banner

Praktijklokaal vloeren | Boekhout bedrijfsvloeren

Vloeistofdichte pvc praktijklokaalvloer van Boekhout

In een praktijklokaal wordt gewerkt met gereedschappen, hout, metaal, verf en andere chemicaliën. De vloeistofdichte vloeren van Boekhout zijn stootvast, anti-slip, erg mooi en prima schoon te houden. Onze bedrijfsvloeren voldoen dan ook uitstekend als praktijkvloer in de praktijklokalen op uw school.

 

Boekhout vloeistofdichte pvc bedrijfsvloeren, de juiste praktijklokaal vloer voor uw school.

Uw praktijklokalen krijgen het zwaar te verduren. Dat begint al met het feit dat uw leerlingen vol energie zitten zodat alles net een beetje wilder gaat dan in een gewone bedrijfsruimte. Maar ook werken ze met machines, gereedschappen en allerlei materialen die nogal wat eisen stellen aan de robuustheid en andere eigenschappen van de vloeren in uw praktijkruimtes. Met een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout bent u uitstekend voorbereid op al die eisen.

 

Een hygiënische, milieuvriendelijke en duurzame praktijklokaalvloer

Uw leerlingen maken intensief gebruik van de praktijklokalen en dat is ook precies waarvoor ze zijn bedoeld. Ze leren er omgaan met gereedschappen, machines en andere installaties terwijl de werkzaamheden variëren van metaalbewerking en houtbewerking tot het werken met verf, vloeistoffen en andere chemicaliën. Uw vloer moet dus niet alleen studentproof zijn, maar ook de stootvastheid en slijtvastheid hebben om jarenlang belast te worden door gereedschap, zware materialen en machines. Het hoogwaardige pvc in onze vloeistofdichte vloeren garandeert een vloer die na jarenlang gebruik in uw praktijklokalen er nog steeds prima uitziet.

 

Zeker op een school stelt u tegelijkertijd de hoogste eisen aan de hygiëne in uw praktijklokalen. De vloer van het praktijklokaal moet vaak, intensief en nat gereinigd kunnen worden. Omdat onze pvc vloeren vloeistofdicht zijn, wordt voorkomen dat gemorste stoffen naar andere ruimtes lekken of in de bodem terechtkomen en de gemorste stoffen kunnen eenvoudig worden opgeruimd. We lassen de naden tussen de pvc tegels thermisch dicht zodat nergens vuil kan achterblijven op de vloer. U heeft een naadloze, vloeistofdichte vloer die eenvoudig is schoon te houden. Met een vloeistofdichte praktijkvloer van Boekhout kunt u ook voldoen aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening).

 

Vanzelfsprekend investeert u met een pvc vloeistofdichte vloer ook in duurzaamheid. De vloeistofdichtheid garandeert dat er geen schadelijke stoffen kunnen weglekken in de bodem of naar andere ruimtes en de milieuvriendelijke vloertegels zijn gemaakt uit 100% gerecycled PVC. Maar ook de warmte isolerende eigenschappen van deze vloeren dragen bij aan het milieuvriendelijke karakter.

Een comfortabele, veilige en mooie praktijkvloer

De antislip eigenschappen van een vloer zijn heel belangrijk bij het intensieve gebruik door uw leerlingen, die nogal eens willen rondrennen. De vloeistofdichte pvc ateliervloeren van Boekhout zijn ook in natte toestand antislip en daarmee biedt u uw leerlingen en docenten een bijzonder veilige werkplek. Dat betreft uiteraard niet alleen de antislip eigenschappen. Het gebruikte pvc in onze vloeren heeft brandvertragende eigenschappen waarmee de uitbreiding van een onverhoopte brand zoveel mogelijk wordt afgeremd.

 

Alle eigenschappen op het gebied van robuustheid, duurzaamheid en veiligheid doen niets af aan het comfort van uw praktijklokaal vloeren. Het gebruikte pvc in de vloeren is ergonomisch veerkrachtig en maakt de vloer tot een prettige werkplek. Bovendien is het pvc bijzonder geluidsdempend en ook dat wordt door veel schooldirecteuren als een prettige eigenschap ervaren.

 

De vloer in uw praktijklokalen hoeft bovendien niet saai te zijn. We voeren een breed assortiment aan stijlen, kleuren en vloerdiktes zodat u uw vloer volledig naar wens kunt samenstellen. Een strakke, tijdloze uitstraling is mogelijk, maar ook een kleurrijke, trendy vloer is een optie. Omdat de vloer wordt opgebouwd uit losse tegels kan er bovendien vrijuit worden gecombineerd met kleuren en lijnen. Op die manier kunt u ook verschillende functies, looproutes of werkplekken duidelijk markeren. De huisstijl, naam of het logo van uw onderwijsinstelling kunnen wij voor u in de tegels verwerken.

 

Een betaalbare vloer voor uw praktijklokaal, onderhoudsarm en professioneel gelegd

Boekhout heeft als grote bedrijfsvloerenspecialist een uitstekende inkooprelatie met de grote producenten en kan uw praktijkvloer daarom leveren met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De kwaliteit van de gebruikte materialen staat garant voor een bijzonder lange levensduur en lage onderhoudskosten. Met PVC vloeren in uw praktijklokalen bent u verzekerd van een kostenefficiënte, tijdloze en eenvoudig te reinigen vloer.

 

De pvc tegelvloer kan zonder ingewikkelde voorbehandelingen over bijna iedere ondervloer worden aangebracht. Omdat de vloeistofvaste dekvloer geen droogtijd heeft, zijn onze praktijkvloeren direct na het aanleggen klaar voor intensief gebruik tijdens de praktijklessen.

Alle voordelen van een vloeistofvrije pvc vloer voor uw praktijklokaal

 Zeer slijtvast en stootvast (ook bij gebruik van zware gereedschappen)
 Hygiënisch (voldoet aan HACCP normen)
 Vloeistofdicht (voldoet aan VVV normen)
 Antislip
 Eenvoudig te reinigen
 Chemisch bestendig
 Representatief en stijlvol
 Hoogwaardig verlijmd
 Ergonomisch
 Veerkrachtig
 Warmte- en geluidisolerend
 Geschikt voor vloerverwarming
 Milieuvriendelijk
 Brandvertragend

erkendleerbedrijf
vca
cradle
Ontvang het gratis
Boekhout Magazine
X
AANVRAAG: MAGAZINE
Beschrijving