Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Waarom kiezen voor vloeistofdichte PVC-tegels

Zowel de 10mm dikke vloeistofdichte PVC-tegels als de iets dunnere design PVC-stroken zijn geschikt voor toepassing in winkelpanden. Op deze pagina vertellen we meer over de voordelen van de PVC-tegels.

U kiest voor dit vloertype als uw winkelpand vraagt om een sterke, vloeistofdichte vloer die bestand is tegen zware belasting. Bijvoorbeeld omdat u producten verkoopt die kunnen lekken, zoals bijvoorbeeld levensmiddelen, verf, chemicaliën of (motor)olie. Of omdat u zware producten verkoopt die versleept moeten kunnen worden zoals motoren, meubels, grote dozen of zware apparatuur.

Kiest u voor PVC-vloertegels, dan haalt u echt het maximale uit uw winkelvloer. De naadloos gelegde Boekhout PVC-tegels zijn zo sterk, dat deze bestand is tegen bijna alle vormen van belasting. Zelfs tegen de schadelijke invloeden van chemicaliën.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Wat maakt een vloeistofdichte PVC-vloer de ideale winkelvloer?

De vloer in een winkelruimte wordt, ongeacht het productaanbod, doorgaans intensief gebruikt. Klanten lopen in en-uit, soms gebruik makend van winkelkarretjes. Rekken en producten moeten verplaatst kunnen worden, in sommige gevallen wordt er zelfs gebruik gemaakt van palletwagens of heftrucks. PVC is tegen dat alles bestand. De belangrijkste kenmerken hebben we voor u uitgelicht. Benieuwd naar het complete overzicht? Kijk dan op onze algemene informatiepagina.

 • Geluiddempend
  PVC vloertegels zijn van nature geluiddempend. U heeft geen last van vervelende echo’s en uw omgeving zal geen geluidshinder ondervinden van winkelend publiek.
 • Antislip
  Ook als de vloer nat is: ingelopen regen of sneeuw, gemorste vloeistoffen, uw winkelvloer blijft veilig voor klanten en personeel.
 • Vloeistofdicht (VVV-verklaring)
  In winkels waarin vloeistoffen worden verkocht, kan er ook iets om vallen, met lekkende vloeistoffen tot gevolg. Onze vloeren zijn volledig vloeistofdicht, dus geen risico op weglekken naar de bodem.

Het is overigens mogelijk om uw winkelvloer een combinatie van verschillende kleuren en belijning geven. Er kunnen ook verschillende kleuren PVC-tegels worden gecombineerd en uw logo kan in de tegels worden verwerkt. Hiermee kunt u bijvoorbeeld specifieke afdelingen en looproutes markeren. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout winkelvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een nieuwe winkelvloer, in korte tijd gelegd

Of u nu kiest voor de robuuste, vloeistofdichte PVC-vloertegels voor uw winkelpand, of uiteindelijk toch voor de PVC-designstroken of nog meer informatie willen over (een van) beide winkelvloersoorten: service, betrouwbaar advies en duidelijke informatie vinden wij uiterst belangrijk.

Een keuze gemaakt? Wij zorgen voor een duidelijk plaatsingsplan en minimale hinder bij het leggen van de vloer, een planning volledig afgestemd op uw wensen. Dit werkt zowel voor u als klant, als voor ons het prettigst en is daarbij tijd- en kostenbesparend.

Boekhout Bedrijfsvloeren levert en plaatst snel. Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw winkelvloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast. Wij kunnen ook gefaseerd leggen, waardoor u al kunt beginnen met het inrichten van uw winkel, terwijl onze mannen nog bezig zijn.

Ook in de nazorg staan we voor u klaar met een welkomstpakket waarin u alles aantreft voor een goed onderhoud. Ook informeren wij na enige tijd graag naar uw tevredenheid. Benieuwd wat anderen over ons zeggen? Kijk bij onze vele mooie reviews van klanten die u voorgingen. 

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw winkel berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Beautysalon-vloeren

 • Kapsalonvloeren

 • Rijwielhandelvloeren

 • Supermarktvloeren

Klik hier voor meer toepassingen