blijven jarenlang in uitstekende staat en houden hun stijlvolle uitstraling.

 

Boekhout zorgt ook voor een duurzame en milieuvriendelijke saunavloer. Zo is de vloer opgebouwd uit pvc tegels die zijn geproduceerd met 100% gerecycled pvc uit oude elektriciteitskabels. De vloeistofdichtheid en chemische bestendigheid van de vloer zorgen ervoor dat er nooit water en reinigingsmiddelen vanaf de vloer zullen doorlekken naar andere ruimtes of zelfs in de bodem. En de temperatuur isolerende eigenschappen van het pvc helpen u de energierekening van uw wellness centrum laag te houden. Vloeistofdicht pvc is in alle opzichten een duurzame en milieuvriendelijke keuze voor uw saunacentrum.

Een veilige, prettig comfortabele en fraaie vloer voor uw sauna

U wilt geen valpartijen in uw wellnesscentrum en daarom heeft veiligheid prioriteit. Waar water ligt en mensen op blote voeten of slippers lopen, wilt u glijpartijen graag voorkomen. Dat gaat uitstekend met de antislip eigenschappen van vloeistofdicht pvc. Maar onze vloeren dragen op meer aspecten bij aan de veiligheid binnen uw saunabedrijf. Zo is het gebruikte pvc brandvertragend en helpt het de uitbreiding van een onverhoopte brand af te remmen.

 

Tegelijkertijd beseffen we dat de vloer comfortabel moet aanvoelen. Dat is het geval bij onze vloeistofdichte vloeren, dankzij het ergonomisch veerkrachtige pvc dat is gebruikt, voelen de pvc tegels heerlijk aan onder slippers en blote voeten. Daarbij draagt het geluidsdempende effect van de tegels bij aan de sfeer in uw saunacentrum en op de plaatsen waar u dat wenst, kunt u de pvc vloer nog combineren met vloerverwarming.

 

Dankzij ons uitgebreide pallet aan kleuren en stijlen in pvc vloeren kunt u uw sauna exact die uitstraling geven die u wilt. Door met kleuren te combineren kunt u verschillende delen van uw saunabedrijf duidelijk herkenbaar maken en ook looproutes kunt u op die manier markeren. En wilt u uw naam of logo in de pvc vloer verwerkt hebben, dan is ook dat geen probleem.

 

Een gunstig geprijsde saunavloer, die snel en effectief wordt geïnstalleerd

De investering in een saunabedrijf is niet gering en dat betekent dat u kritisch zult zijn op de kosten voor uw bedrijfsvloer. Boekhout vloeren komt u daarin tegemoet. We hebben met onze schaalgrootte gunstige inkoopvoorwaarden bij de producenten van kwaliteitsvloeren en we laten u als klant daarvan optimaal profiteren. Maar minstens zo belangrijk is dat u investeert in een onderhoudsarme vloer, een vloer die met relatief weinig inspanning goed is te reinigen en een vloer die jarenlang in goede staat blijft. Het zijn allemaal redenen die de investering in een vloeistofdichte pvc vloer een zeer rendabele keuze maken.

 

Boekhout installeert uw vloer snel en efficiënt in uw saunacomplex, in de bijbehorende kleedruimtes en sanitair, alsmede in de andere ruimtes van uw saunabedrijf. De saunavloer kan zonder bewerkelijke behandelingen vooraf direct over vrijwel iedere soort ondervloer worden aangebracht. De vloer wordt op de ondervloer gelijmd, daarna lijmen we de tegels ook onderling aan elkaar en tenslotte lassen we de naden thermisch dicht. Hierna is er een zeer korte droogtijd waardoor de saunavloer vrijwel direct klaar is om gebruikt en volledig belast te worden. Uw dagelijkse openingstijden zullen zo min mogelijk hinder ondervinden van ons werk. Uiteraard wordt de plaatsing door onze vloerenexperts met u in detail ingepland en doorgesproken.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw sauna- en wellnesscomplex

 Zeer slijtvast en stootvast
 Eenvoudig te reinigen
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Chemisch bestendig
 Representatief en stijlvol
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk
 Brandvertragend

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving