Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

De ideale vloer voor toepassing in supermarkten

Een supermarktvloer wordt intensief gebruikt. Het moet bestand zijn tegen veelvuldig belopen en het gebruik van winkelkarretjes of palletwagens. Stellingen moeten verplaatst kunnen worden zonder dat er afdrukken zichtbaar blijven. De vloer dient veilig en antislip te zijn, ook na het morsen van producten of tijdens een ronde met de mop of dweilmachine. Boekhout PVC-vloertegels zijn juist daarom de meest geschikte vloer om toe te passen in supermarkten.

Een ander voordeel van onze vloeistofdichte PVC-tegels is de optie om uw supermarktvloer een eigen stijl mee te geven. U kunt verschillende kleuren PVC-tegels combineren en uw supermarktlogo in de tegels verwerken. Met gekleurde belijning markeert u eenvoudig specifieke afdelingen en looproutes. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Liever eerst zelf bekijken en voelen? Vraag dan het gratis proefpakket aan.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De vele goede eigenschappen van PVC als supermarktvloer

PVC-vloertegels zijn precies wat een ideale supermarktondergrond nodig heeft om uw winkelende klanten op te ontvangen en personeel op te laten werken. De belangrijkste eigenschappen die we hieronder voor u hebben uitgelicht laten dat al zien en daarnaast zijn er nog veel meer goede eigenschappen. Het volledige overzicht vindt u op onze uitgebreidere informatiepagina over vloeistofdichte PVC-vloertegels.

  • Geluiddempend
    PVC-vloertegels zijn van nature geluiddempend. Supermarkten zijn doorgaans druk bezocht, met meerdere klanten die tegelijkertijd hun dagelijkse boodschappen doen. Geluiden worden dusdanig gedempt, dat men geen geluidshinder ondervindt van rijdende karretjes, luidruchtige kinderen of andere winkelgeluiden.
  • Snel gelegd en direct te belopen
    Lange tijd uw supermarkt sluiten betekent verlies in omzet. Wij kunnen snel en eventueel gefaseerd leggen. De vloer is vrijwel direct beloopbaar. U hoeft uw supermarkt dus niet, of slechts korte tijd te sluiten, naar gelang uw eigen voorkeur.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout supermarktvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een nieuwe supermarktvloer zonder (lang) dicht te hoeven

Ons plaatsingsplan stemmen we af op uw voorkeuren. U krijgt van ons altijd betrouwbaar advies en duidelijke informatie vooraf, waarbij wij onze afspraken nakomen. Zo weet u waar u aan toe bent.

In de meeste gevallen levert en plaatst Boekhout Bedrijfsvloeren snel. Een vloer leggen zonder ongemak is uiteraard niet mogelijk, wij beperken dit echter tot het absolute minimum. Het is zelfs mogelijk om de vloer gefaseerd te leggen, zodat niet uw hele supermarkt dicht hoeft. Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Wij bieden een perfect verlijmde vloer, in korte tijd gelegd, met minimale hinder en met volledige garantie.

Zelfs de ideale vloer kan niet zonder onderhoud, dat geldt zeker in een supermarkt waar veel mensen in- en uitlopen. Daarom krijgt u van ons na plaatsing een welkomstpakket met alle verzorgings- en reinigingstips. Na enige tijd nemen wij graag nog even contact met u op om te vragen hoe de vloer u bevalt.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw supermarkt berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

  • Keukenvloeren

  • Koel- en vriescelvloeren

  • Magazijnvloeren

  • Winkelvloeren

Klik hier voor meer toepassingen