Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Waarom kiezen voor PVC als snackbarvloer?

Voor uw snackbar kiest u vanzelfsprekend voor een veilige, hygiënische en stijlvolle vloer, die volledig vloeistofdicht kan worden gelegd. Onze PVC-vloeren voldoen aan de hoge kwaliteits-eisen die binnen de horeca worden gesteld. Wij ervaren PVC als een ideale ondergrond, vanwege de veelzijdigheid en vooral de hoge kwaliteit die ook op de lange termijn niet teleurstelt.

Ook bij toepassing in een snackbar zal een PVC-vloer zich laten zien als een vloer die naast praktisch, ook veilig is. Vetten en oliën blijven op het oppervlak liggen en zijn daardoor eenvoudig te verwijderen. Dit verkleint de kans op uitglijden aanzienlijk. Doordat de toplaag niet poreus is, blijven er ook geen resten achter. Dit is extra hygiënisch en het zorgt voor behoud van de antislip-werking.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

De belangrijkste kenmerken van PVC-vloertegels als cafetariavloer

PVC is als vloer zeer breed toepasbaar en door ons veel binnen de horeca toegepast. Wij leggen aan de hand van vier belangrijke kenmerken uit waarom. Benieuwd naar het complete verhaal? Kijk op onze algemene informatiepagina over vloeistofdichte PVC-bedrijfsvloeren.

 • Hygiënisch (HACCP)
  Hygiëne is topprioriteit in iedere snackbar. De vloeistofdichte bedrijfsvloeren van Boekhout passen binnen de hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-norm.
 • Vloeistofdicht (VVV)
  Boekhout snackbarvloeren voldoen aan de VVV-norm. U heeft geen last van kieren waartussen vuil en gemorst frituurvet ophoopt of vloeistoffen weglekken. Uw vloer is daarmee makkelijk en extra hygiënisch in onderhoud.
 • Antislip vloeren
  In iedere snackbar wordt wel eens geknoeid. Een PVC-tegelvloer is een vloer die ook in natte toestand niet glad wordt. Vetten trekken niet in de vloer.
 • Snel gelegd en direct te belopen
  Snackbarvloeren kunnen in veel gevallen in een dag worden gelegd. Uw nieuwe vloer is dezelfde dag nog te belopen en na een korte droogtijd weer volledig belastbaar.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout snackbarvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een nieuwe snackbarvloer zonder lange sluiting

Wij begrijpen dat u uw snackbar liever niet sluit. Waarschijnlijk is dit ook niet of slechts zeer kort nodig, want PVC-vloertegels kunnen op iedere ondervloer worden gelegd, zonder ingewikkelde voorbereidingen. Het is mogelijk om uw snackbarvloer gefaseerd aan te brengen, zodat het mogelijk is om tijdens de sluitingstijden van uw snackbar een deel van de vloer te leggen. Bekijk hier onze werkwijze.

Uw cafetaria kan kort na plaatsing weer open, met minimale onderbreking van uw normale bedrijfsvoering. Wij zullen de volgende dag de installatie van de resterende delen voortzetten. Onze PVC-tegelvloeren zijn direct droog en belastbaar, wat de sluitingstijd aanzienlijk verkort

Heeft u andere wensen? Laat het ons weten! Wij vinden het belangrijk om goed naar de klant te luisteren en stemmen een plaatsingsplan volledig af op uw wensen en mogelijkheden.

Na plaatsing krijgt u van ons een welkomstpakket met daarin alles voor een goede start en onderhoud. Ook nemen wij contact met u op om te vragen hoe u het hele proces heeft ervaren en of er nog vragen zijn. Benieuwd naar de mening van klanten die u voorgingen? Wij hebben in de afgelopen jaren veel nuttige, positieve reviews verzameld.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw snackbar berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Cafetariavloeren

 • Cafévloeren

 • Horecavloeren

 • Keukenvloeren

Klik hier voor meer toepassingen