Vloeistofdichte Boekhout Rijwielhandelvloer

Een sterke, stootvaste en vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout is de perfecte vloer voor uw fietsenwinkel, brommer- of scooterhandel. De vloer is slijtvast en eenvoudig schoon te houden.

Vloeistofdichte pvc rijwielhandelvloer van Boekhout

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Geluiddempend

  De PVC toplaag heeft een isolerende en geluiddempende werking. Hierdoor kan er comfortabel en rustig worden gewerkt.

 • Veerkrachtig

  PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm)

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Scheurbestendig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig.

 • Snel gelegd en direct te belopen

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen.

 • Gefaseerd aan te brengen

  Het is mogelijk om de bedrijfsvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken dan samen met u een planning welke dagen er gelegd kan worden. Zo hoeft u uw bedrijf niet te sluiten tijdens de werkzaamheden.

 • Eenvoudig te reinigen

  Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  Met vloerverwarming combineert u comfort en bewust energiegebruik. Bij een PVC-vloer is vloerverwarming toepasbaar.

 • Representatief en naadloos

  Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Gerecycled pvc

  Onze PVC vloeren zijn geproduceerd uit 100% gerecycled PVC. De vloeistofdichtheid garandeert dat gelekte chemicaliën niet in het milieu terechtkomen.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

 • Bestand tegen zware belasting

  De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

Boekhout vloeistofdichte pvc vloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw fietsenwinkel

Uw rijwielhandel heeft een vloer nodig die intensief gebruikt en zwaar belast kan worden. Zo bent u in uw werkplaats met gereedschap in de weer en de vloer moet dus tegen een stootje kunnen. Minstens zo belangrijk is dat de vloer snel gereinigd moet kunnen worden als er olie, vet of andere chemicaliën worden gemorst. Maar u wilt ook een vloer die er fraai uitziet voor uw klanten en die veilig is voor klanten en personeel. Een vloeistofdichte pvc vloer is de beste bedrijfsvloer bij zo'n uitgebreide set aan eisen.

 

Een sterke en hygiënische rijwielhandelvloer, die bovendien duurzaam en milieuvriendelijk is

Uw rijwielhandel, zeker als er ook een werkplaats is, heeft een vloer nodig die zwaar belast moet kunnen worden. Er wordt continue met fietsen, scooters en brommers over de vloer gelopen of zelfs gereden, en in de werkplaats wordt er met soms zware gereedschappen gewerkt. Uiteraard moet een vloer er ook tegen kunnen dat er regelmatig onderdeeltjes als schroefjes en kettingen op de grond liggen en dat er iemand op gaat staan. En hopelijk komen er vaak en veel klanten over de vloer. Hoe dan ook, u wilt een vloer, en de bedrijfsvloeren van Boekhout voldoen daar aan, die stootvast, slijtvast en bijzonder sterk is. Jaren na aanschaf zult u nog steeds genieten van een fraaie, robuuste vloer.

 

U wilt ook een vloer die u snel en vaak kunt schoonmaken. Want een fietsenwinkel betekent het gebruik van olie, vetten, lak en andere chemicaliën. Als daarmee wordt gemorst, wilt u dat snel kunnen verwijderen en in een handomdraai weer een schone werkvloer hebben. De pvc bedrijfsvloeren van Boekhout zijn vloeistofdicht en hebben thermisch gelaste naden, waardoor vuil zich nergens kan ophopen en de vloer snel en eenvoudig nat kan worden gereinigd. De vloeistofdichte fietsenwinkelvloer voldoet aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening).

 

Bovenal is uw vloeistofdichte pvc vloer milieuvriendelijk en duurzaam. Vooral dankzij het feit dat de vloer geen vloeistoffen doorlaat en dus ook chemische stoffen niet kunnen weglekken, terwijl eventuele vervuiling snel kan worden opgeruimd. Daarnaast is de duurzame rijwielvloer geproduceerd uit 100% gerecycled pvc van oude kabels. Een extra pluspunt wordt gevormd door de isolerende eigenschappen van de vloer, waarmee u effectief kunt besparen op verwarmingskosten.

 

Een veilige vloer voor uw fietsenwinkel en een prettige, professionele werkplaats

Een bedrijf waar fietsen, brommers en scooters worden verkocht en gerepareerd, wilt u een professioneel en uitnodigend interieur geven. Daarin kan de keuze van uw vloer een belangrijke rol spelen. Onze pvc bedrijfsvloeren zijn beschikbaar in vele kleuren en stijlen en u kunt uw vloer dan ook exact samenstellen zoals u het wenst. Door te werken met verschillende kleuren en lijnen kunt u bovendien een visuele scheiding krijgen tussen bijvoorbeeld de winkelvloer en de werkplaats. Uw logo en bedrijfsnaam kunnen zonder problemen in de vloer worden verwerkt. Overigens kunt u voor het winkelgedeelte natuurlijk ook kiezen voor pvc-stroken. Onze pvc-stroken bieden een meer warme, huiselijke sfeer ten opzichte van de wat strakkere tegel, maar hebben tegelijkertijd een groot aantal voordelen van PVC.

 

Met het gebruik van zware gereedschappen, smeermiddelen en andere stoffen die worden gemorst, wilt u ook dat uw vloer veilig is voor uw personeel en klanten. Onze vloeistofdichte vloer garandeert u slipvastheid, ook als de vloer vaak vochtig is na het schoonmaken en als klanten regenwater en vuil mee naar binnenlopen. Daarnaast bent u verzekerd van een brandvertragende vloer dankzij de brandvertragende materialen die in het pvc van de vloertegels zijn verwerkt.

 

Tegelijkertijd is de vloer voor iedereen ook een uiterst comfortabele ondergrond. De gebruikte pvc tegels waaruit de vloer wordt opgebouwd, zijn geproduceerd uit ergonomisch veerkrachtig pvc wat het prettig maakt om erop te staan, te werken en te lopen. Maar in een ruimte waar motoren draaien, machines en gereedschap worden gebruikt is het geluidsdempende effect van de tegels net zo'n belangrijke eigenschap. En voor extra comfort in koudere periodes kunt u de fietsenwinkel vloer combineren met vloerverwarming.

 

Een zeer rendabele vloer in uw fietsenwinkel, snel gelegd en vast verlijmd

Uw keuze voor een vloeistofdichte vloer van Boekhout is een keuze voor een rendabele interieuroplossing. Niet alleen kan Boekhout als vloerenexpert haar vloerproducten scherp inkopen bij kwaliteitsfabrikanten en die schaalvoordelen bij u terug laten komen. U profiteert ook van de jarenlange garantie, de lage onderhoudskosten van de vloer en het gemak en eenvoud waarmee u de vloer dagelijks kunt schoonmaken.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Uw vloer kan snel worden geplaatst. Om te zorgen dat uw activiteiten slechts minimaal worden gehinderd of onderbroken, maken onze vakmensen een gedetailleerd plaatsingsplan voor de vloer in nauw overleg met u. En omdat er vrijwel geen droogtijd is en de vloer direct en volledig kan worden belast, weet u zeker dat uw bedrijf snel weer volledig operationeel is.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren