Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Op zoek naar een vloer die studentproof is?

Iedere ruimte waar veel scholieren en studenten komen, heeft te lijden. Ook als u ervan verzekerd bent dat uw doelgroep zich verantwoordelijk gedraagt en zich aan alle regelementen houdt. Denk aan een schoolgebouw waar honderden voeten dagelijks de gangen en lokalen betreden. Mogelijk heeft uw instelling te maken met praktijklokalen waar ook met chemicaliën, of zware gereedschappen en materialen wordt gewerkt.

Een studentenhuis wordt minder intensief belopen; hier worden echter in de leefruimtes nogal eens feestjes gegeven. Hygiëne staat over het algemeen niet hoog op de prioriteitenlijst van de meeste studenten. Een praktische, veilige vloer die weinig onderhoud vraagt en slechts met een natte dweil weer als nieuw is, heeft ongetwijfeld de voorkeur.

Met een studentproof vloer wordt vaak een sterke, onderhoudsarme vloer bedoeld, bestand tegen vandalisme of intensieve belasting. De ideale studentproof vloer staat garant voor kwaliteit en veiligheid van de ruimte; daarom adviseren wij vloeistofdichte PVC-vloertegels.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De belangrijkste voordelen van een vloeistofdichte Boekhout PVC-bakkerijvloer

PVC voldoet aan studentproof normen en heeft meer sterke kwaliteiten. Wij lichten er een paar uit. Het volledige overzicht vindt u op de pagina over vloeistofdichte PVC-vloertegels.

 • Geluiddempend
  PVC heeft van nature geluiddempende eigenschappen. Het lawaai dat studenten produceren wordt gedempt.
 • Antislip, ook in natte toestand
  Een drankje morsen of regenwater inlopen: PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Ook vlak na reiniging is de vloer veilig.
 • Stoot- en slijtvast
  PVC laat geen afdrukken achter van meubels, ook niet als hiermee wordt geschoven. Onze vloertegels zijn ook bestand tegen veelvuldig belopen, zonder sporen achter te laten.
 • Eenvoudig te reinigen
  PVC is oersterk en bestand tegen intensieve belasting, licht vandalisme of nonchalant gebruik. Prettige bijkomstigheid is dat u hiermee een duurzame aankoop doet. PVC is daarbij goed en eenvoudig te reinigen, uw vloer is bij een nieuwe lichting studenten als nieuw op te leveren.

 

Zoekt u een vloer voor uw onderwijsinstelling, studentenvereniging, of studentenhuis die aan deze standaarden voldoet? Of heeft u vragen, behoefte aan extra informatie of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout studentproof vloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Uw studentenruimte wordt snel en goed voorzien van een nieuwe vloer

Een onderwijsinstelling of studentenhuis kan niet zomaar dagenlang dicht, dat begrijpen wij. U wilt mogelijk ook niet vastzitten aan schoolvakanties als het gaat om het leggen van de vloer. Wij kunnen snel voor u aan de slag, eventueel gefaseerd leggen en garanderen daarnaast minimale hinder van onze vloerenexperts. Zij maken vooraf een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat volledig met uw wensen af.

Een studentproof PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht, zonder ingewikkelde voorbereidingen. De PVC-vloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast. Ook is eenvoudige reiniging meteen vanaf het begin mogelijk.

Heeft u vragen? Mail of bel ons voor direct antwoord. Kijk ook eens bij de reviews van klanten die u voorgingen.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw studentproof omgeving berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Dansvloeren

 • Discotheekvloeren

 • Horecavloeren

 • Onderwijsvloeren

Klik hier voor meer toepassingen