Vloeistofdichte Praktijklokaalvloer

In een praktijklokaal wordt gewerkt met gereedschappen, hout, metaal, verf en andere chemicaliën. De vloeistofdichte vloeren van Boekhout zijn stootvast, anti-slip, erg mooi en prima schoon te houden. Onze bedrijfsvloeren voldoen dan ook uitstekend als praktijkvloer in de praktijklokalen op uw school.

Vloeistofdichte pvc praktijklokaalvloer van Boekhout

 • Stootvast en sterk: in- en uitrijdende auto’s, zware machines en trillende installaties vragen om een sterke, stootvaste en geluiddempende ondergrond.

 • Duurzaam: bij een grote investering wilt u dat deze lang mee gaat. Gebruik van gerecycled PVC, de vloeistofdichtheid en de wijze van reinigen helpen het milieu te sparen.

 • Vloeistofdicht: van olie en vetten tot koelvloeistof, het is belangrijk dat er niets weglekt naar andere ruimtes of de bodem, zodat uw bedrijf garant staat voor hygiëne en de vloeistofdichtheidsnorm VVV.

 • Eenvoudig en snel te reinigen: olie, vetten, smeermiddelen en andere chemicaliën zorgen voor zwaar bevuilde vloeren. Voor veiligheid, comfort en een professionele uitstraling, dient uw vloer grondig schoon te zijn.

Vraag over een vloer?

WAAROM BOEKHOUT BEDRIJFSVLOEREN?

Centraal gelegen
Kwalitatieve vloeren
Grote en kleine projecten
Snelle respons
Expert in de B2B branche

VOORDELEN BOEKHOUT PVC

 • Antislip, ook als de vloer nat is

  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging, na morsen van vloeistoffen of bij ingelopen regen/sneeuw.

 • Hygiënisch (volgens HACCP-norm) en eenvoudig te reinigen

  Een vloeistofdichte PVC-vloer past binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-systematiek ('Hazard Analysis and Critical Control Points'). HACCP is een voedselveiligheidssysteem, bedoeld om ervoor te zorgen dat bedrijven en instellingen die werken met voedsel (voor mensen, maar ook dierenvoeding en veevoer) dit veilig doen. Dankzij de thermisch gelaste naden heeft u een naadloze vloer die snel en grondig met water en schoonmaakmiddelen kan worden schoongemaakt. Er is nergens ruimte voor zich ophopende vuilresten. Daarmee past de vloer in een HACCP-genormeerde bedrijfsomgeving. Omdat de vloer volledig naadloos wordt gemonteerd, krijgen vuil en vettigheid geen kans om zich op te hopen. Het is tevens mogelijk om de tegels naadloos door te laten lopen op uw (keuken-)wand. Dit is niet alleen extra hygiënisch, maar geeft ook een representatieve, luxe uitstraling.

 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)

  PVC in combinatie met thermisch gelaste naden, maken de vloer volledig vloeistofdicht. De vloer is geschikt voor het verkrijgen van de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV).

 • Stootbestendig en slijtvast

  Schuiven met spullen, rijden met voertuigen, karren of bureaustoelen en belasting door veelvuldig belopen: deze vloer kan er tegen. Ook bij zware omstandigheden gaat PVC lang mee. Een duurzame en kostenbesparende keuze.

 • Scheurbestendig en veerkrachtig

  Het sterke PVC van Boekhout Bedrijfsvloeren scheurt niet, ook niet na jaren intensief gebruik. Samen met de slijtvaste en stootbestendige eigenschappen maakt dit de vloer bijna onverwoestbaar, hygiënisch en veilig. PVC is door de dempende, veerkrachtige werking comfortabel en ondersteunend voor medewerkers die veel staand of lopend werk doen.

 • Snel gelegd en zwaar belastbaar

  De bedrijfsvloeren kunnen vaak in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen. De vloer heeft een bijzonder hoge drukbelastbaarheid. Het is bestand tegen een zware inventaris en veelvuldige belasting van voertuigen en machines.

 • Geschikt voor elke dragende ondervloer

  Iedere ondervloer is geschikt voor een PVC bedrijfsvloer.

 • Bestand tegen veel logen, zuren en chemicaliën

  Het dikke en sterke PVC is bestand tegen de inwerking van veel chemische stoffen.

Boekhout vloeistofdichte pvc bedrijfsvloeren, de juiste praktijklokaal vloer voor uw school.

Uw praktijklokalen krijgen het zwaar te verduren. Dat begint al met het feit dat uw leerlingen vol energie zitten zodat alles net een beetje wilder gaat dan in een gewone bedrijfsruimte. Maar ook werken ze met machines, gereedschappen en allerlei materialen die nogal wat eisen stellen aan de robuustheid en andere eigenschappen van de vloeren in uw praktijkruimtes. Met een vloeistofdichte pvc vloer van Boekhout bent u uitstekend voorbereid op al die eisen.

 

Een hygiënische, milieuvriendelijke en duurzame praktijklokaalvloer

Uw leerlingen maken intensief gebruik van de praktijklokalen en dat is ook precies waarvoor ze zijn bedoeld. Ze leren er omgaan met gereedschappen, machines en andere installaties terwijl de werkzaamheden variëren van metaalbewerking en houtbewerking tot het werken met verf, vloeistoffen en andere chemicaliën. Uw vloer moet dus niet alleen studentproof zijn, maar ook de stootvastheid en slijtvastheid hebben om jarenlang belast te worden door gereedschap, zware materialen en machines. Het hoogwaardige pvc in onze vloeistofdichte vloeren garandeert een vloer die na jarenlang gebruik in uw praktijklokalen er nog steeds prima uitziet.

 

Zeker op een school stelt u tegelijkertijd de hoogste eisen aan de hygiëne in uw praktijklokalen. De vloer van het praktijklokaal moet vaak, intensief en nat gereinigd kunnen worden. Omdat onze pvc vloeren vloeistofdicht zijn, wordt voorkomen dat gemorste stoffen naar andere ruimtes lekken of in de bodem terechtkomen en de gemorste stoffen kunnen eenvoudig worden opgeruimd. We lassen de naden tussen de pvc tegels thermisch dicht zodat nergens vuil kan achterblijven op de vloer. U heeft een naadloze, vloeistofdichte vloer die eenvoudig is schoon te houden. Met een vloeistofdichte praktijkvloer van Boekhout kunt u ook voldoen aan de vloeistofdichtheidsnorm VVV (Verklaring Vloeistofdichte Voorziening).

 

Vanzelfsprekend investeert u met een pvc vloeistofdichte vloer ook in duurzaamheid. De vloeistofdichtheid garandeert dat er geen schadelijke stoffen kunnen weglekken in de bodem of naar andere ruimtes en de milieuvriendelijke vloertegels zijn gemaakt uit 100% gerecycled PVC. Maar ook de warmte isolerende eigenschappen van deze vloeren dragen bij aan het milieuvriendelijke karakter.

 

Een comfortabele, veilige en mooie praktijkvloer

De antislip eigenschappen van een vloer zijn heel belangrijk bij het intensieve gebruik door uw leerlingen, die nogal eens willen rondrennen. De vloeistofdichte pvc ateliervloeren van Boekhout zijn ook in natte toestand antislip en daarmee biedt u uw leerlingen en docenten een bijzonder veilige werkplek. Dat betreft uiteraard niet alleen de antislip eigenschappen. Het gebruikte pvc in onze vloeren heeft brandvertragende eigenschappen waarmee de uitbreiding van een onverhoopte brand zoveel mogelijk wordt afgeremd.

 

Alle eigenschappen op het gebied van robuustheid, duurzaamheid en veiligheid doen niets af aan het comfort van uw praktijklokaal vloeren. Het gebruikte pvc in de vloeren is ergonomisch veerkrachtig en maakt de vloer tot een prettige werkplek. Bovendien is het pvc bijzonder geluidsdempend en ook dat wordt door veel schooldirecteuren als een prettige eigenschap ervaren.

 

De vloer in uw praktijklokalen hoeft bovendien niet saai te zijn. We voeren een breed assortiment aan stijlen, kleuren en vloerdiktes zodat u uw vloer volledig naar wens kunt samenstellen. Een strakke, tijdloze uitstraling is mogelijk, maar ook een kleurrijke, trendy vloer is een optie. Omdat de vloer wordt opgebouwd uit losse tegels kan er bovendien vrijuit worden gecombineerd met kleuren en lijnen. Op die manier kunt u ook verschillende functies, looproutes of werkplekken duidelijk markeren. De huisstijl, naam of het logo van uw onderwijsinstelling kunnen wij voor u in de tegels verwerken.

Bezoek onze showroom

Onze vloeren zelf zien en uitproberen? Kom dan naar Nieuwegein. In onze grote vloeren showroom maakt u in een gastvrije setting kennis met wel 150 verschillende pvc bedrijfsvloeren.

Lees meer >

Een betaalbare vloer voor uw praktijklokaal, onderhoudsarm en professioneel gelegd

Boekhout heeft als grote bedrijfsvloerenspecialist een uitstekende inkooprelatie met de grote producenten en kan uw praktijkvloer daarom leveren met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De kwaliteit van de gebruikte materialen staat garant voor een bijzonder lange levensduur en lage onderhoudskosten. Met PVC vloeren in uw praktijklokalen bent u verzekerd van een kostenefficiënte, tijdloze en eenvoudig te reinigen vloer.

 

De pvc tegelvloer kan zonder ingewikkelde voorbehandelingen over bijna iedere ondervloer worden aangebracht. Omdat de vloeistofvaste dekvloer geen droogtijd heeft, zijn onze praktijkvloeren direct na het aanleggen klaar voor intensief gebruik tijdens de praktijklessen.

 

DOCUMENTEN

iconfinder 24 2133056 Magazine

iconfinder 24 2133056 Onderhoudsadvies

iconfinder 24 2133056 Bestekinformatie

iconfinder 24 2133056 Specificaties

Ik wil graag contact met Boekhout Bedrijfsvloeren