Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Waarom een PVC-vloer in uw sportschool?

In de zoektocht naar een ideale ondergrond voor sporters, wordt al snel gedacht aan rubber, onder meer vanwege de dempende eigenschappen. Een logische gedachte. Een naadloos gelegde, vloeistofdichte PVC-tegelvloer is echter een beter alternatief, dat zich met name op de lange termijn bewijst. PVC is een duurzaam materiaal, dat alle goede eigenschappen behoudt, ook bij langdurig en intensief gebruik. Een vloerkeuze zonder concessies.

Onze PVC-vloertegels zijn in meerdere kleuren leverbaar. De naden zijn zowel neutraal als in felle kleuren aan te brengen. U kunt op deze wijze verschillende afdelingen of looprichtingen markeren. Ook verwerking van het logo van uw sportschool in de vloer is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De goede eigenschappen van PVC-vloertegels in uw sportschool

In uw sportschool wilt u natuurlijk niet alleen een mooie ondergrond, het moet ook voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Wij hebben ons gespecialiseerd in PVC, omdat dit veelzijdige materiaal zich keer op keer bewijst als topkwaliteit, ook in de sportbranche. We hebben een aantal kenmerken toegelicht, kijk voor het volledige overzicht op onze pagina over vloeistofdichte PVC-tegels.

 • Geluiddempend
  PVC heeft een sterk geluiddempende werking. In een grote sportruimte is over het algemeen geen fijne akoestiek. Met een grondoppervlak van PVC worden harde muziek, het lawaai van fitnessapparatuur, zware gewichten of rennende sporters gedempt.

 • Antislip
  PVC blijft in natte toestand veilig te belopen, zonder extra risico om uit te glijden. Denk aan een natte vloer vlak na reiniging of bij gelekt douchewater. Dit maakt onze PVC-vloertegels ook uitstekend toepasbaar in de kleedruimtes.

 • Hygiënisch
  De vloeistofdichte bedrijfsvloeren van Boekhout worden naadloos gelegd, zijn eenvoudig te reinigen en passen volledig binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-norm.

 • Bestand tegen zware belasting
  PVC is oersterk en bestand tegen de intensieve training van de sporters. Het gebruik van gewichten en halters vormt geen probleem, ook niet als deze op de grond vallen. Rennende sporters, balgebruik, turntoestellen of andere trainingstoestellen kan deze vloer probleemloos aan.

 

Zoekt u een vloer voor uw sportschool die aan deze standaarden voldoet? Of heeft u vragen, behoefte aan extra informatie of een vrijblijvende offerte? Bel of mail ons voor snel antwoord. Liever zelf oriënteren? Een prijsindicatie berekent u met onze handige rekentool, daarnaast kunnen wij langskomen voor gerichter advies. Kijk ook eens bij de reviews en ontdek wat andere klanten over ons zeggen.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout sportschoolvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een nieuwe vloer in uw sportschool wordt snel gerealiseerd

In het algemeen kunnen wij een sportschoolvloer snel realiseren. Onze vloerenexperts maken vooraf een gedetailleerd plaatsingsplan en stemmen dat af met uw wensen en eventueel de openingstijden van uw sportschool.

Wij gaan strikt volgens deze planning aan de slag en garanderen minimale hinder bij het leggen van de vloer. PVC-vloertegels kunnen op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Uw sportvloer kan na de minimale droogtijd direct worden belast. Doordat wij gefaseerd kunnen leggen is het mogelijk om uw sportschool gedeeltelijk open te houden voor uw gasten.

Service betekent bij ons ook een goede nazorg. U ontvangt daarom na plaatsing van de vloer een welkomstpakket, met daarin alles voor een goede start. Graag horen wij na enige tijd hoe uw nieuwe sportschoolvloer bevalt. Heeft u tussentijds nog vragen? Bel of mail gerust, ons team staat voor u klaar!

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer rond uw sportschool berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Fitnessvloeren

 • Kleedkamervloeren

 • Saunavloeren

 • Zwembadvloeren

Klik hier voor meer toepassingen