banner

Rijwielhandel vloeren | Boekhout bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc rijwielhandelvloer van Boekhout

Een sterke, stootvaste en vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout is de perfecte vloer voor uw fietsenwinkel, brommer- of scooterhandel. De vloer is slijtvast en eenvoudig schoon te houden.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc vloeren, de juiste bedrijfsvloer voor uw fietsenwinkel

Uw rijwielhandel heeft een vloer nodig die intensief gebruikt en zwaar belast kan worden. Zo bent u in uw werkplaats met gereedschap in de weer en de vloer moet dus tegen een stootje kunnen. Minstens zo belangrijk is dat de vloer snel gereinigd moet kunnen worden als er olie, vet of andere chemicaliën worden gemorst. Maar u wilt ook een vloer die er fraai uitziet voor uw klanten en die veilig is voor klanten en personeel. Een vloeistofdichte pvc vloer is de beste bedrijfsvloer bij zo'n uitgebreide set aan eisen.

 

Een sterke en hygiënische rijwielhandelvloer, die bovendien duurzaam en milieuvriendelijk is

Uw rijwielhandel, zeker als er ook een werkplaats is, heeft een vloer nodig die zwaar belast moet kunnen worden. Er wordt continue met fietsen, scooters en brommers over de vloer gelopen of zelfs gereden, en in de werkplaats wordt er met soms zware gereedschappen gewerkt. Uiteraard moet een vloer er ook tegen kunnen dat er regelmatig onderdeeltjes als schroefjes en kettingen op de grond liggen en dat er iemand op gaat staan. En hopelijk komen er vaak en veel klanten over de vloer. Hoe dan ook, u wilt een vloer, en de bedrijfsvloeren van Boekhout voldoen daar aan, die stootvast, slijtvast en bijzonder sterk is. Jaren na aanschaf zult u nog steeds genieten van een fraaie, robuuste vloer.

 

U wilt ook een vloer die u snel en vaak kunt schoonmaken. Want een fietsenwinkel betekent het gebruik van olie, vetten, lak en andere chemicaliën. Als daarmee wordt gemorst, wilt u dat snel kunnen verwijderen en in een handomdraai weer een schone werkvloer hebben. De pvc bedrijfsvloeren van Boekhout zijn vloeistofdicht en hebben thermisch gelaste naden, waardoor vuil zich nergens kan ophopen en de vloer snel en eenvoudig nat kan worden gereinigd. De vloeistofdichte fietsenwinkelvloer voldoet aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening).

 

Bovenal is uw vloeistofdichte pvc vloer milieuvriendelijk en duurzaam. Vooral dankzij het feit dat de vloer geen vloeistoffen doorlaat en dus ook chemische stoffen niet kunnen weglekken, terwijl eventuele vervuiling snel kan worden opgeruimd. Daarnaast is de duurzame rijwielvloer geproduceerd uit 100% gerecycled pvc van oude kabels. Een extra pluspunt wordt gevormd door de isolerende eigenschappen van de vloer, waarmee u effectief kunt besparen op verwarmingskosten.

Een veilige vloer voor uw fietsenwinkel en een prettige, professionele werkplaats

Een bedrijf waar fietsen, brommers en scooters worden verkocht en gerepareerd, wilt u een professioneel en uitnodigend interieur geven. Daarin kan de keuze van uw vloer een belangrijke rol spelen. Onze pvc bedrijfsvloeren zijn beschikbaar in vele kleuren en stijlen en u kunt uw vloer dan ook exact samenstellen zoals u het wenst. Door te werken met verschillende kleuren en lijnen kunt u bovendien een visuele scheiding krijgen tussen bijvoorbeeld de winkelvloer en de werkplaats. Uw logo en bedrijfsnaam kunnen zonder problemen in de vloer worden verwerkt. Overigens kunt u voor het winkelgedeelte natuurlijk ook kiezen voor pvc-stroken. Onze pvc-stroken bieden een meer warme, huiselijke sfeer ten opzichte van de wat strakkere tegel, maar hebben tegelijkertijd een groot aantal voordelen van PVC.

 

Met het gebruik van zware gereedschappen, smeermiddelen en andere stoffen die worden gemorst, wilt u ook dat uw vloer veilig is voor uw personeel en klanten. Onze vloeistofdichte vloer garandeert u slipvastheid, ook als de vloer vaak vochtig is na het schoonmaken en als klanten regenwater en vuil mee naar binnenlopen. Daarnaast bent u verzekerd van een brandvertragende vloer dankzij de brandvertragende materialen die in het pvc van de vloertegels zijn verwerkt.

 

Tegelijkertijd is de vloer voor iedereen ook een uiterst comfortabele ondergrond. De gebruikte pvc tegels waaruit de vloer wordt opgebouwd, zijn geproduceerd uit ergonomisch veerkrachtig pvc wat het prettig maakt om erop te staan, te werken en te lopen. Maar in een ruimte waar motoren draaien, machines en gereedschap worden gebruikt is het geluidsdempende effect van de tegels net zo'n belangrijke eigenschap. En voor extra comfort in koudere periodes kunt u de fietsenwinkel vloer combineren met vloerverwarming.

 

Een zeer rendabele vloer in uw fietsenwinkel, snel gelegd en vast verlijmd

Uw keuze voor een vloeistofdichte vloer van Boekhout is een keuze voor een rendabele interieuroplossing. Niet alleen kan Boekhout als vloerenexpert haar vloerproducten scherp inkopen bij kwaliteitsfabrikanten en die schaalvoordelen bij u terug laten komen. U profiteert ook van de jarenlange garantie, de lage onderhoudskosten van de vloer en het gemak en eenvoud waarmee u de vloer dagelijks kunt schoonmaken.

 

Uw vloer kan snel worden geplaatst. Om te zorgen dat uw activiteiten slechts minimaal worden gehinderd of onderbroken, maken onze vakmensen een gedetailleerd plaatsingsplan voor de vloer in nauw overleg met u. En omdat er vrijwel geen droogtijd is en de vloer direct en volledig kan worden belast, weet u zeker dat uw bedrijf snel weer volledig operationeel is.

Enkele voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw fietsenwinkel

 • Zeer slijtvast en stootvast
 • Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 • Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 • Brandvertragend
 • Eenvoudig te reinigen
 • Antislip
 • Strak en stijlvol
 • Chemisch bestendig
 • Hoogwaardig verlijmd
 • Ergonomisch
 • Veerkrachtig
 • Warmte- en geluidisolerend
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Milieuvriendelijk

 

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving