Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Waarom PVC als zwembladvloer?

Het veerkrachtige, bijna onverwoestbare PVC is niet alleen veilig, wij leggen de tegels ook volledig vloeistofdicht. De naden worden thermisch gelast, waardoor er een egaal geheel ontstaat, dat zeer eenvoudig te reinigen is, zonder dat er ergens water blijft staan. Ook vuil krijgt geen kans om zich op te hopen.

Het is mogelijk om putten en andere waterafvoeren in de vloer te verwerken. Ook de combinatie met vloerverwarming vormt geen enkel probleem. Een fijne bijkomstigheid is dat PVC warmte- en geluidisolerend is. U creëert met een PVC-tegelvloer een prettige omgeving voor uw badgasten.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De vele goede eigenschappen van PVC voor uw zwembadvloer

Het is niet voor niets dat wij ons in PVC-bedrijfsvloeren hebben gespecialiseerd. De veelzijdigheid is bijna eindeloos toepasbaar en PVC past ook uitstekend in een zwembadomgeving. Wij hebben een aantal van deze positieve eigenschappen hieronder toegelicht. Kijk voor de volledige informatie op onze pagina over vloeistofdichte tegelvloeren.

 • Antislip
  De vloer wordt niet glad als er water op ligt, de kans op uitglijden wordt hiermee aanzienlijk verkleind. Deze antislip-werking blijft ook op de lange termijn gewaarborgd.
 • Hygiënisch
  Op de goed reinigbare PVC zwembadvloertegels met sterke lasnaad, is geen ruimte voor schimmels en vuil, onze vloeren voldoen aan HACCP-norm. De vloer is eenvoudig te reinigen met een trekker en een dweil(-machine).
 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)
  De vloertegels worden volledig waterdicht gelegd. U heeft geen last van lekkage naar de ondervloer. Dit is voor een zwembad uiteraard van groot belang.
 • Scheurbestendig
  Ook bij grote temperatuurverschillen en hoge luchtvochtigheid gaat de vloer niet scheuren. De vloeistofdichtheid blijft gewaarborgd, ook bij intensief gebruik. PVC gaat erg lang mee, zonder verlies in kwaliteit.

De tegels hebben een stijlvolle uitstraling en zijn in meerdere kleuren leverbaar. Daarnaast is er veel mogelijk met kleurvlakken, gekleurde belijning, looproutes en verwerking van logo's. Heeft u vragen hierover? Mail of bel ons en wij vertellen u meer over deze mogelijkheden.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout zwembadvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Uw zwembad snel voorzien van een nieuwe vloer

Service is voor ons geen belofte, maar een vereiste. Wij gaan pas met een goed gevoel aan de slag als al uw vragen zijn beantwoord en niets in de weg staat voor een prettige samenwerking. Aan de hand van uw persoonlijke wensen, mogelijkheden en openingstijden van uw zwembad, stellen wij een plaatsingsplan op. 

Wij garanderen daarnaast minimale hinder bij het leggen van de vloer. Het is zelfs mogelijk om uw zwembad gedeeltelijk open te houden voor bezoekers tijdens het leggen van de vloer.

Het is met onze handige rekentool mogelijk om alvast een prijsindicatie te berekenen of maak een afspraak voor gerichter advies. Ook kunt u een gratis proefpakket aanvragen, met daarin samples van de vloer. Daarnaast bent u van harte welkom om in onze showroom te komen kijken.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer rond uw zwembad berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Fitnessvloeren

 • Kleedkamervloeren

 • Saunavloeren

 • Sportschoolvloeren

Klik hier voor meer toepassingen