Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

Wat maakt PVC tot een ideale vloer voor slagerijen?

De gemiddelde slagerij heeft een aantal vloereigenschappen hoog in het vaandel staan. Boekhout PVC-vloertegels worden veel toegepast in slagerijen of slachthuizen. Met hygiëne (volgens HACCP-norm) en veiligheid als belangrijke eigenschappen is het een ideale vloerkeuze. Daarnaast is PVC bestand tegen lage temperaturen. De tegels gaan niet scheuren en drogen niet uit onder koude omstandigheden. Ook als de vloer nat wordt, wat in een slagerij onvermijdelijk is, blijven PVC-vloertegels veilig voor u en uw personeel.

Een slagerijvloer van Boekhout wordt opgebouwd uit losse PVC-tegels van 100% gerecycled PVC. De tegels worden door middel van lijm, koudlas en een thermische las op drievoudige wijze geborgd. Zo ontstaat er een vloeistofdicht en naadloos geheel (VVV). Vloeistoffen kunnen niet weglekken naar de onderlaag.

Benieuwd naar ervaringen van onze vele tevreden klanten? Bekijk de mooie reviews van klanten die u voorgingen. Liever zelf ervaren of onze vloer geschikt is voor uw slagerij? Vraag het gratis proefpakket aan en test het zelf.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Enkele belangrijke voordelen van Boekhout PVC-tegels in uw slagerij

Een slagerijvloer van Boekhout is geschikt voor de strenge eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Onze strakke PVC-vloertegels worden naadloos gelegd, verlijmd met de ondergrond en hebben een representatieve, luxe uitstraling. Dit maakt het oppervlak makkelijk te reinigen en geeft uw slagerij de professionele uitstraling die het verdient. Daarnaast bieden onze vloertegels meer voordelen, waarvan we de belangrijkste toelichten. Meer lezen over vloeistofdichte PVC-tegels? Kijk dan op onze uitgebreidere pagina.

 • Hygiënisch
  De vloeistofdichte slagerijvloeren van Boekhout passen binnen de strikte hygiëne-eisen die worden gesteld in de HACCP-norm.
 • Antislip
  Iedere slagerij heeft te maken met vloeistof, een PVC-slagerijvloer is een vloer die ook in natte toestand niet gevaarlijk wordt.
 • Gefaseerd aan te brengen
  Het is mogelijk om de slagerijvloer in fases aan te laten brengen. Wij maken samen met u een planning op welke dagen er gelegd kan worden. 
 • Snel gelegd en direct te belopen
  Een slagerij die tijdelijk gesloten moet worden, kost geld en dat wilt u natuurlijk tot het minimum beperken. Dankzij onze handige PVC-tegels is de vloer snel gelegd. Uw slagerij is na een minimale droogtijd weer toegankelijk. Grondig reinigen kan nadat de naden zijn gedroogd.

Zoekt u een slagerijvloer die aan deze standaarden voldoet? Bent u benieuwd naar de exacte mogelijkheden? Wij nemen graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden met u door.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout slagerijvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een nieuwe slagerijvloer snel geleverd en van A tot Z verzorgd

Service staat bij Boekhout Bedrijfsvloeren voorop. Geen standaard service, maar net dat onderscheidende beetje meer kwaliteit en persoonlijke benadering. Iedere slagerij is weer uniek. Wij houden van een goed overleg, en deinzen niet terug voor een aanpak op maat.

Wij kunnen doorgaans snel leveren en plaatsen. In de meeste gevallen is er weinig voorbewerking nodig, een PVC-tegelvloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht, zonder ingewikkelde voorbereidingen vooraf. Ook afvoeren en putdeksels kunnen in de vloer worden verwerkt. Het plaatsen kan bij lagere temperaturen zoals in een slagerij gebruikelijk is.

Het is met onze handige rekentool mogelijk om alvast een prijsindicatie te berekenen of maak een afspraak voor gerichter advies. Ook kunt u een gratis proefpakket aanvragen, met daarin samples van de vloer. Daarnaast bent u van harte welkom om in onze showroom te komen kijken.

Ook na afloop bent u in goede handen. Wij hebben een welkomstpakket voor u samengesteld zodat u meteen kunt beginnen met de juiste manier van reinigen en onderhoud. Na enige tijd nemen wij nog contact met u op om te informeren of alles naar wens is.

Goed om te weten: dit type vloer is ook een ideale oplossing voor een (eventueel aangrenzend) winkelgedeelte.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw slagerij berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Bakkerijvloeren

 • HACCP-vloeren

 • Koel- en vriescelvloeren

 • Winkelvloeren

Klik hier voor meer toepassingen