Design Boekhout Recreatie en cultuur vloeren

Ruimtes in gebouwen met een recreatie- of cultuurbestemming, worden doorgaans voor uiteenlopende activiteiten gebruikt. De vloer moet  geschikt zijn voor grote aantallen bezoekers en  gasten. Een vloer van design PVC is een sterke, praktische vloer met een representatieve uitstraling. 

De perfecte vloer voor recreatie en culturele panden

Of u nu een vloer zoekt voor een museum, sportvereniging, schouwburg of educatief centrum: Design PVC is in meer dan 150 verschillende tijdloze designs en uitvoeringen verkrijgbaar, van klassieke houtlook tot moderne tegels. Ook zijn diverse legpatronen mogelijk. Zo creëert u uw eigen unieke sfeer in het  pand.

 • Geluiddempend: PVC is van nature geluiddempend. U heeft geen last van vervelende echo’s en uw bezoekers zullen geen geluidshinder ondervinden stemmen en voetstappen. Dit maakt de vloer ook bij uitstek geschikt als bijvoorbeeld museumvloer of bibliotheekvloer.

 • Stijlvol en representatief: design PVC heeft een bijzondere luxe uitstraling, zonder een luxe prijskaartje. Uw bezoekers zullen het gevoel hebben om welkom en er echt even tussenuit te zijn.

 • Hygiënisch: een makkelijk te reinigen, gladde vloer zonder achterblijvend vuil.  U kunt uw recreatiegelegenheid ook na veel bezoekers aan het eind van de dag eenvoudig weer schoon opleveren.

 • Geschikt voor vloerverwarming: uw pand wordt comfortabel en gelijkmatig verwarmd als u gebruik maakt van vloerverwarming. U heeft geen lelijke verwarmingssystemen in het zicht. Design PVC is geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming.

 

Of u nu een vloer zoekt voor een museum, sportvereniging, schouwburg of educatief centrum: Design PVC is in meer dan 150 verschillende tijdloze designs en uitvoeringen verkrijgbaar, van klassieke houtlook tot moderne tegels. Ook zijn diverse legpatronen mogelijk. Zo creëert u uw eigen unieke sfeer in het  pand.

·         Geluiddempend: PVC is van nature geluiddempend. U heeft geen last van vervelende echo’s en uw bezoekers zullen geen geluidshinder ondervinden stemmen en voetstappen. Dit maakt de vloer ook bij uitstek geschikt als bijvoorbeeld museumvloer of bibliotheekvloer.

·         Stijlvol en representatief: design PVC heeft een bijzondere luxe uitstraling, zonder een luxe prijskaartje. Uw bezoekers zullen het gevoel hebben om welkom en er echt even tussenuit te zijn.

·         Hygiënisch (volgens HACCP-norm): een makkelijk te reinigen, gladde vloer zonder achterblijvend vuil.  U kunt uw recreatiegelegenheid ook na veel bezoekers aan het eind van de dag eenvoudig weer schoon opleveren.

·         Geschikt voor vloerverwarming: uw pand wordt comfortabel en gelijkmatig verwarmd als u gebruik maakt van vloerverwarming. U heeft geen lelijke verwarmingssystemen in het zicht. Design PVC is geschikt voor toepassing in combinatie met vloerverwarming.

 

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Lange levensduur en slijtvast

  Hoeveel schuivende spullen, rijdende bureaustoelen of springende en rennende schoenen er ook dagelijks de vloer belasten, het PVC gaat jarenlang mee zonder aan kwaliteit te verliezen. PVC strokenvloeren zijn slijtvast en gaan daardoor lang mee zonder in kwaliteit achteruit te gaan. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Geluiddempend en stil

  PVC is geluiddempend, wat zorgt voor een comfortabele werkomgeving. De vloeren zijn zeer geschikt voor zwenkwielen met soft-wieltjes. Daarbij wordt een contactgeluidvermindering van 4dB gerealiseerd. Anders dan bij veel gangbare, zwevende vloeren is er bij PVC-stroken geen sprake van de typische klosgeluiden. Dit bespaart uw personeel stress door overlast van hinderlijke echo en andere harde werkgeluiden.

 • Allergie verlagend

  Een design PVC strokenvloer kent de gemakken van een gladde vloer. Het is eenvoudig in onderhoud en wordt strak gelegd. Stof, pollen en haren zijn makkelijk te verwijderen en zullen zich niet snel ophopen.

 • Veel representatieve designs en kleuren

  U heeft de keuze uit meer dan 150 verschillende tijdloze designs en uitvoeringen, van klassieke houtlook tot moderne tegels. Er is een design PVC-vloer passend bij iedere huisstijl en iedere onderneming. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

 • Eenvoudig te reinigen en hygiënisch

  De design PVC-vloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek, die staat voor 'Hazard Analysis and Critical Control Points'. HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. PVC is eenvoudig te reinigen en zeer hygiënisch. Vuil en vlekken laten zich eenvoudig verwijderen van de gladde, beschermende toplaag.

 • Vlek- en afdrukbestendig

  Omdat PVC eenvoudig te reinigen is en de beschermende toplaag niet snel hecht met de vlek, blijft uw vloer er bij goed onderhoud als nieuw uitzien. De veerkrachtige werking van PVC zorgt ervoor dat er geen afdrukken achterblijven.

 • Goed bestand tegen vocht

  PVC bedrijfsvloeren zijn niet alleen slijtvast, maar kunnen ook goed tegen vocht.

 • Makkelijk vervangen van eventueel beschadigde stroken

  Mocht het voorkomen dat een of meerdere stroken onverhoopt toch schade oplopen door extreme belasting, dan is dit geen probleem. De PVC design stroken zijn makkelijk individueel te vervangen.

 • Voelt warm en comfortabel aan

  De PVC strokenvloeren zijn bijzonder comfortabel. PVC heeft van nature een dempende werking en voelt aanmerkelijk zachter dan hout of steen.

 • Geschikt voor vloerverwarming

  De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs, diverse kleuren, breedtes en lengtes. Met de natuurgetrouwe designs en voelbare structuren, krijgt u een vloer met het uiterlijk van bijvoorbeeld hout of natuursteen. Een sterke, representatieve vloer, maar dan zonder kans op vroegtijdige slijtage en zonder het ingewikkelde onderhoud.

Een nieuwe vloer, in korte tijd gelegd

Wij begrijpen dat u uw recreatie- of culturele pand liever niet volledig wilt sluiten voor bezoekers. Om te zorgen dat u geen inkomsten misloopt, zorgen wij vooraf voor een duidelijk plaatsingsplan. Een planning volledig afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Het is mogelijk om de design PVC-stroken gefaseerd te plaatsen, waardoor u minimaal hinder ondervindt bij het leggen van de vloer. U kunt uw openingstijden handhaven zonder al te veel hinder voor uw gasten en bezoekers.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. Een PVC vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast.

Wij bieden een perfect verlijmde bedrijfsvloer geschikt voor musea, sportgelegenheden, bibliotheken, concertzalen, bioscopen en vergelijkbare toepassingen. Een stijlvolle, sterke vloer in korte tijd gelegd en met volledige garantie.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133060 Magazine

iconfinder 24 2133060 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133060 Bestekinformatie

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren