banner
banner

Recreatie en cultuur vloeren | Boekhout Vloeren

PVC strokenvloer voor recreatie en cultuur toepassingen

Juist bij een gebouw met een cultuur- of recreatiebestemming – of het nu een museum, theater of muziekschool is - is veelzijdigheid een belangrijke eis. Ruimtes in zulke gebouwen worden voor uiteenlopende activiteiten gebruikt en de vloer moet daar geschikt voor zijn. Pvc strokenvloeren zijn in dat geval een prima keuze. Ze zijn mooi en representatief, maar combineren dat met slijtvastheid en duurzaamheid. Van kleedkamer tot toneel of dansvloer, pvc stroken zijn er geschikt voor.

 

Een mooie en stijlvolle vloer in theater, muziekgebouw of museum

Voor culturele instellingen is het gebouw het verlengstuk van hun identiteit. Of u nu bezig bent een nieuwe expositie samen te stellen, een oefenomgeving voor bands exploiteert of een theaterzaal, de vloer moet passen. Pvc strokenvloeren geven u als culturele of recreatie ondernemer alle ruimte. Van een stoffen vloerbedekking, tegels die op echte stenen plavuizen lijken of juist een levensechte houtnerf, alles is mogelijk met pvc stroken. Door de volledige vrijheid in het legpatroon en het ruime assortiment aan kleuren kunt u nog extra variëren. De tegels kunnen klassiek aan elkaar worden gelegd. Maar ook kunt u lange stroken in een wildverband combineren of bijvoorbeeld stroken met een houtnerf in een klassieke visgraat leggen. Alles is mogelijk en u kunt de vloer perfect laten aansluiten op iedere culturele of recreatieve setting.

 

IJzersterk en slijtvast, belangrijke eigenschappen voor uw pvc vloer

Uw vloeren worden intensief gebruikt. U laat er bijvoorbeeld dagelijks bands op oefenen, of de dansschool maakt er intensief gebruik van. En als de vloer voor exposities is bedoeld, wordt regelmatig de hele inventaris verschoven en opnieuw ingedeeld. Hoe u de vloer ook gebruikt, de vloer in een cultuurgebouw moet hoe dan ook sterk en slijtvast zijn. Sterk genoeg om de zwaarste sprongen en installaties te dragen. En slijtvast genoeg om de meest intensieve optredens en een groot publiek te doorstaan. Onze pvc vloeren zijn zo sterk en slijtvast dankzij de dikke laag pvc en de extra harde toplaag. Niet voor niets maken al veel culturele organisaties gebruik van pvc vloerstroken. Ze zijn mooi en onverslijtbaar tegelijk.

Cultuur- en recreatievloer die makkelijk is schoon te maken

Vloeren die worden gebruikt voor uiteenlopende recreatieve en cultuurdoelstellingen, moet u vaak en snel kunnen schoonmaken. Als de vloer wordt gebruikt voor een schildercursus, of als er een decor wordt opgebouwd, komen er natuurlijk verfspatten of andere vlekken op. Juist een pvc vloer is in zulke situaties ideaal. De pvc stroken kunnen snel en eenvoudig worden schoongemaakt dankzij het egale en niet poreuze oppervlak.

 

Een recreatie- of cultuurvloer die veilig en comfortabel is

Als de vloer door veel mensen wordt gebruikt, moet zo’n vloer natuurlijk wel comfortabel en veilig zijn. Een pvc vloer levert die combinatie. Het pvc zorgt voor een comfortabele vloer die de warmte goed vasthoudt. Ook kan de vloer uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming. De geluiddempende werking van het pvc is erg prettig in ruimtes die ook voor luidruchtige activiteiten wordt gebruikt. En dankzij de slipvaste laag glijden mensen niet snel uit op deze pvc vloeren. Het maakt pvc stroken bij uitstek geschikt als dekvloer voor onder andere een museum of theater. Maar ook sportscholen maken bijvoorbeeld graag gebruik van onze pvc strokenvloeren.

 

Duurzame pvc vloeren voor uw museum, theater of sportschool

De pvc strokenvloeren zijn bovendien uiterst duurzaam. Dat begint al met het gebruikte pvc. Waar mogelijk wordt voor de productie gebruik gemaakt van pvc restanten en snijverliezen van oudere vloeren. Er wordt zoveel mogelijk gerecycled pvc gebruikt. De vloer heeft ook een zeer goede isolerende werking waardoor culturele instellingen en sportverenigingen aanzienlijk kunnen besparen op hun energiekosten. Bovenal is de vloer bijzonder duurzaam door de uiterst lange levensduur. Als u investeert in een pvc strokenvloer heeft u daar voor lange tijd geen omkijken meer naar.

 

Goede culturele vloer tegen lage kosten

Als culturele, recreatieve of sportorganisatie bent u uiteraard zeer kritisch op de kosten. Met een scherp budget is de veelzijdige pvc strokenvloer de voor de hand liggende keuze. Met deze vloeren heeft een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Daarbij heeft u lage onderhoudskosten en een vloer die zeer lang meegaat. We zorgen dat de ondervloer perfect wordt geprepareerd voordat we de nieuwe strokenvloer erop lijmen. Direct na de plaatsing kan de vloer alweer worden belast zodat uw activiteiten minimaal hinder ondervinden. En uiteraard krijgt u een uitstekende service en fabrieksgarantie.

Enkele voordelen van een pvc strokenvloer in uw cultuurgebouw

Hygiënisch en eenvoudig te reinigen
 Representatief en stijlvol
 Antislip
 Zeer sterk en slijtvast
 Hoogwaardig verlijmd
 Warmte- en geluidsisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving