Design Boekhout Recreatie en cultuur vloeren

PVC strokenvloer voor recreatie en cultuur toepassingen

Juist bij een gebouw met een cultuur- of recreatiebestemming – of het nu een museum, theater of muziekschool is - is veelzijdigheid een belangrijke eis. Ruimtes in zulke gebouwen worden voor uiteenlopende activiteiten gebruikt en de vloer moet daar geschikt voor zijn. Pvc strokenvloeren zijn in dat geval een prima keuze. Ze zijn mooi en representatief, maar combineren dat met slijtvastheid en duurzaamheid. Van kleedkamer tot toneel of dansvloer, pvc stroken zijn er geschikt voor.

 

Een mooie en stijlvolle vloer in theater, muziekgebouw of museum

Voor culturele instellingen is het gebouw het verlengstuk van hun identiteit. Of u nu bezig bent een nieuwe expositie samen te stellen, een oefenomgeving voor bands exploiteert of een theaterzaal, de vloer moet passen. Pvc strokenvloeren geven u als culturele of recreatie ondernemer alle ruimte. Van een stoffen vloerbedekking, tegels die op echte stenen plavuizen lijken of juist een levensechte houtnerf, alles is mogelijk met pvc stroken. Door de volledige vrijheid in het legpatroon en het ruime assortiment aan kleuren kunt u nog extra variëren. De tegels kunnen klassiek aan elkaar worden gelegd. Maar ook kunt u lange stroken in een wildverband combineren of bijvoorbeeld stroken met een houtnerf in een klassieke visgraat leggen. Alles is mogelijk en u kunt de vloer perfect laten aansluiten op iedere culturele of recreatieve setting.

 

IJzersterk en slijtvast, belangrijke eigenschappen voor uw pvc vloer

Uw vloeren worden intensief gebruikt. U laat er bijvoorbeeld dagelijks bands op oefenen, of de dansschool maakt er intensief gebruik van. En als de vloer voor exposities is bedoeld, wordt regelmatig de hele inventaris verschoven en opnieuw ingedeeld. Hoe u de vloer ook gebruikt, de vloer in een cultuurgebouw moet hoe dan ook sterk en slijtvast zijn. Sterk genoeg om de zwaarste sprongen en installaties te dragen. En slijtvast genoeg om de meest intensieve optredens en een groot publiek te doorstaan. Onze pvc vloeren zijn zo sterk en slijtvast dankzij de dikke laag pvc en de extra harde toplaag. Niet voor niets maken al veel culturele organisaties gebruik van pvc vloerstroken. Ze zijn mooi en onverslijtbaar tegelijk.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Meer dan 20 jaar ervaring
De meest complete service
Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Lange levensduur

  PVC strokenvloeren zijn slijtvast en gaan daardoor lang mee zonder in kwaliteit achteruit te gaan. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Geluiddempend en stil

  PVC is geluiddempend, wat zorgt voor een comfortabele werkomgeving. De vloeren zijn zeer geschikt voor zwenkwielen met soft-wieltjes. Daarbij wordt een contactgeluidvermindering van 4dB gerealiseerd. Anders dan bij veel gangbare, zwevende vloeren is er bij PVC-stroken geen sprake van de typische klosgeluiden. Dit bespaart uw personeel stress door overlast van hinderlijke echo en andere harde werkgeluiden.

 • Allergie verlagend

  Een design PVC strokenvloer kent de gemakken van een gladde vloer. Het is eenvoudig in onderhoud en wordt strak gelegd. Stof, pollen en haren zijn makkelijk te verwijderen en zullen zich niet snel ophopen.

 • Veel designs en kleuren

  U heeft de keuze uit meer dan 150 verschillende tijdloze designs en uitvoeringen, van klassieke houtlook tot moderne tegels. Er is een design PVC-vloer passend bij iedere huisstijl en iedere onderneming.

 • Eenvoudig te reinigen

  PVC is eenvoudig te reinigen en zeer hygiënisch. Vuil en vlekken laten zich eenvoudig verwijderen van de gladde, beschermende toplaag.

 • Hygiënisch

  De design PVC-vloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek, die staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points'. HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen.

 • Slijtvast

  Hoeveel schuivende spullen, rijdende bureaustoelen of springende en rennende schoenen er ook dagelijks de vloer belasten, het PVC gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

 • Representatief

  De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

 • Voelt warm en comfortabel aan

  De PVC strokenvloeren zijn bijzonder comfortabel. PVC heeft van nature een dempende werking en voelt aanmerkelijk zachter dan hout of steen.

 • Vlek- en afdrukbestendig

  Omdat PVC eenvoudig te reinigen is en de beschermende toplaag niet snel hecht met de vlek, blijft uw vloer er bij goed onderhoud als nieuw uitzien. De veerkrachtige werking van PVC zorgt ervoor dat er geen afdrukken achterblijven.

 • Goed bestand tegen vocht

  PVC bedrijfsvloeren zijn niet alleen slijtvast, maar kunnen ook goed tegen vocht.

 • Makkelijk vervangen van eventueel beschadigde stroken

  Mocht het voorkomen dat een of meerdere stroken onverhoopt toch schade oplopen door extreme belasting, dan is dit geen probleem. De PVC design stroken zijn makkelijk individueel te vervangen.

 • Voordelig in de aanschaf

  De design PVC-stroken zijn zeer scherp geprijsd. Deze prijs realiseren wij door groot in te kopen bij een vaste leverancier.

Cultuur- en recreatievloer die makkelijk is schoon te maken

Vloeren die worden gebruikt voor uiteenlopende recreatieve en cultuurdoelstellingen, moet u vaak en snel kunnen schoonmaken. Als de vloer wordt gebruikt voor een schildercursus, of als er een decor wordt opgebouwd, komen er natuurlijk verfspatten of andere vlekken op. Juist een pvc vloer is in zulke situaties ideaal. De pvc stroken kunnen snel en eenvoudig worden schoongemaakt dankzij het egale en niet poreuze oppervlak.

 

Een recreatie- of cultuurvloer die veilig en comfortabel is

Als de vloer door veel mensen wordt gebruikt, moet zo’n vloer natuurlijk wel comfortabel en veilig zijn. Een pvc vloer levert die combinatie. Het pvc zorgt voor een comfortabele vloer die de warmte goed vasthoudt. Ook kan de vloer uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming. De geluiddempende werking van het pvc is erg prettig in ruimtes die ook voor luidruchtige activiteiten wordt gebruikt. En dankzij de slipvaste laag glijden mensen niet snel uit op deze pvc vloeren. Het maakt pvc stroken bij uitstek geschikt als dekvloer voor onder andere een museum of theater. Maar ook sportscholen maken bijvoorbeeld graag gebruik van onze pvc strokenvloeren.

 

Duurzame pvc vloeren voor uw museum, theater of sportschool

De pvc strokenvloeren zijn bovendien uiterst duurzaam. Dat begint al met het gebruikte pvc. Waar mogelijk wordt voor de productie gebruik gemaakt van pvc restanten en snijverliezen van oudere vloeren. Er wordt zoveel mogelijk gerecycled pvc gebruikt. De vloer heeft ook een zeer goede isolerende werking waardoor culturele instellingen en sportverenigingen aanzienlijk kunnen besparen op hun energiekosten. Bovenal is de vloer bijzonder duurzaam door de uiterst lange levensduur. Als u investeert in een pvc strokenvloer heeft u daar voor lange tijd geen omkijken meer naar.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Goede culturele vloer tegen lage kosten

Als culturele, recreatieve of sportorganisatie bent u uiteraard zeer kritisch op de kosten. Met een scherp budget is de veelzijdige pvc strokenvloer de voor de hand liggende keuze. Met deze vloeren heeft een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Daarbij heeft u lage onderhoudskosten en een vloer die zeer lang meegaat. We zorgen dat de ondervloer perfect wordt geprepareerd voordat we de nieuwe strokenvloer erop lijmen. Direct na de plaatsing kan de vloer alweer worden belast zodat uw activiteiten minimaal hinder ondervinden. En uiteraard krijgt u een uitstekende service en fabrieksgarantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133060 Magazine

iconfinder 24 2133060 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133060 Bestekinformatie

Ik wil graag contact met Boekhout Vloeren