Reinigingsmiddel bestellen Zo gezegd, zo gelegd Offerte aanvragen Contact +31 88 171 75 00

PVC bij uitstek geschikt als showroomvloer

Een representatieve vloer is een belangijke basis voor een showroom en erg bepalend voor de sfeer. Of u nu auto's tentoonstelt of keukens, een showroom vraagt om een uitnodigende ondergrond. Een vloer die te allen tijde schoon en krasvrij is en toch weinig onderhoud vraagt. PVC blijft ook op termijn zijn robuuste karakter behouden.

PVC-tegels zien er mooi uit en zijn tegelijk zeer neutraal. Met andere woorden: de vloer eist in zijn stijlvolle eenvoud niet de aandacht op; de blik van uw bezoekers zal niet worden afgeleid van het tentoongestelde object.

Zoekt u een meer huiselijke sfeer voor uw showroom? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van of een combinatie met design PVC. Design PVC is in vele verschillende dessins leverbaar, zoals het niet van echt te onderscheiden hout of natuursteen. Dit type PVC-vloer is niet vloeistofdicht en dunner dan onze tegels. Toch kan het in veel gevallen prima dienen als showroomvloer. Vragen? Wij geven graag vrijblijvend advies op maat.

Direct, duidelijk, dichtbij!
100% vloeistofdicht: op iedere ondervloer!
Zo gezegd, zo gelegd!

Wat maakt PVC zo ideaal als showroomvloer?

Dat wij ons hebben gespecialiseerd in enkel PVC is niet voor niets. Het veelzijdige materiaal bewijst zich keer op keer als ideale ondergrond, geschikt voor bijna alle toepassingen. We hebben enkele showroom-gerelateerde eigenschappen voor u op een rij gezet. Het volledige overzicht vindt u op onze pagina over vloeistofdichte tegelvloeren.

 • Zwaar belastbaar
  Met een wisselend assortiment zal er vaak worden opgebouwd en afgebroken, mogelijk in combinatie met in- en uitrijden van karren of zelfs voertuigen: PVC is hier tegen bestand.
 • Gefaseerd te leggen
  Terwijl onze mannen bezig zijn met leggen, kunt u op de stukken die droog zijn, alweer beginnen met het opbouwen van uw showroom. Uw showroom hoeft dus niet te sluiten.
 • Eenvoudig te reinigen
  Uw showroom dient er iedere dag weer spik en span uit te zien. De door onze gelegde vloeistofdichte PVC vloer is eenvoudig te reinigen en blijft er als nieuw uitzien.

Het is mogelijk om uw showroomvloer een combinatie van verschillende kleuren en belijning geven. Er kunnen ook verschillende kleuren PVC-tegels worden gecombineerd en uw logo kan in de tegels worden verwerkt. Hiermee kunt u bijvoorbeeld specifieke afdelingen en looproutes markeren. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Bent u net zo enthousiast als wij over PVC en benieuwd naar het prijskaartje? Bereken het zelf met onze handige rekentool. Kijk ook eens bij onze vele lovende reviews van klanten die u voorgingen.

Contact en vraag offerte aan!

Voordelen van een Boekhout showroomvloer

Antislip, ook als de vloer nat is

Scheurbestendig & veerkrachtig

Direct & zwaar belastbaar

Hygiënisch & naadloos

Duurzaam over elke ondervloer gelegd

Stootbestendig & slijtvast

Bestand tegen veel logen, zuren & chemicaliën

Geluid & warmte isolerend

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs van een Boekhout vloer?

De prijzen van een Boekhout vloer variëren door verschillende factoren zoals productiesnelheid, voorbereiding, toegankelijkheid en vloertype. Gebruik onze online prijzentool en ontvang direct per e-mail uw persoonlijke richtprijs, samen met handige tips en informatie!

Na installatie, wanneer is onze vloeistofdichte vloer klaar voor gebruik?

Na installatie is de vloer direct beloopbaar en indien gewenst voorzichtig in te richten; alleen kitnaden bij wanden/objecten drogen trager. Eventueel is de vloer ook gefaseerd te leggen om sluitingstijd te minimaliseren.

Kan Boekhout PVC op elke ondervloer geplaatst worden?

Boekhout PVC-vloeren zijn geschikt voor vrijwel elke ondergrond, zoals hout, gips, tegels, staal en alle andere meest voorkomende ondervloeren. Onze PVC-vloeren blijven vloeistofdicht, stevig en behouden hun vorm, zelfs als de ondervloer beweegt of krimpt.

Klik hier voor meer veelgestelde vragen

Een nieuwe showroomvloer, in korte tijd gelegd

Wij vinden service, een korte reactietijd en betrouwbaar advies uiterst belangrijk. Daarom zorgen wij vooraf altijd voor een duidelijk plaatsingsplan en minimale hinder bij het leggen van de vloer. Kortom: een planning volledig afgestemd op uw wensen. Dit werkt zowel voor u als klant, als voor ons het prettigst en is daarbij tijd- en kostenbesparend.

Een PVC-vloer kan op iedere ondervloer worden aangebracht zonder ingewikkelde voorbereidingen. Wij bieden een perfect verlijmde vloer, in korte tijd gelegd en met volledige garantie. PVC heeft slechts een minimale droogtijd nodig, waarna u alweer kunt beginnen met het inrichten van uw showroom.

Na plaatsing krijgt u van ons een welkomstpakket. Hierin vindt u alles wat u nodig heeft voor een goede start.

Wilt u de investering voor een Boekhout vloer in uw showroom berekenen?

U heeft snel antwoord op deze vraag met onze handige online rekentool. Liever advies op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Richard van Vondel
Richard van Vondel Adviseur

Bel of mail mij gerust voor persoonlijk advies

 • Ateliervloeren

 • Dierenasielvloeren

 • Rijwielhandelvloeren

 • Winkelvloeren

Klik hier voor meer toepassingen